Şimdi Ara

TOYOTA HIACE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden 84 model hiace aracım vardı. Tabii epey bir uğraştık kendisiyle. Sonrada çok komik bir fiyata satmak daha doğrusu hibe etmek zorunda kaldık.

Geçen İST./Kavacıktaki plazanın önünde gördüm.

Fakat pek fazla bir bilgi edinemedim.

Acaba bu model hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Varsa bilgilerini bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

Hayırlı günler, kazasız sürüşler...

• Vallaha Hiace zamanında tüm o Mazdalardan Kialardan daha kaliteli bir motora sahipti ama pek tutulmadı. Bizde de 96 model vardı, 4-5 ay önce sattık. Sattıgımızda araç saat gibiydi ve o da sizinki gibi komik bir fiyata gitti malesef. Yeni Hiace'nin de kaliteli bir araç oldugunu tahmin ediyorum.
    Saygılar...
  • başarısız tasarım... eğer transporter vito tarzı olsaydı. düşüneceğimiz araçlardan biri olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

başarısız tasarım... eğer transporter vito tarzı olsaydı. düşüneceğimiz araçlardan biri olurdu

bencede tasarımı rezalet olmuş alınacak bir araç degil gibi zaten piyasasda hic görmedim tutulmuyor
  • ilk 5 ayda 25 adet satmış sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 19 Ağustos 2007; 18:07:34 >
  • hüseyin kahya kardeşim bu aracı ne olarak kullanmayı düşünüyorsun yoksa o eskisi gibi kamyonet olarakmı yoksa taksi niyetinemi :)
  • MAKTASTUR kardeşim ve forumu takip eden diğer arkadaşlar!

Öncelikle hayırlı günler, hayırlı işler!

Aslında şuan için almaya durumumuz yok zira imzamdaki aracı yeni aldık.
    Bu aracı düşünmemizin sebebi; biz kalabalık bir aileyiz.Böyle bir araç alıp, toplu olarak hareket etmek.
    Elimizde bir cityvanımız var fakat nesli kesildiği için heran herşey olabilir ve değiştirmek zorunda kalabiliriz. İstanbulda olmamıza rağmen parça bulmakta zorlanıyoruz.

Hem toyota sağlamlığı hemde yeni nesil dizel motoru adam gibi kullanıldığında problem çıkarmaz diye düşündük.

Bu arada Kavacıkta bulunan plazaya gittim görmek için fakat ellerinde kalmamış. Zaten bir tane vardı onu da satmışlar. Müşteri temsilcisiyle görüştük. Dediğine göre sadece 117 L modeli satılıyor Türkiyede. Yani uzun şase ve büyük motor. İki motor seçeneği var 95ps ve 117ps. İkide şase seçeneği; kısa yani S diğeride L yani uzun. Fakat istenirse diğer motor seçeneği de getirilebilirmiş.

36500 anahtar teslim fiyatı deniliyor fakat kampanyasının olduğunu ve fiyatının 33000 ytl olduğunu ve istenirse 3000 ytl+KDV karşılığında cam ve koltuk konularak minibüse çevirim yapılabileceğini söylediler.
    Açıkçası bana 3000 ytl+KDV çok geldi dönüşüm için.

Üzerinde gelen standart donanım da bence bir panelvan için fena sayılmaz. Tabii piyasada daha iyi araçlar olabilir o ayrı mesele. Ama bende tatminkar.

Başka bilgiler edinirsem sizlerle paylaşıma devam edeceğim inşallah.

HAYIRLI GÜNLER, KAZASIZ SÜRÜŞLER...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hüseyin kahya kardeşim aracı o zaman tavsiye edebilirim sormamın nedeni ise aracın önden çekili olması vede komple tabla sistemi üzerine otruması idi aile için uygun ve mantıklı bir araç
  •  TOYOTA HIACE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN?

TOYOTA HIACE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN?

ben içinide dışınıda gren biri olarak dışı bence çok güzel ama içi çok basit eski hiacenin aynısı resmen ama bu araç tamamen ticari amaçla çıkarıldığı için zaten fazlada önemli bişey olmayacaktır alanlar için bu aracın en büyük özelliği kesinlikle motoru motoru eski hiacelerdn de bildiğimiz gibi harika ve sorunsuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.