Şimdi Ara

TOYOTA HONDA CIVIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    36-37 bin YTL gibi bir bütçem var, bir sürü seçeneği eledim ve Toyota ile Honda Civic arasında kaldım takıldım. Daha önce birkaç altforumda anlattım derdimi ancak fazla bilgi alamadım.Neyi baz alarak karar vermem gerekir sizce? Benzin, yedek parça ve servis kolaylıklarınıda düşünürsek hangisi daha iyi bir seçim olur? Acil yardımlarınız ltf

• quote:

Orjinalden alıntı: okancalik

Sevgili arkadaşlar,
    36-37 bin YTL gibi bir bütçem var, bir sürü seçeneği eledim ve Toyota ile Honda Civic arasında kaldım takıldım. Daha önce birkaç altforumda anlattım derdimi ancak fazla bilgi alamadım.Neyi baz alarak karar vermem gerekir sizce? Benzin, yedek parça ve servis kolaylıklarınıda düşünürsek hangisi daha iyi bir seçim olur? Acil yardımlarınız ltf

al bendende o kadar... benim de okan ile aynı sorunum...bütçemiz bile aynı okan bu kadar olur...... bende auris mi civic mi diye düşünüyorum bu aralar...
  • Honda civic
  • quote:

Orjinalden alıntı: okancalik

Sevgili arkadaşlar,

yedek parca , servis bakimi olarak toyota daha ucuz

hb alacaksan auris cunku honda hb 50.000 ytl sedan diyorsan honda sedan daha hos gözüküyor ama ben olsam yedek parca vs yuzunden corollayi secerdim...
  • toyota en uygunu olur, yeni auris super bi araba bence
  • toyota
  • başabaş iki model,

hangisini daha çok beğendiyseniz onu alın.

servis ücretleri arasında da bir fark olduğunu sanmıyorum, isterseniz arayıp ilk 3 bakımının fiyatını öğrenebilirsiniz.

eğer herzaman yetkili servise götürürüm diyorsanız, civic'i tercih ederseniz daha iyi edersiniz, çünkü 5 yıl garanti veriyorlar, ayrıca yerli üretim olması da uzun vadede mutlaka avantaj sağlıyacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aurisin iç mekanı nasıl golf kadar var mı
  • Bence ikisylede bir test sürüşüne çıkın hangisi hoşunuza giderse ve fiyat donanımına göre daha mantıklı olursa onu alın sonuçta ikiside iyi araçlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Bence ikisylede bir test sürüşüne çıkın hangisi hoşunuza giderse ve fiyat donanımına göre daha mantıklı olursa onu alın sonuçta ikiside iyi araçlar

Hondanın 6 yıllık bir garantiside söz konusu bu size hem aracı kullanırken hemde 6 yıl süresinde satmaya çalıştığınız vakit yani 2 elde avantaj sağlayacaktır.
    Bencede 2 aracı test edin hangisi ihtiyaçlarınızı, beklentileriniz karşılıyorsa onu alın bakım masrafları vs gibi konularda 2 marka arasında bir fark olduğunu bende düşünmüyorum sorunsuzluk toyatada nasılda hondada aynı hiç merak etmeyin.
  • Eğer donanım sizin için önemliyse 37 ye Honda daha donanımlı.

ikisini de test edin. ikiside çok güzel
  • hiç düşünme honda civic prenium konfor performans ekonomi + görünüş+ iç gösterge paneli yaşadığım şehirde 4 tane var nezaman kırmızı ışıkta görsem içini izlemekten yeşil ışıgın yandıgını farketmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgın_26 -- 17 Mayıs 2007; 3:36:40 >
  • İkiside sizi üzmez.
    Hangisini daha çok beğenirseniz onu alın.
  • marka olarak honda öne çıkıyor.ama aldıktan sonra ekonomiklik istiyorsan toyota daha sorunsuz bence.
  • tabiki honda.içi uzay üssü ,gibi donanımı daha, fazla tasarımı aklımı başımdan götürdü zaten.
  • toyota da honda da sorunsuz araçlardır, her konuda birbirlerine benzerler. 99 yılından beri 3. civicimizi kullanıyoruz sorunsuz, problemsiz araç, çok keyifli kullanımı var. arkadaşların dediği gibi ikisini de test et, bazı parçalarının ( balata, far, amörsitör vb) ve bazı bakımlarının (örn. 20000-30000-40000 km) fiyatlarını al servisten ve karşılaştır. bence kayda değer bir fark olmaz. hangisi hoşuna giderse onu al. bu ikileme düşenler genelde civic tercih ediyorlar
  • aslında ben de 99 yılından beri civic kullanıcısıyım...artık değişik olsun hb. istiyor gönlüm ama yeni civic inde albenisinden kurtulamıyorum...
  • sıfır almanız şart mı? 2. el temiz bir avensis ya da accord neden olmasın.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.