Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.750
Cevap
72
Favori
78.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tp Link Mercusys Halo H80X (2 'li paket) AX3000 wifi 6 mesh sistemi

2017TL +29.99TL kargo

https://www.trendyol.com/tp-link/halo-h80x-2-pack-ax3000-tum-ev-mesh-wi-fi-6-sistemi-p-752608470

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt

İyi ki almamışım zamanında neredeyse %35 indirimli aldım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 23 Kasım 2023; 11:33:21 >
  • Selamlar. Bu konuyu geç farkettim Geriye dönük yazışmalarıda okudum bir kısmını. Bende Deco sahibiyim.

1. IP TV konfigi girince ne oluyor? Farkı nedir? Bunu girmezsek normal wifi de TV nin uygulamasında TV plus, Tod TV ve S Sport Plus izleyebiliyorum.
    2. Turkcell fiber kullanıyorum. Turkcell'in kullanıcı adını söylemediği iletilmiş önceki mesajlarda. Hala vermiyorlar mı? Bir yolu yokmu almanın?
    3. Aradan fiber modemi çıkarıp direkt Deco'yu router olarak kullanınca hız artışı oluyor mu?

Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar. Evde kablonet kullanıyorum. E4 cihazı aldım. Zaten en fazla hızım 100mbit ve bana yetiyor. İlk cihazı aldığımda birini kablo ile modeme bağladım ve diğerini de çocuğun odasına koydum. 1-2 gün gayet başarılı bir hız aldım. Ama bugün hem kablo ile bağladığımdan hemde çocuğun odasındakinden yarı yarıya hız almaya başladım. Kablonetin modeminden ise tam hız alıyorum . Bu beden olmuştur. Çözümü nedir . teşekkürler

• Üstatlar, 500/20 superonline kullanıyorum. Evim 132m2 3+1 bir ev. Modem arka odalarda çok az çekiyor. O yüzden mesh sistemi almak istiyorum.
    •2li bir sistem alsam yeterli olur mu ?
    •wifi 6 destekli mi almalıyım mı ?
    Cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar netmaster infinity 401 modem ile kablo net bağlantım var, TP-Link Deco S7 2li mesh sistemini aldım, ama hiçbir yerde modem ayarını ne yapmam gerektiğini bulamadım köprü moduna mı almam gerekiyor modemi mesh cihazlar için ince ayar ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiden7472 -- 4 Aralık 2023; 11:1:19 >
  • benimde bir sorunum var.deco m4 3 lü set aldım.biri modeme ethetnet kablosu ile masaüstü bilgisayarımın yanında kurulu.biri mutfakta.biri oturma odasında.sorun mutfakta.50mb kullanıyorum ama laptopda hız testinde 20-25i bir türlü geçemiyor.bende ethernet kablosu aldım decoya taktım diğerini laptoa taktım.bazen 40-45leri görüyor sonra gene 20lere düşüyor.neyi yanlış yapıyorum?ne yapmam lazım kafayı yiyecem valla artık.

• Japon.0625 kullanıcısına yanıt
    İnternetimiz aynı.
    Evimiz aynı.
    L şeklinde benim ev. 2 adet x60 var bende. Fazla geliyor. Normal modemlerden çekim gücü fazla. Tek yetermiş bana.

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Peki hocam x60 benim bütçeyi aşıyor. Mercurys h80x alsam yeter mi acaba ?

• volkandede V kullanıcısına yanıt

ana deco kablo ile modeme bağlı, oturma odasındaki kablosuz ana decoya, mutfakdaki de oturma odasına mı bağlı?

diyelim ki bu şekilde yaptın. her atlamada hız düşer. en son mutfak ise buradaki üniteye bağlanan cihazın hızı, oturma odasına göre daha düşük hıza sahip olur. aşağıdaki resime dikkat et. bu arada app programı üzerinde bant genişliği ayarını kullan. bu da faydalı olacak sana. yine ana decoya diğer üniteleri kablo ile bağlarsan bu da uydu decolarda yani mutfak ve oturma odasında yer alan decoların hız kapasitelerini aynı yapacaktır.

