Şimdi Ara

TP-LİNK 5210G VE 5110G İLE İLGİLİ BİRKAÇ İPUCU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
14
Favori
44.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazlara topraklamayı nasıl yapıyoruz? Hattı nasıl nereye çekiyorsunuz?
  • tp link pişmanlıktır..neymiş efendim ucuzmuş iş görmedikten sonra bedava olsa ne yazar heryeri sorun..hemen şimdi müşteri hizmetleri buraya yazacak sorununz nedir support@tplink mail adresini verecek yazılım güncelle dinizmi klasik şeyler felan filan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FHM

tp link pişmanlıktır..neymiş efendim ucuzmuş iş görmedikten sonra bedava olsa ne yazar heryeri sorun..hemen şimdi müşteri hizmetleri buraya yazacak sorununz nedir support@tplink mail adresini verecek yazılım güncelle dinizmi klasik şeyler felan filan :)

Sen ne kullanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanostationm2 kullanıyorum kullanamadıklarımda cpe210 ve 7210
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    merhabalar;

TPLİNk 5210G bende kullanıyorum lakin sürekli kopmalar düşmeler oluyordu bir kaç kere müşteri hizmetlerini aradım fakat tam bir netice alamadım en sonunda Airos yükledim (TPLİNK5210) için suan gayet güzel kopma yok kullanıyorum tavsiye ederim 8 aydır kullanıyorum 1 kere dahi kopma yapmadı :D
  • Bende yakın zamanda 5210G alacağım 140-150 metre mesafede çok az engelli arazide kullanacağım onun için tercih ettim bende yakın zamanda deneyimlerimi paylaşırım sizle

Not:Mavi Nokta benim evim

TP-LİNK 5210G VE 5110G İLE İLGİLİ BİRKAÇ İPUCU

TP-LİNK 5210G VE 5110G İLE İLGİLİ BİRKAÇ İPUCU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 15 Mart 2017; 21:56:52 >

• Merhabalar, 5210g v1 modelini burdaki orjinal 130502 nolu son firmware ile kullanıyorum. Bağlandığım modem ile aramızda 4 bina ve 2 sokak var (Yaklaşık 80 m). Modem ve 5210g çatılarda birbirlerini görüyorlar. 5210g Antenna Alignment ekranında çekim gücü 20-30 db arası değişiyor. Türknet 50 mbit pakete geçtim. Karşı binada modeme direkt telefon/laptop ile bağlanınca 45mbit download/2 mbit upload hız alıyorum ancak kendi evimde 5210g operation mode: ap-mode ve wireless mode: client mode da çatıdan 20 m kablo ile routerıma bağlı şekilde eve dağıttığım durumda ben maksimum 16-17 mbit download/2 mbit upload hız alıyorum. Türknet 16 mbit paketteyken de yine bu hızları alıyordum. Stabilite sorunsuz, bağlantıda kopma olmuyor yıllardır ancak modemden gelen 45-50 mbit hızı tam olarak kullanmak istiyorum doğal olarak. Bu cihazın g standartında 54mbit e kadar desteklemesi gerekmiyo mu? Özelliklerinde "maksimum 54Mbps'ye kadar kablosuz hız desteği" yazıyor sonuçta? 5210g nin speedtest ekranında modemin ip sine bağlanma testinde de aldığım hız aşağıdaki gibi. Hızı modemden gelen şekilde 54 mbite kadar tam olarak kullanmak için ne yapmamız gerekiyor?

Aşağıdaki cohannan hocamın anlattığı airos yazılımı yüklersem stabilite ve hızın biraz daha artacağına eminim. Ama daha önce test eden ve kullanan kişilerin bilgilerine de ihtiyacım var. Mevcut orjinal yazılımla yada airos firmware ile bu cihazda maksimum kaç mbit hız alabildiniz arkadaşlar, tecrübelerinizi alabilir miyim?
    https://forum.donanimhaber.com/tp-link-wa5210g-olanlar-iceri-cihazi-portluyoruz-airos-yukleme--98826870

Test Results
    Tx: 21.12 Mbps
    Rx: 21.12 Mbps
    This is only a rough estimation using ICMP packet!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 15 Mayıs 2017; 15:5:21 >

• Bu cihazı 2. El olarak buldum 80 liraya alınır mi ?

• En üst kattan 150m uzaklıkta açık görüş alanında en alt kattaki bir yerden internet çekmek istiyorum elimde 2 adet bu cihazdan var,bir türlü verim alamadım.Çekeceğim modem zyxel uzaktaki cihazı modeme kabloyla bağladım.her iki cihazı da hangi modda kuracağım ayarları nasıl yapacağım konusunda yardım lazım,lütfen cevap versin bilen birileri.

• En üst kattan 150m uzaklıkta açık görüş alanında en alt kattaki bir yerden internet çekmek istiyorum elimde 2 adet bu cihazdan var,bir türlü verim alamadım.Çekeceğim modem zyxel uzaktaki cihazı modeme kabloyla bağladım.her iki cihazı da hangi modda kuracağım ayarları nasıl yapacağım konusunda yardım lazım,lütfen cevap versin bilen birileri.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.