Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
26.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süren tereddütlerim sonrasında fiyat olarak en makul bulduğum gigabit ethernetli modemi almaya karar verdim ve bu modem TP-Link TD-W8970 oldu.
    Öncelikle ürünü hem tasarım olarak hemde arayüz olarak oldukça başarılı bulduğumu söylemek istiyorum.Arayüzü oldukça detaylı hazırlanmış ve birçok talebe karşılık verecek özelliklerle
    donatılmış olarak karşımıza çıkıyor.Tek dez avantajı arayüzün şuanda sadece İngilizce olarak kullanılabilmesi(ki çok sorun olacağını sanmıyorum).
    Ben ürünü Seagate GoFlex Home Ethernet 3tb harici diskime daha verimli ulaşabilmek için satın aldım.
    Daha önceki Airties Rt-211 modemim aktif olduğunda 10-15 mb yi geçmeyen dosya aktarım hızım şuanda 6gb lik bir iso dosyası alırken 35-70mb arasında geziyor.
    Bu benim için oldukça tatmin edici bir hız oldu.Değinmek istediğim en enteresan nokta ise RT-211 ile 4mbit olarak kullandığım internetim W8970 i bağladığım anda 20mbit oldu.
    Bunun sebebini henüz anlamış değilim yaklaşık 6 saattir de bu hızda kullanıyorum kopma olmaksızın.Ürün detaylarını resimlerde bulabilirsiniz.
    Henüz acemi sayılırım bu sebeple yazımda eksik noktalar muhakkak olacaktır bilgi edinmek istediğiniz farklı bir husus olursa lütfen iletin incelemeyi daha da detaylandırmaya çalışayım.

Teşekkürler

• merhabalar sayın btd, sizden bir konuda yardım rica edecektim şimdi benim eski modem airties rt211 ve airties 5050+airties4030 seagate goflex home bunlara bağlandıgında seagate dash board ve seagate share .com dan ürüne bağlanmamda sıkıntı yok, gayet duzgun calısıyor, fakat tplink 8970 e bağladıgımda ne seagateshare.comdan ulasabılıyorum nede seagate dashboarddan ulasabılıyorum goflex home a sadece ip sini yazıp yada bilgisayarım ağ dan ulasabılıyorum goflexhome urunume dosyalarımı gorup dosya ekleyebılıyorum ama seagateın kendı programlarını kullanamıyorum, içine girip ayar yapamıyorum hiç birsekılde tplınke bağlıyken acaba sızdede boyle bır sorun varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryas

merhabalar sayın btd, sizden bir konuda yardım rica edecektim şimdi benim eski modem airties rt211 ve airties 5050+airties4030 seagate goflex home bunlara bağlandıgında seagate dash board ve seagate share .com dan ürüne bağlanmamda sıkıntı yok, gayet duzgun calısıyor, fakat tplink 8970 e bağladıgımda ne seagateshare.comdan ulasabılıyorum nede seagate dashboarddan ulasabılıyorum goflex home a sadece ip sini yazıp yada bilgisayarım ağ dan ulasabılıyorum goflexhome urunume dosyalarımı gorup dosya ekleyebılıyorum ama seagateın kendı programlarını kullanamıyorum, içine girip ayar yapamıyorum hiç birsekılde tplınke bağlıyken acaba sızdede boyle bır sorun varmı
    pm nize cevap verdim.Buradan da yazmış olayım.Ben tplink modemi 192.168.2.1 ip siyle kullanıyorum diğer tüm ağ ekipmanlarım buna göre ayarlı olduğu için uğraşmak istemedim değiştirdikten sonra.Harici disk için ise modemin upnp ayarlarını kontrol edin.Birde internet üzerinden erişebilmek için gerekli portların açık olması gerekiyor bunlarıda gözden geçirin bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: btd_1923

pm nize cevap verdim.Buradan da yazmış olayım.Ben tplink modemi 192.168.2.1 ip siyle kullanıyorum diğer tüm ağ ekipmanlarım buna göre ayarlı olduğu için uğraşmak istemedim değiştirdikten sonra.Harici disk için ise modemin upnp ayarlarını kontrol edin.Birde internet üzerinden erişebilmek için gerekli portların açık olması gerekiyor bunlarıda gözden geçirin bir.

Alıntıları Göster
    bu modemi 3 saat önce almış bulunmaktayım arayüz ingilizce sorun değil kurulumu tplink müşteri hizmetlerini arayarak yaptırdım 3 tane boynuzu var 10 db gayet güçlü evde bir masaüstü bir laptop 2 tablet bir smart tv mutfakta lg entegreli wifi donanım var hepsinde tüm altlerde vifiyi açtım 8 mb yalın net kullanıyorum antenler güçlü vifi çekim güçlü duvarlar olmasına rağmen hiç bir kopma sorunu yaşamadım ayrıca 3gmodem desteklemesi ve arkasında 4 adet lan portu bulunması çok güzel sadece ışıkların altında bilgi yok yani yazı yok işte adsl internet gibi ışıkların sembollerini kullanma kılavuzuna bakarak anlamaya çalışıyorum modem çok güzel tavsiye ederim kampanya fiyatlı 159 tlye aldım bimexten 3 yılda garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

