TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (60. sayfa)
-
-
Hocam H3 olarak belirttiğiniz yer sinyalin zayıf olduğu nokta sanırım. PC'den hız testi yaptığınızda (kablolu) ne kadar hız alıyorsunuz?
-
32- 37 mbps alıyor hocam kablo ile bağlayınca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normalde internetiniz kaç mbit ?
-
100 mbit süper online. Çok değişken bazen 90 veriyor bazen 20. Ama 33-32-37 speedtest-fast-wifiman verileri
Sorununuz konumlandırma gibi gözüküyor. Sinyalin iyi olduğu 2. Halo'da da hızınızın tamamını alabiliyorsanız sorun konumlandırma. PC yazdığınız yer masaüstü bilgisayar ise 2. Halo'yu(mutfak) farklı bir yere konumlandırmak daha iyi sonuç verecektir.
-
Deneyeceğim yarın. Yalnız anlamadığım birşey var. Modemin 5g sine bağlıyken iphone 12 telefonumda 640 mhbs leri görüyor teste Haloda bunu alamıyorum. Haloda 320 görüyor. Modem wifi6. Modem arayüzünde gelişmiş seçeneklerde easymesh seçeneği gördüm acaba bunu açsam nasıl bir etki oluşturur?
servis sağlayıcınızın verdiği modemin arkasinda mac adresi var. onu deco uygulamasındaki gelişmiş ayarlar menüsünden mac klonu kismina girin. diğer işlemleri de yaptiysaniz internet bağlantınızın sağlanması gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam halolar arası sinyal zayıf mı?
Bilgilendirme için sağolun hocam, Sorun benim dikkatsizliğimden kaynaklıymış. Kuallnıcı adı sonuna @ttnet eklememem yüzünden bağlantı olmuyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Eylül 2024; 14:39:44 > -
Mesafe uzayınca ve araya fazla duvar girerse belli bir noktadan sonra Halolar arası sinyal zayıf diyor. Önce yatak odasına koymuştum, öyle de kullandım ama bağlantıda bir kesilme yaşamadım. Sonra ne olur ne olmaz diye diğer odaya aldım, orada zayıf demiyor.
-
Yeniden konumlandırdım, pc odasıyla ara halo arasında 4 metre var ama hala sinyal zayıf diyor. Çözemedim bitürlü
Mecusys uygulamasını açın, Daha bölümünde Ağ Optimizasyonu var. Onu yapın, Ağ durumu mükemmel olunca bir daha bakın.
4 metrede zayıf demesi ilginç. Evde yada yakınlarda Wifi'yi baskılayıcı başka bir sinyal mi var acaba ?
-
Sinyal zayıf demesine aldırmayın. Uygulama öyle gösteriyor. Bende de HC220-G5 var bazen öyle gösteriyor. Wifiman uygulamasından cihazların sinyal gücünü görebilirsiniz. Kanal ayarı da hıza etki ediyor. Ama uygulamadan kanal ayarı değişikliği yapılamıyor diye biliyorum.
Evdeki modemin wifisini kapadım. Arada bir duvar var sadece. Güncelleme yapmıyor son sürüm diyor. Orda mükemmel yazıyor.
-
Wifiman'den böyle görüntü yükleyin daha fazla detay görelim.
-
-
Wifiman - Scan - 5GHz sonra connected yazan yere tıklayın. Uydu cihazların sinyal seviyesini görelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X