Şimdi Ara

toyota supra arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar supra almayı ve iyi bir modifiye yapmayı düşünüyorum.ne dersiniz iyi olurmu?bide bu aracın en son modeli hangi yıla ait?kolay bulabilirmiyim(2. el almayı düşünüyorum) fiyatlar nedir?bilgilendirirseniz sevinirim

• Hayal kırıklıgına ugrayacaksın ama bu aracı bulman samanlıkta igne bulmaktan daha zor bu 1. Bulsan bile satılan aracın ciddi sorunları, kazaları vardır. Supra gibi bir aracı kimse satmak istemez bu 2. Bir-iki sene kadar once bir galeri ilan vermişti siyah bir supra için. Ciddi bir para istemişti bu araç için, şaka gibiydi yani. Bir de istanbulda sarı renkli sağdan direksiyonlu otomatik bir supra var. Geçenlerde ilanı vardı ilan sitelerinde. Hala satılıksa bak diyeceğim ama, otomatik + sağdan direksiyon... İşin özü bu arabayı bulmak cok cok zor. Nadiren satanlar da fahiş fiyatlar çekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Launcher -- 14 Eylül 2006; 22:57:38 >
  • saol aga
  • arkadaşın dediği gib suprayı tr de bulman çok zor...gümrükleri falan takip et istersen az hasarlı arabalar düşüyor oralara...
    eğer illa supra diyorsan bas git kıbrıstan al getir...daha ucuz olur ama türkiyeye sokarken gene aynı parayı bulur
  • valla bizim üst komşuda var birtane supra 97 model galina 2f2f deki supranın aynısı ama modifiyesi
    satarmı bilemem :) hani ben olsam satmamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.