bu modemi 3 saat önce almış bulunmaktayım arayüz ingilizce sorun değil kurulumu tplink müşteri hizmetlerini arayarak yaptırdım 3 tane boynuzu var 10 db gayet güçlü evde bir masaüstü bir laptop 2 tablet bir smart tv mutfakta lg entegreli wifi donanım var hepsinde tüm altlerde vifiyi açtım 8 mb yalın net kullanıyorum antenler güçlü vifi çekim güçlü duvarlar olmasına rağmen hiç bir kopma sorunu yaşamadım ayrıca 3gmodem desteklemesi ve arkasında 4 adet lan portu bulunması çok güzel sadece ışıkların altında bilgi yok yani yazı yok işte adsl internet gibi ışıkların sembollerini kullanma kılavuzuna bakarak anlamaya çalışıyorum modem çok güzel tavsiye ederim kampanya fiyatlı 159 tlye aldım bimexten 3 yılda garantili

Cihazı 20-25 gün bende hepsiburada dan aldım. Gayet güzel bir modem yalnız üzerinde gelen firmware ilk versiyon bilginiz olsun buradan cihazın güncel yazılımını atarsanız daha stabil çalışır.Kolay gelsin.

http://www.tp-link.com.tr/support/download/?model=TD-W8970&version=V1#tbl_j

Not: Cihazın usb media serverı üzerinden ağdan 720-1080p filmleri takılmadan seyredebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 4 Haziran 2013; 18:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ttbarracuda

quote:

Cihazı 20-25 gün bende hepsiburada dan aldım. Gayet güzel bir modem yalnız üzerinde gelen firmware ilk versiyon bilginiz olsun buradan cihazın güncel yazılımını atarsanız daha stabil çalışır.Kolay gelsin.

Not: Cihazın usb media serverı üzerinden ağdan 720-1080p filmleri takılmadan seyredebiliyorum

usb kısmını biraz daha açarmısın hocam bende 32 gblık cruzer usb disk var içinde filmde var yalnız açamadım arayüzdende bir şey anlamadım yani çözemedim modemden usbnin içine nasıl erşim sağlıycaz

• quote:

quote:

quote:

usb kısmını biraz daha açarmısın hocam bende 32 gblık cruzer usb disk var içinde filmde var yalnız açamadım arayüzdende bir şey anlamadım yani çözemedim modemden usbnin içine nasıl erşim sağlıycaz

Alıntıları Göster
    usb setting/media servera bas add new folder/browse/select volume yazan yerin karşısından usb flash belleğini seç ve altta liste belirir. en sona apply yazan yere bas. Bilgisayarından windows media playerı çalışıtır. Mediashare:1 yazan yere bas ve filmlerin video klasörü içinden seçip seyredebilirsin. Kolay gelsin.

• quote:

usb setting/media servera bas add new folder/browse/select volume yazan yerin karşısından usb flash belleğini seç ve altta liste belirir. en sona apply yazan yere bas. Bilgisayarından windows media playerı çalışıtır. Mediashare:1 yazan yere bas ve filmlerin video klasörü içinden seçip seyredebilirsin. Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar, bende bu markanın 8980 modelini bugün aldım.Airties'e göre bana ayarları biraz karışık geldi. Usb girişine takdığım harddiskin içinki bazı dosyaları göremiyorum. Görebildiğim klasör ve dosyaları pc'ye kopyalarken, pc'den diske kopyalama yapamıyorum. Ya da ben bazı şeyleri yanlış yaptım... Destek hattını aradım ama bu model yeni olduğu için yeterli bilgileri yoktu. Bilen birisini bulunca arayacaklarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

İyi akşamlar, bende bu markanın 8980 modelini bugün aldım.Airties'e göre bana ayarları biraz karışık geldi. Usb girişine takdığım harddiskin içinki bazı dosyaları göremiyorum. Görebildiğim klasör ve dosyaları pc'ye kopyalarken, pc'den diske kopyalama yapamıyorum. Ya da ben bazı şeyleri yanlış yaptım... Destek hattını aradım ama bu model yeni olduğu için yeterli bilgileri yoktu. Bilen birisini bulunca arayacaklarmış.

