Bildirim
Toyota yaris arabam 1. ve 2. vitese zor geçiyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bu durum genel olarak olabilir. Genelde aracların birinci vitesi kalkış için idealdir ve şehir içinde (uç durumlar hariç) 2. vites seni her türlü tatmin eder. Bir yokuşa geldiğinde bire geçmen gerekiyorsa eğer arac yeterince yavaşlarsa rahat geçecektir.
Aracın soğukluğu-vites geçisi konusunda benim bilgim yok ama arkadaşlar yazacaktır bu konuda. -
selam bizde de toyota corolla 92000de 97 xei model var araba ilk kalkış için viteslere rahat geçiyor ama bi yarım saat sonra vites geçişleri zorlaşıyor özellikle 1. viteste oluyor ışıklarda durup kalkarken hele bi keresinde hiç bir vitese geçmedi geriye geçti daha düzelmedi 1-2 dk sonra ise gayet rahat 1. vitese geçti, arada da 1. vitesle kalkarken garç diye bi ses geliyo debriyajdan çekerken bununlada ilgisi olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X