Şimdi Ara

Toyotanın Mayıs Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Toyotanın aylık 275 tlye auris kampanyası varmış bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Sitesine girdim bakındım da bunla ilgili bir şey göremedim ama her yerde bu kampanyanın reklamı var.

• Hikaye hocam onlar balon ödemelerle peşinatla 40.000'lik araba nerdeyse 55.000'e geliyor tamamen reklam stratejisi 60 ay araba taksidi mi ödenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Hikaye hocam onlar balon ödemelerle peşinatla 40.000'lik araba nerdeyse 55.000'e geliyor tamamen reklam stratejisi 60 ay araba taksidi mi ödenir.

+1.
  • 2000 tl gelirli bir memurun güzel konforlu bir araba alması imkansız desene :) Anca 10-15 bin tl lik bir arabaya bineriz oda zaten artık elden düşmüş tamamen ihtiyacı karşılamaya yönelik olur:)
  • Ben araba alırken toyotaya uğramış corollaya bakmış sonrada soluğu hemen kapıda almıştım.

Ozaman için adamlar bana 10.000 peşinat ver ayda 400 taksit yapalım sonra bir 10.000 ara ödeme sonrada en sonunda 8000 bin balon ödeme yap gibi bişiler dediler.

İşim gereği direk araba lazımdı benzine para yetiştiremiyordum acilen dizel bakmam lazımdı ikinci eldende nefret ettirmişlerdi sıfırı kafaya koyduk 5-10 sene bineriz dedik başladık aramaya.

Neyse özetle corollanın fiyatı o zaman 42.000 tl idi.Bunların söyledikleri bu yok balondu araydı şuydu buydu kıldı tüydü derken aldım satış elemanından hesap makinesini hesapladım 42 binlik araba olmuş bana toplamda 55.000 tl.Teşekkür eder aynen kapıdan çıkar ben
  • Bu sadece toyota için değil her firma için geçerli.
    Arabayı uygun fiyattan satıyoruz modunda küçük taksitlerle fazladan 7 8 bin faiz ödüyorsunuz.
    Bankadan kredi de alsanız hemen hemen aynı hesaba çıkar.
    onun yerine temiz 2. el auris bakmak çok daha mantıklı olacaktır.
    Aurisin kasa değiştireceğini de hatırlatayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.