Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
26.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben Asus N55u kullanıyorum. Torrent için üzerindeki download master kullanıyordum fakat sorunlu. Daha sonra Transmission kurdum ama onda da bazı sorunlar yaşadım. Tp link' in bu modelin bazı yerlerde torrent desteği var yazıyor bazı yerlerde firmware ile gelebilir yazıyor. Torrent desteği var mı yok mu net bir bilgi verebilir misiniz. Varsa hangi istemciyi kullanıyor onda göre Asus modemi mi satıp bu modemi alabilirim.
  • Beyler
    bu modelde de arayuze giriş problemleri ile karşılaşan var mı?
    8961 modeli iade edeceğim servise
  • cihazda usb taşınabilir disk baülandığında acaba akıllı tv üzerinden ağ aracılığyla nasıl izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farozlu

cihazda usb taşınabilir disk baülandığında acaba akıllı tv üzerinden ağ aracılığyla nasıl izlenebilir.

Sayın farozlu,

Akıllı TV'nizde DLNA özelliği veya FTP Server özelliği mevcut ise modeminize usb üzerinden bağlı olan diskin içine türkçe karakterler olmayacak şekilde klasörler açmanız gerekmektedir. Açmanız gereken 3 ayrı klasör olacaktır. Movie, Picture, Music şeklinde açtığınız zaman içerisinde koyacağınız dosyalara erişebilirsiniz.

Saygılarımızla,
     TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi

• Ben de bugün sipariş verdim. Bu fiber falan destekliyor yazıyor, doğrudur değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Ben de bugün sipariş verdim. Bu fiber falan destekliyor yazıyor, doğrudur değil mi arkadaşlar?

Sayın noche34,

Ürün bir ADSL modemdir, direkt olarak Fiber Hatta takma imkanınız bulunmuyor. Ancak cihazın Wireless Router modu olduğu için Fiber destekli bir modenden gelen ethernet kablosu ile EWAN portuna bağlantı sağlayarak kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Şimdi ben İstanbul-Fatih te yim, bu bölge de yavaş yavaş fiber hatlara geçiliyor. Eğer ki bizim olduğumuz mahalle de komple fiber olursa yeni bir Fiber modem mi almam lazım? Ben fiber falan yazısını özelliklerde okuyunca tamamdır dedim. Şimdi ben anlamıyorum bu dediklerinizden...
  • quote:

Şimdi ben İstanbul-Fatih te yim, bu bölge de yavaş yavaş fiber hatlara geçiliyor. Eğer ki bizim olduğumuz mahalle de komple fiber olursa yeni bir Fiber modem mi almam lazım? Ben fiber falan yazısını özelliklerde okuyunca tamamdır dedim. Şimdi ben anlamıyorum bu dediklerinizden...

Sayın noche34,

Şuan Türkiyede kullanıcılara sağlanan 3 hat tipi bulunmaktadır; ADSL, VDSL ve FİBER hatlar. ADSL tüm Türkiye'ye telefon hatları üzerinden dağılır ve yine telefon hatları üzerinden kullanıcılara verilir, VDSL fiber kablolar aracılığı ile tüm Türkiye'ye dağılır ve telefon hatları üzerinden kullanıcılara verilir. FİBER ise fiber kablo aracılığı ile tüm Türkiye'ye dağılır ve yine fiber kablo aracılığı ile kullanıcılara verilir.

TP-LINK olarak şuan Türkiye'de ADSL ve VDSL destekli modemlerimiz mevcuttur. Eğer bölgenize gelecek olan fiber hat, evinize ya da kullanacağınız noktaya FİBER kablo ile verilecekse mecburen bir FİBER HAT destekli bir modem kullanmanız gerekmektedir.

VDSL gelecek ise TD-W9980 model numaralı ürünümüzü inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Desene boşuna aldık o zaman. Ben fiber hat desteklidir diye almıştım. 3-5 kuruş fazla verir yine alırdım yani... Ben özelliklerde fiber ile ilgili yazılanları görünce tamamdır dedim o zaman.

Şurada yazılan tam olarak ne anlama geliyor?

• quote:

Desene boşuna aldık o zaman. Ben fiber hat desteklidir diye almıştım. 3-5 kuruş fazla verir yine alırdım yani... Ben özelliklerde fiber ile ilgili yazılanları görünce tamamdır dedim o zaman.

Şurada yazılan tam olarak ne anlama geliyor?

