Bu 2 routerden hangisini almalıyım superonline modem olarak kullanacam 40 pcde oyun için kablo ile kullanılacak Tp-Link'de Broadcom BCM6764 (2.0 GHz, 4 cores) cpu 512mb ddr4 ram mevcut Keenetic'de MT7981B 1300 MHz, çift çekirdek cpu 512mb ddr4 ram mevcut TP-Link Archer BE230 5 Port 3600 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Archer BE230 | BE3600 Dual-Band Wi-Fi 7 Router | TP-Link Keenetic KN-3811 4 Port 3000 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe |
TP-Link Archer BE230 vs Keenetic Hopper KN-3811 AX3000

-
-
dolaylı yoldan, velhasıl ortamda 40 adet online oyun pc'sinin yer alacağı bir internet cafe açacağım diyorsun.
bence tp-link be230 yeni ve teknolojik açıdan daha güçlü bir cihaz. ama yetenekleri ve performans yeterliliği açısından keenetic kn-3811 de tercih edilebileceği gibi, keentic'in seçilecek olması, ayarların detaylandırılabilmesi açısından bana daha uygun bir seçenek gibi görünüyor. sanırım keenetic ile yapabileceklerin varken, tp-link ile yapamayacakların da var dememiz gerekiyor. ortamda gigabit swtich kullanımı ihtiyacın da olacak. biriyle bir işe başlayım dersen, yani tp-link bana daha hoş görünüyor ama keenetic yazılımı ile daha ağıyor bence. aslında, daha güçlü donanım özellikleri sunsa, doğrudan herkes keenetic diyecektir ama bu konuda neden geride, hiç bir fikrim yok. aynı şey, mikrotik'in wifi'si için geçerli görünüyor. sanki ubi seçeneğine de bakılsa fena olmaz.
-
Seçim Hopper AX3000 olmuş. Hayırlı olsun.
-
Merhaba arkadaşlar, Hopper’in wi-Fi kapsama alanı nasıl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni KN-3811'in DSL çeşidi çıkacak mı hocam? KN-3610'daki gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir bilgim yok açıkcası. Sadece Keenetic Avrupa ürün müdürü ve Avrupa'daki fuarlardan edindiğim yeni cihazları biliyorum.
Keenetic Wi-Fi 7 DSL bir cihaz göründü.
www.google.com
Google Searchhttps://www.google.com/search?q=Keenetic+2025%3A+Wi-Fi+7%2C+5G+ve+Yapay+Zeka+Destekli+Yeni+Nesil+Modeller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 22 Mart 2025; 15:53:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X