Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA KAPI BASAMAK KAPLAMALARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kapı basamaklarına krom kaplama yaptıranınız varmı.varsa ltf fotografını yayınlarmısınız.tşkler

• Bende yaptirmayi dusunuyorum. Auris ya da corolla serviste yaptiran biri fotograflari koyarsa memnun olurum
  • Malachi77 taktırmış ondan fotograklarını ve fiyatı hakkında bilgi istedik ama bir cevap gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk48a

Malachi77 taktırmış ondan fotograklarını ve fiyatı hakkında bilgi istedik ama bir cevap gelmedi
    bu kadar toyotacı var,kimse taktırmadımı yaa
  • piyasada 35 ytl(4 kapının fiatı) , serviste 147 ytl (2 kapının fiatı)
  • quote:

piyasada 35 ytl(4 kapının fiatı) , serviste 147 ytl (2 kapının fiatı)
    piyasada varmıki onlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya027

Alıntıları Göster
    var yalnız orjınalında toyota yazıyor digerlerınde yan sanayının ısmı yazılı
  • quote:

var yalnız orjınalında toyota yazıyor digerlerınde yan sanayının ısmı yazılı

Alıntıları Göster
    ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya027

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aya027

http://www.omsaline.com/tr/urunler.asp?omsa=6&marka=1&model=26

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aya027

http://www.omsaline.com/tr/urunler.asp?omsa=6&marka=1&model=26

Alıntıları Göster

Gittigidiyorda görmüştüm. Bu konuyu tarih ayarlarından bulamayıp başkasınada yazdım ama yerinde olursa konu arayanlarda görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Gittigidiyorda görmüştüm. Bu konuyu tarih ayarlarından bulamayıp başkasınada yazdım ama yerinde olursa konu arayanlarda görebilir.

Alıntıları Göster
    evet yakışmış,taktırmak lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: Antor

• quote:

evet yakışmış,taktırmak lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: Antor

Alıntıları Göster
    Evet ben yaptırdım lakin foto çekmeyi unuttum. Çok özür dilerim yarın foto çekip bu başlık altına koyacağım. Gecikme için haluk'dan tekrar özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malachi77

Evet ben yaptırdım lakin foto çekmeyi unuttum. Çok özür dilerim yarın foto çekip bu başlık altına koyacağım. Gecikme için haluk'dan tekrar özür dilerim.

Alıntıları Göster
    rıca ederım arkadaşım,ama fotografları beklıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Malachi77

• quote:

rıca ederım arkadaşım,ama fotografları beklıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Malachi77

Alıntıları Göster
    Aşağı inip resimleri çekip geliyorum. Araç biraz kirli idare edin artık :)
  • quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Araç biraz kirli aldırmayın. İlk fırsatta yıkatacağım o zaman yeni resimler de eklerim.

Jantlar SnowFlake 16''

Basamak çıtası yakından

Basamak çıtası...

Orjinal Toyota Racing Pedal Seti

Geri görüş kamerası

Görüşlerinizi merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malachi77 -- 16 Aralık 2008; 22:57:31 >

• quote:

Araç biraz kirli aldırmayın. İlk fırsatta yıkatacağım o zaman yeni resimler de eklerim.

Jantlar SnowFlake 16''

Basamak çıtası yakından

Basamak çıtası...

Orjinal Toyota Racing Pedal Seti

Geri görüş kamerası

Görüşlerinizi merak ediyorum...

Alıntıları Göster
    Bu arada fiyat bilgisi

Basamak çıtası + Bagaj havuzu + Spor pedal seti + Spoiler + Kauçuk paspas(parasını ödedim ellerinde yoktu daha teslim almadım)
    = 600YTL Toyan/ANKARA

• quote:

Bu arada fiyat bilgisi

Basamak çıtası + Bagaj havuzu + Spor pedal seti + Spoiler + Kauçuk paspas(parasını ödedim ellerinde yoktu daha teslim almadım)
    = 600YTL Toyan/ANKARA

Alıntıları Göster
    cok guzel inşallah iyi gunlerde kullanırsın.bende ilk etapta bagaj havuzu ve basamak kapplaması taktıracagım,ben istemeden park sensoru ve lkaucuk paspasları kendılerı verdıler.bırde on camlara ruzgarlık takktıracagım,yagmurlu gunlerde cok faydası oluyor,pedal setıde yakışmış.

• quote:

cok guzel inşallah iyi gunlerde kullanırsın.bende ilk etapta bagaj havuzu ve basamak kapplaması taktıracagım,ben istemeden park sensoru ve lkaucuk paspasları kendılerı verdıler.bırde on camlara ruzgarlık takktıracagım,yagmurlu gunlerde cok faydası oluyor,pedal setıde yakışmış.

Alıntıları Göster
    bagaj havuzu çok kullanışlı... Kesinlikle herkeze tavsiye ederim. Ben görüşntü için basamak kaplamasından daha önce spoliler tavsiye ederim. Kesinlikle çok güzel duruyor ve aracın keskin hatlarını biraz daha sportif hale getiriyor(kendi görüşümdür polemik yaratmak için söylemiyorum) Senin araç siyahmış... Siyah üzerinde spoiler daha bir güzel duruyor.

Ben park kamerasını kaldırmayı planlıyorum. Yakında navigasyonlu bir toyota teybi alıp kamerayı da onun ekranına bağlamayı planlıyorum. İşallah bütçeyi ayarlarım da en kısa zamanda takarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malachi77 -- 16 Aralık 2008; 23:19:28 >

• quote:

bagaj havuzu çok kullanışlı... Kesinlikle herkeze tavsiye ederim. Ben görüşntü için basamak kaplamasından daha önce spoliler tavsiye ederim. Kesinlikle çok güzel duruyor ve aracın keskin hatlarını biraz daha sportif hale getiriyor(kendi görüşümdür polemik yaratmak için söylemiyorum) Senin araç siyahmış... Siyah üzerinde spoiler daha bir güzel duruyor.

Ben park kamerasını kaldırmayı planlıyorum. Yakında navigasyonlu bir toyota teybi alıp kamerayı da onun ekranına bağlamayı planlıyorum. İşallah bütçeyi ayarlarım da en kısa zamanda takarım.

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.