TP-LINK HA100 Bluetooth Müzik Alıcısı 229 TL + Kargo
-
-
Muhtemelen çok da ihtiyaç olmayacak ancak aldım Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
type c olsa alınabilirdi.
-
evdeki müzik setini canlandırmanın vakti geldi
-
bluetooth 4.1 destekli, 10 sene önceki teknolojiyi satmaya çalışıyorlar.
-
Type-C değil mi? Hiç dikkat etmemişim
İade edeyim artık…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba, dün bu ürünü mağazadan al olarak sipariş verdim. bu sabahta teslime hazır diye mail attılar qr kod geldi. ardından "anlık sistem hatası sebebi ile temin edemediğimizi üzülerek belirtiriz." diye mail atıp iptal ettiler. ben bunları nasıl nereye şikayet edebilirim. bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?
-
Tüketici hakem heyeti (e-Devlet)
-
www.n11.comPresonus Microstation Bt Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/presonus-microstation-bt-4923539?magaza=compel
böyle bir şey mi arıyorsunuz?
-
yetişemedim, tükenmiş.
edit: tekrar denedim oldu.
konuyu açtığınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 27 Nisan 2023; 13:8:3 > -
2-3 gündür sürekli karşıma çıkınca bu sefer alayım dedim. Bir tane de ben kenara koydum. Logitech set için lazım olur.
-
evde eski tarzda bir tv var (jvc marka kendine göre akıllı), ona bir aparat bağlayıp bluettoth kulaklıkla dinlemek istiyorum. bu alet ona çare olur mu? olmazsa önerebileceğiniz bir alet var mı? teşekkürler.
-
Bunun daha uygun fiyatlı, 5+1 destekli olanı denk geldi mi acaba.
-
Taotronics ve Ugreen gibi bilindik kalitesi bir yere kadar bilinen markaların ürünleri vardı ancak şu an stoklarda göremiyorum bazıları da çok pahalı.. Ama şu ürünü buldum.
www.hepsiburada.comAlly 2in1 Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör+Fm Transmitter Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/ally-2in1-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-fm-transmitter-pm-HB00000WH6GV
Ürün yorumlarına bakın, çok memnun olduğunu söyleyen yorumlar var, bazıları ufak problemler yaşamış. Ancak fiyat makul, alıp denenebilir/ memnun kalınmazsa iade edilir. Zaten makul fiyatlı.
Televizyonun 3,5 mm kulaklık (ses) çıkışı olması gerekiyor. Bir de cihaza usb'den enerji verilmeli. (tv üzerinde varsa oradan, yoksa usb adaptör ile)
Başka bir iki ürün daha gördüm ama yeterli yorum vs. göremedim. "3,5 mm bluetooth transmitter" olarak aratılabilir.
fm transmitter yazmış ama bizim fm transmitter 'a ihtiyacımız yok. O telefondan bluetooth'la aldığı müziği/sesi otomobilin radyosuna "fm yayınıyla" ulaştırmak için. Sizin aradığınız "3,5mm ses çıkışını bluetooth olarak yayması"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok diye iptal ettiler şimdi fiyatı 369 yapmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün akşam aldım kargoya verilmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X