Alıntıları Göster
    Değerli Müşterimiz ;

Kullanmakta olduğunuz TD-W8980 modeli ile ilgili ayarlarınızın kontrolü için size ulaşabiliceğiniz bir irtibat numarası iletirseniz. Konu ile ilgili olarak tarafınıza dönüş sağlanıp ayarlarınız yapılandırılacaktır. İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Değerli Müşterimiz ;

Kullanmakta olduğunuz TD-W8980 modeli ile ilgili ayarlarınızın kontrolü için size ulaşabiliceğiniz bir irtibat numarası iletirseniz. Konu ile ilgili olarak tarafınıza dönüş sağlanıp ayarlarınız yapılandırılacaktır. İyi günler dileriz.
    Sorunum çözüldü, teşekkürler TP-Link...
  • quote:

Sorunum çözüldü, teşekkürler TP-Link...
    8980'in "birden fazla SSID kablosuz ağ yayını yapma" özelliği varmıdır acaba, nasıl kullanabilirim. (TP-Link 8970 ile 8980 modelleri arasında çok bir fark olmadığını düşündüğümden bu konuda sordum)

Başka bir marka modemin örnek resimi

• quote:

8980'in "birden fazla SSID kablosuz ağ yayını yapma" özelliği varmıdır acaba, nasıl kullanabilirim. (TP-Link 8970 ile 8980 modelleri arasında çok bir fark olmadığını düşündüğümden bu konuda sordum)

Değerli Müşterimiz;

TD-W8980 Modeminizde Multi SSID özelliği bulunmamaktadır. Cihazlarımızda çoklu wireless sinyali yaymak isterseniz. Multi SSID özelliğini desteklemesi gerekmektedir. iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    TP-LINK Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

quote:

Değerli Müşterimiz;

TD-W8980 Modeminizde Multi SSID özelliği bulunmamaktadır. Cihazlarımızda çoklu wireless sinyali yaymak isterseniz. Multi SSID özelliğini desteklemesi gerekmektedir. iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    TP-LINK Türkiye

Alıntıları Göster
    Sayın Tp_Link Türkiye;

Acaba bu adsl modeme ileri de ki firmwarelerle bittorent özelliği koyulabilir mi? Asusun DSL-N55U Dual-Band Wireless modeminde olduğu gibi.

• quote:

Sayın Tp_Link Türkiye;

Acaba bu adsl modeme ileri de ki firmwarelerle bittorent özelliği koyulabilir mi? Asusun DSL-N55U Dual-Band Wireless modeminde olduğu gibi.

Alıntıları Göster
    Bunu ancak firma bilebilir.Lakin sizin için firmware ı bir araştıracağım.eğer altyapı linux tabanlı ise terminal kullanarak torrent indirmesini sağlamak mümkün olabilir.

Edit : Tplink yetkililerinin konu içerisinde cevap verdiğini farkedemedim o yüzden ben atladım soruya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btd_1923 -- 19 Haziran 2013; 13:09:24 >
  • quote:

Bunu ancak firma bilebilir.Lakin sizin için firmware ı bir araştıracağım.eğer altyapı linux tabanlı ise terminal kullanarak torrent indirmesini sağlamak mümkün olabilir.

Edit : Tplink yetkililerinin konu içerisinde cevap verdiğini farkedemedim o yüzden ben atladım soruya.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Benimde wifi çekim alanı sıkıntım olduğu için modem ihtiyacım oldu. Ev dublex üst katta sinyal sorunu yaşıyorum. Bu nedenle araştırmaya giriştim ve bu modemde karar kıldım. Sizden ricam fiyat konusunda yardımcı olmanız.

Sizler ürünü nerelerden temin ettiniz? En iyi fiyatı kampanyalı veya değil, nerde bulabilirim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: C3NGiZkH4N

Arkadaşlar merhaba,

Benimde wifi çekim alanı sıkıntım olduğu için modem ihtiyacım oldu. Ev dublex üst katta sinyal sorunu yaşıyorum. Bu nedenle araştırmaya giriştim ve bu modemde karar kıldım. Sizden ricam fiyat konusunda yardımcı olmanız.

Sizler ürünü nerelerden temin ettiniz? En iyi fiyatı kampanyalı veya değil, nerde bulabilirim sizce?

Alıntıları Göster
    Ben kendi firmam olduğu için aldığımda distribütörden 135 tl ye almıştım.Şuanda geliş fiyatı 128 tl olmuş.

teknofiyat.com'da aradığınızda en ucuz 136 tl ye buluyor.

• quote:

Sayın Tp_Link Türkiye;

Tp link w8970 aldım. Evde superonline'nın verdiği tılgın kullanıyordum. Yeni aldığım modemi kuramadım bir türlü mac clone ayarını yapamadım heralde. Kurulum nadıl olur anlatabilirmisiniz. Resimli olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
  • quote:

Ben kendi firmam olduğu için aldığımda distribütörden 135 tl ye almıştım.Şuanda geliş fiyatı 128 tl olmuş.

teknofiyat.com'da aradığınızda en ucuz 136 tl ye buluyor.

Tp link w8970 aldım. Evde superonline'nın verdiği tılgın kullanıyordum. Yeni aldığım modemi kuramadım bir türlü mac clone ayarını yapamadım heralde. Kurulum nadıl olur anlatabilirmisiniz. Resimli olursa daha iyi olur. Teşekkürler
  • selimcoskuner S kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarası bizlere iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp kurulum yapılacaktır .

İyi günler dileriz
    Saygılarımızla
    Tp-link Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz ;

Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarası bizlere iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp kurulum yapılacaktır .

İyi günler dileriz
    Saygılarımızla
    Tp-link Türkiye

Pm atıldı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.