Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
26.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam modeminiz V1 mi V3 mü en son baktığımda V3 de firmware almış, gerçi ben de aldıktan sonra iade etttim ıp alamama probleminden dolayı ama şu anda eski modemime bağlı olarak yine TP link Archer C2 router kullanıyorum AC600 usb alıcı ile kampanyalı çok uygun bir fiyata almıştım şu an o şekilde problemsiz kullanıyorum tavsiye ederim ev kullanıcısı için çok ideal bir seçim
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    benim modem V1 dediğin gibi ıp alma problemim hat safada idi artık dayanılmaz hale geldi ve servis yolu göründü.
    tavsiye ettiğin modemi inceledim benim 5GHZ ihtiyacım olmadığı için gerek görmüyorum sebebi
    bu tip modellerde 2.4 ghz için gizli anten mevcut açıkda gördüğün antenleri ise 5ghz için benim zaten evimin yapısı gereği
    daha güçlü anten verimi gerektiğinden sadece dış anten olarak 2.4 ghz 3 adet dış anten olması avantaj olduğu için
    8970 e yöneldim ama zannediyorumki kronik sonulu modelmiş.
    Tavsiyen için teşekkür ederim.

bu arada ben TL-WN8200ND çok memnunun
    TP-LINK Archer C2 bu modemi tekrar inceledimde işyerimdeki modemide yenilemek için
    kararsızdım aslında çok iyiymiş ileriye yönelik bir modemiş
    ben TP-LINK TD-W8961N bu modemi düşünmüştüm ama şimdi kafamı karıştırdın yazıcı vs bağlanabiliyor
  • puntozng67 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmede fayda olacak sanırım; archer c2 modem değil arkadaşım sadece kablolu modeminin internet sinyalini yine kablo yardımıyla birbirine bağladıktan sonra kablosuz sinyal verebilir hale getiren bir cihazdır kendisi, router deniyor cihaza modemden ayrılır kısmı sadece bu ha ben yaptığım şeyi yazayım daha önce kullandığım modemin sinyal gücü tek anten 2 db idi, ama araya duvarlar girince ve çevrede çok modem olunca ister istemez güçlü sinyal verebilen bir modem arayışına girmek zorunda kalmıştım 8970 ile maceram öyle başladı tabi sinyali az vermesine rağmen eski modemim iş görüyordu (en azından ip alıyordu) neyse 8970 ile olmadı yollarımızı ayırdık sonra(iade ettim) dediğim gibi router olarak c2 yi aldım ve çok memnunum kampanyalı cihaz + yanında hediyesi ac600 usb adaptör bana 150 tl ye geldi 5 ghz desteğini kullanıyorum etrafımdaki hiç bir frekans ile çakışmıyor çünkü 5 ghz kullanan yok :) o sbepten şimdilik durum gayet iyi eski modemin hala faal durumda olabiliyorsa onunla beraber iş görür ben şahsen öyle yaptım iyi ki de yapmışım

kusura bakma benim dikkatsizliğim dediğin gibi archer c2 router mış.
    benim eski modemin dediğim üzere çok eski olduğu için ben accespoint olarak ve 2.4 ghz en güçlü modemi almak istediğim için
    8970 ile tanıştım.
    benden sana tavsiye router ara yüz ayarlarından frekansı 11. kanala ayarla ülke seçimini united kingdom olarak ayarla
    sebebi TR standartlarında anten db değeri tam verime ulaşmıyor anlayacağın.
    dediğim gibi ayarlarsan tam anten gücüne ulaşıyor yani her anten ozaman 5db olarak yayın yapıyor TR olarak ayarlarsan 3db ile çalışıyor
  • puntozng67 kullanıcısına yanıt
    Ok. Mesaj alınmıştır
    8970 modemimi servise yollamıştım TP-LİNK kusurlu olan ürünü birebir değişim ile yenisini yolladı şuanda test aşamasındayım
    inşallah aynı sorunu tekrarlamaz.
  • v1 mi v3 mü yollamışlar ona dikkat et
  • V3 varmı ki Türkiye' de satılan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de satılıp satılmadığını bilmiyorum ama v3 firmware yazılım güncellemesinin resmi olarak yayımlandığını gördüm
    Buyrun;
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W8970#down
    eskiside V 1.2 idi yeni gelende V1.2 şuan iyi çalışıyor ama V3 lerde ne fark var bilgim yok açıklarmısın
  • v 1 2 3 ay önce yeni süürm olarak günceledim v3 nedir allah aşkına zaten modelden modele degişir son süürm zaten v3 varsa kademeli olarak buda güncellenir v1 ne ise v3 de odur sonucta donalım aynı ne fark edecek takıntılı olunmamalı v1 ise son güncel hali geliyor v 3 ise oda aynı bilen varsa acıklar zaten merak ettim ne fark varsa artık son cıkan modellerde v1 bende bu cıktı zaten v3 cıksa bu sefer v1 deriz :)
  • sitelerine girdim son modelleri bile v1 model ne ise o güncellenir v3 ise v3 güncellenir yoksa beklersiniz bu kadar basit aynı durum v1 içinde gecerli bakın girn sitelerine
  • 8970 aldım Salı gelir herhalde. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

8970 aldım Salı gelir herhalde. Dikkat etmem gereken bir şey var mı?

direk internet tarayıocıdan gir cd gerek yok pc kurmaya kullanma kulavucunda takip et adres cubuyuna yaz ve bilgilerini kaydet hangisi ise ttnet yada smle iyi akşamlar
  • V1 sürümünde bir problem mi var modemin ? V3'ü çıkarma gereği duydular ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comandante Alex

V1 sürümünde bir problem mi var modemin ? V3'ü çıkarma gereği duydular ?

Onu bilmiyorum da, madem böyle donanımsal sürüm farkı var, satın alırken bilmeliyiz.
  • W8970 le sıkıntılar yaşamıştım, belki sorunlar düzelmiştir 2 ay önce falan w8980 aldım ondada aynı sorunlar başladı, firmware falanda güncel çözemedim şu işi, hangi tp link modemi alsam sonradan sapıtıyor bu lanet ttnetin altyapısımı bozuyor bu modemleri çözemedim gitti. Bu seferde modem lokalde 300-500 ms pinglere fırlıyor bağlantı baya yavaşlıyor, arayüze girmiyor resetlemedende kendine gelmiyor, airtiese döndüm yine yapacak birşey yok.
  • Fw güncellemesi ararken denk geldim konuya, bir buçuk yılı aşkın bir süredir kullanmaktayım TD-W8970 modelini, mükemmel bir ürün diyebilirim İsteyen gönül rahatlığıyla alabilir.
  • Bende aranıza katıldım w8970 ile..
    Artılarına gelirsek huawei hg521 echolife ile 15300 kb ile bağlanıyordum , şimdi 16300 ile bağlanabiliyorum..
    Huawei de speedtest aynı serverde 9.6 mbit çıkarken , w8970 aynı serverda 13.6 mbit görüyorum..
    Eksilerine gelirsek bağlantım fast path mi / interleaved mı göremedim status sayfasında ya da ben bulamadım..
    Huawei 15 db snr download gösterirken Tplink 9.6 db gösteriyor...
    10'un altında sorunlar başlar diye biliyorum ama sıkıntı yok..
    SNR'nin düşme sebebi bağlantı hızının artması ya da modemlerin aynı sinyali farklı yorumlama farkından da olabilir..
    Güncelleme yaptıktan sonra Firmware Version:0.6.0 2.12 v000c.0 Build 140613 Rel.31066n
    Hardware Version:TD-W8970 v1 00000000 olarak gözüküyor..Doğrumudur ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.