Şimdi Ara

Toyota Corolla Furia concept

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bir foto daha

• 3

• dingil mesafesi 2700mm
    genişlik 1805 mm ve
    uzunluk 4620mm

• buda mı gol değil ? diye sorasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: livaneli0008

dingil mesafesi 2700mm
    genişlik 1805 mm ve
    uzunluk 4620mm

bunun fiyatı 100biniçok geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Epica vs Hyundai Sonata
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Nissan Micra
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam,
    Saçma sapan bir etiket koymazlarsa üstüne, direk alırım. Arayış içindeyim zaten; iyi bir alternatif gibi gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selam,
    Saçma sapan bir etiket koymazlarsa üstüne, direk alırım. Arayış içindeyim zaten; iyi bir alternatif gibi gözüküyor...

Tipi güzel olacak gibi. Tabi bu şekilde satışa sunulmaz. Badykit olmaz, jantlar daha küçük olur. Renk te beyazla tanıtım yaparlar diye düşünüyorum.
  • Resimlerden çok net birşey söylemek mümkün değil ancak ön tarafı cruze gibi yüksek dizayn edilmiş. Arka tampon kısmı ise civic'e benziyor gibi duruyor. Güzel bir araç olacağa benziyor. Tabi Türkiye'de hangi donanımlarla ve kaç paradan satışa sunulacağı da önemli...
  • Eğer 2013 corolla bu konsept baz alınarak üretilirse çok büyük bir iş yapılmış olur. Diğer markalar tasarım olarak kısır döngüye girmişti aslında buna toyota da dahildi. Özellikle 2013 aurisi gördükten sonra 2013 corolladan ümidi kesmiştim ama bu çok farklı gözüküyor
  • Concept müthiş :) Arka dizayn GT86 dan araklanmış önde Civic havası verdi. Güzel bir melez olmuş :) ben bayıldım yeni kasa bu ise düşünmeye gerek bile yok sonraki aracım yine Corolla. Kapı çerçeveleri gövde rengi tercih ederdim siyah alıp bu sorunu da hallederiz
  • Araba alım satım planlarımı tamamen değiştirdi bu araç. Arabayı satıştan çektim ve haziranı beklemeye başladım. Umarım çıkacak olan araç bu araca çok benzer. Efsane geri döndü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drtroy -- 29 Ocak 2013; 0:11:53 >
  •  Toyota Corolla Furia concept
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

Arabanın arka kısmıda böyle yayınlanmış fakat sitede amerikan ve avrupa versiyonlarının farklı olacağı söylenmiş. Furia conceptide fırladı gitti yani....
    Üzüldüm açıkçası..

Site:http://beforeitsnews.com/motor-junkies/2013/02/new-2014-toyota-corolla-photos-surface-2458574.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drtroy -- 7 Şubat 2013; 0:43:47 >

• Biraz hayal kırıklığı oldu Gövde tasarımı ve ön taraf vasat özellikle
  • Konsep otodan sonra bunu görünce insanın zevki kaçıyor doğal olarak.
  • Toyota'da şimdiye kadar gördüğüm tek güzel tasarım bu konsept araç.Peki bu konsepti niye seri üretimde kullanmıyorlar da hevesimizi kaçırıyorlar.Ben de toyota mühendislerini beceriksiz ve zevksiz sanırdım.Adamlarda müthiş fikirler var ama uygulamaya ya cesaret edemiyorlar ya da tenekeye bile teker taksak millet alıyor deyip ne gerek var diyorlar.Bi ....... gidin ya.
  • Sanırım geçen yıldı.Toyota'nın başkanı mıydı neydi yeni corollanın gençlere de hitap edecek bir tasarımı olacağını söylüyordu.Eğer bahsettiği şu beyaz araçsa bu adam hiç genç olmamış demektir.Tabi bahsettiği şu konsept araçsa onu o çekik gözlerinden öperim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.