Bildirim
Toyoto Carina
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş paranı heder etme. elinde kalır yada ölü fiyata satarsın. -
arkadasım bende carına glı otomatık var...lpg de sehır ıcı 0.23 ytl sehırler arası 0.18 yakıyor...tabııı sakin kullanırsan dahada az yakıyor..... -
Ya bende Carina düşünüyorum arkadaşlar.1997-1999 yılları arası.Fiyatları çok uygun.
Okuduğum kadarıyla konfor olarak Corolla'dan cok iyi.
Ama yukarda okuduklarım korkuttu beni açıkçası. -
e ve gli arası farklar nelerdir acaba? Bir de carina kullanıcıları; iç döşeme ve konforu nasıl diğer araçlara kıyasla? -
bu arada air bag ömürlerinin 10 yıl olduğu söyleniyor gaz ömrü nedeniyle. Doğruluk payı nedir? -
paranı heder etmezsin.zaten ölü fiyata alıyosun aldığın fiyata da satarsın.corolladan 10 kat rahat arabadır.alıncada satmak istemezsin -
ne corollası ya carina d sagment bi araç tabi corolldan rahat olacak elinizdede kalmaz zaten 11-12 milyara alıosun 8 milyara satacak halin yok -
farklar ve şu airbag hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar? E nedir GLİ nedir? Diğer bir konu da şu vites çok açık duruyor orjinali de mi öyle. Bir deri parçası ile güzelleştirilebilir sanırım. -
corolla'ya diyenin alnını larım. d segmenti de olsa hurda hurdadır. 11-12 ye alır 2 sene biner 8-9 a anca satarsın. ölü paraya ölü araba alıyosun, geçmiş olsun derler. -
fikir vermesi açısından şöyle bi konu açmıştım zamanında
http://forum.donanimhaber.com/m_27013407/tm.htm -
Sn. forumnik;
Ölü arabaya hiç bindiniz mi acaba? Ayrıca 12000'e alıyorsak demekki birileri almış 12000'e ve yine 12000'e satabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastkhan -- 27 Ocak 2009; 7:35:58 > -
bence al sorunsuz bı araba
arac arızalanmıyokı -
hiç kullanıcısı yok mu acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: forumnik
corolla'ya diyenin alnını larım. d segmenti de olsa hurda hurdadır.
Çok güldüm bu kısma Corollayla kıyaslamak yanlış sonuçta eski araba ama iyi arabadır. Kendi yaşıtı corolladan tabiki iyidir ama yeni corollalardan iyi diyeninde aklına şaşarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 27 Ocak 2009; 20:56:56 >
-
yav niye ölü olsun. tutulmuyor diye normalde binemeyeceğin kadar konforlu bir arabaya çok daha ucuza binebiliyorsun. 95 model en donanımsız corollalara 12-13 bin sayıyor insanlar. mühim olan bu aracı aldığında bakımını yaparken parça bulucam diye sıkıntıya girmemek. ufak bir araştırma yaparsın ve öğrenirsin. bir servisi ararsın bir sanayiyi yoklarsın bu kadar kolay. -
gncl -
çok az tutulan ve çok az kişinin bilgi sahibi olduğu bir model hakkında konuyu güncel tutmak gereksiz. Yine de hurda sözümü geri alıyorum. Buna rağmen konforlu ve sorunsuz olduğunu düşünmüyorum. 10 yıllık her arabada sorunlar çıkması muhtemeldir. İsteyen alsın satsın güle güle kazasız belasız kullansın. Konuyu açan arkadaş bir daha uğramamış bile.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- izmir"de en iyi toyota servisi
- benzin filtresi ne zaman değişir
- silecek ayarı nasıl yapılır
- toyota corolla 1.6 akü kaç amper
- toyota crown sport
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- 2022 model toyota corolla
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- corolla cross bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X