Şimdi Ara

Toyota yaris arabam 1. ve 2. vitese zor geçiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 38 binde 2005 model bir toyota yaris arabam var. Araba soğukken hızlanıp yavaşladığımda vites düşüremiyorum yada düşürürken 1. ve 2. vitese çok zor geçiyor. Bu normal mi? Bakıma vereceğim ama kandırmasınlar diye ön bilgim olsun istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı? teşekkürler.

• Dostum bu durum genel olarak olabilir. Genelde aracların birinci vitesi kalkış için idealdir ve şehir içinde (uç durumlar hariç) 2. vites seni her türlü tatmin eder. Bir yokuşa geldiğinde bire geçmen gerekiyorsa eğer arac yeterince yavaşlarsa rahat geçecektir.

Aracın soğukluğu-vites geçisi konusunda benim bilgim yok ama arkadaşlar yazacaktır bu konuda.
  • selam bizde de toyota corolla 92000de 97 xei model var araba ilk kalkış için viteslere rahat geçiyor ama bi yarım saat sonra vites geçişleri zorlaşıyor özellikle 1. viteste oluyor ışıklarda durup kalkarken hele bi keresinde hiç bir vitese geçmedi geriye geçti daha düzelmedi 1-2 dk sonra ise gayet rahat 1. vitese geçti, arada da 1. vitesle kalkarken garç diye bi ses geliyo debriyajdan çekerken bununlada ilgisi olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.