Sayın noche34,

Hattınıza bağlı olan bir fiber modemi köprüleyerek TD-W8970 model numaralı cihaza aktararak hattı bu cihazda sonlandırabilirsiniz anlamına gelmektedir.

Saygılarımızla,

• O açıklama pek detaylı olmamış. Sizin yazdığınızı yazsalardı ya, daha mantıklı olurdu... Sağlık olsun.
  • Ttnet evin her noktasında çekmiyor diye bugün aldım bu cihazdan bi tane. Fakat ilk günden ttnetin verdiği dandik modemi tekrar takmak zorunda kaldım.

Bu cihazı taktım bütün ışıklar yanıyor, kolay kurulum yaptım ama "internet erişimi yok" hatası veriyor. Hem kablolu hem kablosuz da. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı acaba
  • Evet arkadaşlar size birinci elden ürün incelemesi yapayım;

Ürünü 2 gün denedim ve bugün iade ettim hepsiburada'ya.

Çünkü TTNET'in verdiği 3 yıllık tek antenli Airties modem hangi odada çekmiyorsa bu canavar(!) 2 adet 5 dbi antenli modemde o odada çekmiyor. ( iki nokta 8-10 metre ancak vardır)

Ürünün yerini değiştirdim mutfağa koydum bu sefer salonda çekmemeye başladı. TP-Link'i söktğm eski Airties'ı mutfağa taktım ve salonda kopma olmaksızın çekti. Salonun neredeyse kapısındayım kafayı uzatsam mutfağın açık kapısından modem görünüyor ama bu TP-link wi-fi bağlantısı kopuyor. Hasılı 80-100 liraya modem ararken biraz paraya kıyayım da sorun kökünden çözülsün dedik eski 40 liralık modemden pek bi artısını göremedik.

Bir tek artısı var o da Airties 8 mb hız görüyor Tp-link 13 mb... 8 mb de bana yettiği için (genelde telefonda kullanıyorum neti) benim için aman aman bi özellik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz ;

Kullanmakta olduğunuz TD-W8980 modeli ile ilgili ayarlarınızın kontrolü için size ulaşabiliceğiniz bir irtibat numarası iletirseniz. Konu ile ilgili olarak tarafınıza dönüş sağlanıp ayarlarınız yapılandırılacaktır. İyi günler dileriz.

merhaba 8970 modemim kablosuz bağlantısı arada bir kopuyor heryolu denedim olmadı eski modemim 6 senedir bende onda hiç bir problem yoktu forum üzerinde biraz araştırdım aynı dertten muzdarip olan ürün değişimine rağmen halen sorunu çözülememiş kişiler gördüm acaba bü seridemi bir sorun var uzun süredir bu durumdan rahatsızım görmezden gelemiyorum artık bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum galiba modemin değişmesi gerekiyor teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar

Modemin kablosuz ağ şifresi değişmiyor.
    Bende güncellersem düzeleceğini düşünüyorum.
    ttnet olmayan modemin firmware ini yüklesem olur mu ?

TTNET TD W9970 için firmware var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Wikingtoro kullanıcısına yanıt
    Sen ne dersin bu konuda TP-LINK TURKIYE.
    ttnet olmayan modemin firmware ini yükleyim mi ?
  • Modemde bir değişiklik mi oldu? Benim TD-W8970 'de 2 tane usb girişi var aynı konuyu açan arkadaşın resimdeki gibi:

Ama TP-Link sayfasında ise tek usb var ve modemin arkası değişik

TP-Link sayfası

@TP-LINK TURKIYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 23 Mayıs 2016; 11:35:02 >

• ADSL bağlantısını resetleme özelliği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Modemde bir değişiklik mi oldu? Benim TD-W8970 'de 2 tane usb girişi var aynı konuyu açan arkadaşın resimdeki gibi:

Ama TP-Link sayfasında ise tek usb var ve modemin arkası değişik

TP-Link sayfası

@TP-LINK TURKIYE

O modelin 8980 dual band 5 ghz olması lazım ondan öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, Kurulumun sonunda Router ayarları onaylanmadı wan tipi yada adsl bağlantısını kontrol edin hatası veriyor.
    sebebini bilen yada tecrübesi olan var mı.

Daha önceki sayfalarda da bir arkadaş bu sorunu yaşamış ama cevap alamamış, belki ben daha şanslıyımdır :-)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.