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

unutmadan, anadeco haricindeki diğer decolardaki kablosuz sinyal performanslarını ölçerek, cihazları uygun mesafede konumlandır. yükseklik seviyelerini de aynı tutmaya çalış. önleri açık olsun ve yakınlarında başka cihazlar olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 14 Aralık 2023; 2:45:45 >

• Arkadaşlar merhaba,

Tek modem girişi salonda olduğunda odamda wifi çekmiyor. Bende router arayışlarına başladım. Alttaki ürünü satın aldım. Bugün elimde olacak. Sizce iade edip AX80 modelini almaya gerek varmı dır ? Cihazı odamdaki, Ps5, Xbox series X, PC, Laptop ve Tv ye bağlayacağım. 4 tanesini kablo ile kalan cihazları ise wifi üzerinden bağlayıp kullanmayı düşünüyorum. Şuan fiber 100mbit internet kullanıyorum. Fakat türknet 1gb interneti gelebilir onu bekliyorum. Ax72 ürününü dün satın almıştım. Bugün elimde olacak. Sizce onu iade edip bu Ax80 i almaya değer mi ?

• Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var;

2 adet P9 Deco kullanıyorum, 1 adette Deco E4 var. Modeme bağlı olan cihaz P9 lardan bir tanesi. Salonda da diğer P9 u kullanıyorum. Deco uygulamasından baktığım zaman salondaki deco bağlantıyı ana deco yani diğer P9 dan almak yerine ona en uzak yerde yani yatak odasında bulunan E4 ten alıyor. Halbuki powerline üzerinden direk oturma odasındaki P9 dan alsa çok daha hızlı olucak bağlantım diye düşünüyorum.. nasıl çözebilirim ki bu durumu?

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 16 Aralık 2023; 21:0:23 >

• eve deco e4 alicam simdi ekstradan m4 buldum 2.el temiz simdi bunlari bir arada calistirabilirmiyim 2+2 3 kata yayicam tek bir sisteme entegre edebilir miyim

• Carter35 kullanıcısına yanıt
    Calışırlar birlikte. Uzun süre bir x20 ve iki e4 birlikte çalıştı. Yeni bir x50 aldım, e4 lerden birini ikinci el satışa koydum ihtiyacım kalmadı. Opsiyon olarak İki e4 satma seçeneği de koydum, ikisine birden alıcı çıkarsa bir x50 daha alırım. Yoksa sadece birini elden çıkaracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Aralık 2023; 23:44:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carter35 kullanıcısına yanıt

125 m2 evimde köşe odalarda wifi çekim alanını artırmak istiyorum.35 mbps vdsl kullanıyorum.2 li ve 5 ghz li olan modelini almak düşünüyorum.Deco e4 ve m4 arasındaki çok fark varmı?Hangisini tavsiye edersiniz? Önce 1 li sonra 2.cisini alsam deco e4 ve m4 tek cihazı modeme bağlayınca tek başına wifi dağıtımı yapıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Aralık 2023; 15:19:14 >
  • Niçin Halo yerine Deco alınmalı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

tp-link bu sorunun cevabını vermiş. linkten inceleyebilirsin.

Why is Deco Always the Best?

https://www.tp-link.com/tr/whole-home-mesh/

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

ikisi de deco wifi mesh sisteme sahip olduğu için birbiriyle uyumlu çalışır. yani m4 almaya bak. e4 ile farkı sadece giga port'a sahip olması. tp-link de ortalığı android gibi bir sürü deco ve versiyonlarını saldı. TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri  bazı modellerde olumsuzluklar okudum ama şikayetler neydi şu an hatırlamıyorum. ben olsam modemi de dsl özellikli deco'ya çevirir, tam iş yapardım. yarım iş yaparak hem masraf hem de zaman kaybetme. ayrıca lan hızın önemli olacak ise ac1200 yerine daha üst kapasiteli deco seçmeye çalış. evde tek başına isen sana 1200 de yeterli olur.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Halo yerine deco alınmamalı deneyimlerime göre.Zira deco x50 almıştım iade ettim şu an yeni almış olduğum halo h80x kadar performans gösteremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 21 Aralık 2023; 15:28:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

Halo yerine deco alınmamalı deneyimlerime göre.Zira deco x50 almıştım iade ettim şu an yeni almış olduğum halo h80x kadar performans gösteremedi.

Merhaba hocam, deco x50 den neden memnun kalmadınız?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.