|
Toyota Corolla fiyatları ne kadar arttı? İşte 2021 güncellemesi (7. sayfa)
-
-
2017'nin sonunda 60 bin TL'den almıştım. 3.5 kat pahalanmış. Asıl cümbüş 230 olduğunda olacak...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali119Sadece 0-100e bakarak arabanın gücü ya da seriliği insanı yanıltır. Örneğin 0-100 12 saniye olan dizel ya da turbo araç, yüklüyken ya da yokuş çıkarken 0-100 ü 10.2 saniye olan aracı rahatça geçebilir. Turbo benzinli, atmosferik ve dizel araba sahibi olan biri olarak konuşuyorum. Atmosferik arabanın tüpe uyumu ve sorunsuzluğu dışında artısı yok maalesef.
Tüpe uyumu ve sorunsuzluğu dışındaymış. Bık bık bık. Daha nasıl artısı olacak ? Dünyanın en pahalı aracını alan, en pahalı yakıtını kullanan, en çok vergiyi odeyen toplumuyuz. Alırken uygun yürürken uygun, tamiratta uygun. Kısacası yürütme maliyeti en uygun. Herkesin önceliği tork değil. C sınıf araçlar için 200.000 TL anlamsız olmuş. Parayı tarlada mı yetiştiriyorsunuz ? Billur mu geçiyorsunuz ? Miras yedimisiniz ? Yurtdışinda mı yaşıyorsunuz ? Çoluk çocuk musunuz ? Anlamadım gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hey gidi sene 2010 aylardan haziran en full olanın bir alt donanım dizel otomatik olanını 49 bin küsüre almıştık sıfır km olarak. hemde makyajlı kasaydı.
nereden nereye
-
Corolla bitti artık, o kadar parayı veren atmosferik motor alacaksa civic alır.
-
Hibrite 40,000 TL fark verenler hangi kafayla veriyor merak ediyorum. Öncelikle MTV si fazla. Peşin 40.000 TL yi amorti etmek için kaç km yapmak gerek ki bu parayı faize koysanız neredeyse aylık 2 depo benzinlik faiz getiriyor. İleride ikinci el satışı da pillerin yıpranma durumu nedeniyle sıkıntılı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
Şirkette var, şehir dışı sabit hız 8,5 lt yakıyor hemde 90km hızlaGuzel sallamasyon :) bi de artilayan cahiller var
Arkadaş önce mesajları bir oku, bir araştır sonra yorum yap.
Toyota neden yeni nesil arabalarında motoru değiştirecek onu da bir araştır. -
Çoğu işverenin mantığını savunduğumdan değil ama işçisi de tencere kapak misali maalesef. Sen patron ol, sen düzgün davran.
-
Bu sene alamadık seneye almayı düşünüyordum. Yapılan bu saçmalıkla vazgeçicez herhalde. Bu saatten sonra motor değiştirip yine atmosferik yapmak ve üstüne bir de lpg uyumsuz yapmak kendi topuğuna sıkmak olmuş. Geçmiş olsun Toyota. 1.3 tce megane'a yarar artık bu durum -
Peki 1.2 motoru neden sedana koymuyor? Bence asil sacmalik bu.
Ne alakasi var ? 6lt yakan motoru 8.5lt yakiyormus gibi soylemek neye girer ? Bi de valla falan yazmis utanmadan
Yukarıda bir arkadaş şehirdışı 8,5 litre yakıyor demiş ama 2010 yılında sıfır aldığım 124hp mauel vites olan eski motor bile şehir dışında 8,5 litre yakmıyordu. 14 bin kilometre kullandım. Karma 6,6 litre idi.
Çünkü LPG uyumlu değil -
güncelleme değil, zam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte fırsatçılık budur galerici al-sat çı mantığı koskoca kurumsal firmanın yaptığı
Dolar düşüyor, market fiyatları düşmüyor diyenler nerede ? Toyota’ya da saldırın :)
Dolar düştü, neden fiyatlar düşmedi arttı ? Allah Allah.
Yalandan doları indirdikleri için olabilir mi ?
dolar düşüyor, motorun silindir sayısı düşüyor, araba aynı araba, banttan en azından 2021 in ilk ayında çıkanlarda kullanılan parçalar büyük ihtimalle tamamen 2020 üretimi olacak ama fiyat yükseliyor. kimse kusura bakmasın toyotanın burada yaptığı çakallıktır, benim gözümde 2020 model arabayı, yıl sayısı arttı diye pahalıya satmaktır. dolardan bu kadar etkileniyorlarsa liste fiyatını günlük ne günlüğü saatlik dolar kuruna göre güncellesinler, 2 hafta da bir fiyat güncellemesi yapmadıkları, bilmedikleri şey değil. n11 de kıytırık esnaf bile saatlik fiyat güncellemesi yapıyor bu otomobil firmaları aylık güncellemeyle pazar manipülasyonu yapıyor, firmaları insanları listeler açıklansın diye beklemeye sokuyorlar.
ayrıca kimse çalışan maaşından falan bahsetmesin, herkesin vergi matrahıda sıfırlandı firmalardan çıkan para ilk çeyrekte aynı (sedan hala trde üretiliyor diye varsayıyorum kapandımı daha bilmiyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 3 Ocak 2021; 22:59:39 >
-
corolla'ya lafım yok dandik h. civici bedava verseler almam...
-
Mesajı bir daha okuyun isterseniz. Ben atmosferik motordan bahsediyorum Corolladan değil. Corolla fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri. Atmosferik motor hakkında söylediklerimin arkasındayım. Eleştirmek için eleştirmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X