aracımda şu an toyotanın takmış olduğu orjinal teybi ve arkada 2 tane yuvarlak kolon var,açıkçası müzik dinleyemiyorum diyebilirim,
pionner unite ve arkaya 2 adet kolon almak istiyorum , amfisiz olarak ; ünite ve kolonlar toplam 500 tl yi geçmeyecek şekilde ne tavsiye edebilirsiniz bana??
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
cok profesyonel bı bılgım yok ama ben yınede bıldıgım kadarıyla yardımcı olıyım i pioneer ın 2100 2150 5050 usb lı modellerı war teyp olarak onlara yonelebılırsınız , yuvarlak kolon dedıgınız kac cm onu belırtırsenız daha ıyı olur , sadece teyp le calıstırcagınız ıcın yıne pıoneer ın tsg modelleri war 25 30 rms cıvarları olan bı hop alırsanız sızın ısınızı gorucektır
ancak bı tavsıyem daha var degıstırmısken onlerıde degıstırınde tam olsun ses daha cok onden dınlenır
quote:
Orijinalden alıntı: gk_han
cok profesyonel bı bılgım yok ama ben yınede bıldıgım kadarıyla yardımcı olıyım i pioneer ın 2100 2150 5050 usb lı modellerı war teyp olarak onlara yonelebılırsınız , yuvarlak kolon dedıgınız kac cm onu belırtırsenız daha ıyı olur , sadece teyp le calıstırcagınız ıcın yıne pıoneer ın tsg modelleri war 25 30 rms cıvarları olan bı hop alırsanız sızın ısınızı gorucektır
ancak bı tavsıyem daha var degıstırmısken onlerıde degıstırınde tam olsun ses daha cok onden dınlenır
ewet aynen aynısını tavsiye ediyorum
şimdi şöyle arkadaki kolonlar ufak ,çapını bilmiyorum ama ön kapıdaki kolonlar gibi neredeyse,ama ben onları çıkarıp 6992 tarzında oval bir kolon almak istiyorum,birde eskiden efsane 6985 vardı onu hiçbiryerde bulamazmıyım? ok ön kolonlarıda değiştireyim o zaman...
bide arkadaşlar ön kolonları iki yollumu yada arkaları kaç yollu almam gerekiyor