< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can çelik -- 17 Mart 2019; 17:50:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can çelik -- 17 Mart 2019; 17:50:0 > |
Kalite, yalıtım ve sürüş olarak astra daha iyi ama corollanın motoru daha başarılı. Hem performansı daha iyi hem de yakıtı daha az. LPG uyumu da daha iyi.
Ben sırf bu sebeplerden ötürü corolla alırdım. |
Toyota derim başka bişeyde demem tüketim konusunda opel göre daha avantajli vede cimri.:)
|
İki aracıda kullanmış biri olarak astra malzeme kalitesi daha iyi tok bir araba iki aracın kapasını kapatırken dahi farkı görürsünüz eksi tarafı ağır bir araba buda motor performansını etkiliyor. corollanın artısı 6 ileri vites olması motor performansı daha iyi olması, iç mekanın biraz daha geniş olması şuan astra kullanmaktayım bir ara corollaya geçmek istesemde sırf içinin ön konsolun şekilsizliğinden dolayı vazgeçmiştim.
|
Net corolla az yakar nispeten sorunsuz .Uygun bir advance bulursan al bin gez doya doya
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 17 Mart 2019; 23:25:52 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 17 Mart 2019; 20:54:51 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 17 Mart 2019; 21:52:23 > |
|
|
|
|
|
|