Şimdi Ara

Toyota GT86 fazla dayanamadı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
14.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bomb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabanin km si nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster Subaru olsun, ister Toyota, isterse VW olsun...Ne farkeder ki...Youtube böyle spor araçların canını çıkaranlarla dolu. Vatandaşın biri ,bir tarihte Çeşme otobanına gidiyor halt yemek için...200 SX'in motorunu bu hale getirip, çekiciyle geri dönüyor. Kimsenin de Nissan araba yapamıyor dediğini hatırlamıyorum.

Bu forumun ''Teneke'' markalarından Reanault'un RS'leri piste duman attırıyor, dergi editörlerinin ağzını suyunu akıtıyor.Ama ne fayda...
  • Servisten çıkacak sonucu merakla bekliyorum...

Söylemesi ayıp,araç benim de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 28 Ekim 2013; 10:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Zincir kopunca piston subapları kırmış, bu darbe ile kam mili de yamulmuş.

Piston bu darbeyle hasar alınca ya pistonun parçaları, ya kırılıp içeri düşen subaplar, ya da piston tamamen parçalandığında tepesinde artık piston bulunmayan biyel kolu bloğu patlatmış.

Bu tantananın ardından subaplar ve pistonun parçaları da diğer metal kırıklarıyla beraber kartere düşmüş, benim fotoğraflardan anladığım bu.

Yanma odasının içinde katliam yaşanmış

Bence de olayı başlatan triger zincirinin kopması ama piston nasıl erimiş o hale gelmiş onu çözemedim

• Bu konunun üzerine Toyota ve Subaru'ya yönelik karalama kampanyaları başlatılır artık, Allah akıl fikir versin.
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Motor Subarunun motoru.Toyota üretmemiş ki bu motoru..
  • Araç sahibini tanıyan var mı? En net bilgiyi kendisi verecektir.Bizde biraz aydınlanmış oluruz.Yalnız motor fena dağılmış
  • Fena olmuş
  • Motor tamamen subaru uretimi butun parcalarda subaru yaziyor hatta ekledigim resimde yag filtesine bakin gorursunuz.
     Toyota GT86 fazla dayanamadı

• valla forumda USA'dan bir arkadaşımız yazmıştı, ilk lansmanda 7 saat kesintisiz pistte döndü müşteriler

inen yerina başka bindi gazladı diye.

hiçbir sorun oluşmamıştı,

nasıl yaptı acaba ilginç.
  • racerant kullanıcısına yanıt
    SUBARU
  • Napmışlar araca acaba?

Dip not: Bu arada konuya Preminyumcular doluşmuş (the bomb has been planted)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 28 Ekim 2013; 13:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Bu aracın eski sahibi vw kullanıyormuş

Bomb

vw kullanan birisi toyotaya geçermi sence kafayımı yedin

abooo naptım daha kötü bomb oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 28 Ekim 2013; 16:03:27 >
  • Muhtemelen yazılımla ilgilidir diyecektim ki öyleymiş zaten
  • kaç yıldır subaru kullanıyorum bırakın motoru daha hiç bir arızayla karşılaşmadım ki biraz eşşekçe kullandığım söylenir bütün arkadaşlarım tarafından :D Sanırım arkadaş 7000 devirden aşağı hiç düşmemiş :D
  • 5 ten 2 ye çat diye attıysa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sonradan atılan yazılımdan kaynaklı gibi geliyor aracın sahibide hor kullanmış olmalı.

• Herhangi bir tespit yapılabildi mi? @Burakcan25
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Herhangi bir tespit yapılabildi mi? @Burakcan25

Yazismalar suruyor garanti ile alakaki ona gore kesin liste cikacak beklemede arac oylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.