Şimdi Ara

Toyota'dan 43 bin YTL'ye VIP minibüs, Teste katılana mondeo şansı ve BMW 1-Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu haberler ilginizi ceker diye düsündüm:
    -----------------------------------------------

1. Toyota'dan 43 bin YTL'ye VIP minibüs

Toyota'nın ticari araçlar fuarında ilk kez tanıttığı Hiace VIP modeli deri koltuk, televizyon, ön-arka kamera görüntü sistemi, müzik sistemi, DVD player, buzdolabı, klima, ses yalıtım sistemi, çalışma masası ve intercom bağlantısı gibi özelliklerle yola çıkıyor.

Donanım seçeneklerine bağlı olarak aracın fiyatı 43 bin YTL ile 45 bin YTL arasında değişiyor. Hiace'ın ayrıca dört farklı Panel Van seçeneğine 117L Glassvan model seçeneği eklendi.
    ------------------------------------

2. Teste katılana mondeo şansı

Ford Otosan, Mondeo test sürüşü daveti yapıyor. 28 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya sonunda yapılacak çekilişle bir talihli Mondeo sahibi olacak.

Yetkili satıcılara gelerek Mondeo ile test sürüşü yapan müşteriler, bir şifre içeren kazı-kazan kartındaki şifreyi SMS olarak gönderdikleri takdirde çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Ford ayrıca, kasım ayı boyunca Fiesta modellerinde 2 bin YTL; Focus'larda 3 bin YTL'yi aşan indirimler uyguluyor.
    --------------------------------------------------------------------------------------

3. 40 km/s ile giderken üstü açılabiliyor

BMW'nin 1 Serisi Cabrio modeli yüzünü gösterdi. Dinamik tasarımı, düşük yakıt tüketimi, üstü açık otomobil keyfi ile 1 serisi Cabrio, BMW'nin dinamizmini her ayrıntısında hissettiriyor.

Otomobil 22 saniye süren üstünü açma ve kapama işlemini 40 km/s hıza kadar devam ettirebiliyor. İç tasarımında kokpitin geniş yatay çizgileri dikkat çekici bir ayrıntı durumunda. Tavan kapalıyken 305 litre, açıkken 260 litre olan bagaj ile uzun yolculuklar için gerekli alan bulunuyor.

NOT: Zaman.com.tr'den alintidir...

• ben bu yeni hiaceden hiç görmedim trafikte

toyotanın yeteri kadar tanıtmadığına inanıyorum aracı

ayrıca ön kısım güzelde arka stopların tasarımı bence kötü biras

Toyota'dan 43 bin YTL'ye VIP minibüs, Teste katılana mondeo şansı ve BMW 1-Serisi
  • bana göre çok eski bi tasarımı var biraz dandik görünüo bi transporter gibi değil kaslı ve sağlam
  • Dün Ticari araç fuarında inceledim bu VİP HİACE'yi.Beş para etmez bi araç.Toyota'nın yüz karası.Motor güçsüz.Klima 90'lı yıllardan kalma itmeli eski Corollalardakinden.CD çalar olmasa 2008 değil 98 model sanırsınız.Koltuklar çok rahat değil.Aracın içi dar.Tasarım vasat.Kocaman farları var.İşçilik eh işte.VİP'
    nin hatrına idare eder diyelim.Özellikle güvenlik hissi veremiyo araç.Kapıları Transporter'ın tutma mandalından daha hafif valla.Elimde kalcak sandım bi an.O kapılar hafif bi darbe alsa dağılır.Aracın içerisinde kullanılan deri de suni gibi duruyo yapmacık yani.Kısacası bu araç 33000ytl olsa yine almam.Hiçbir yönden içime sinmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 12 Kasım 2007; 18:26:19 >

• BU resimlerdeki toyota değilde tata olmasın toyota ya hiç yakışmamış bu araç
  • ben de TATA sandım
  • 80'lerin dandik japon arabaları gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.