Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
26.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mngb

Evet...Akakce de öyle bir sonuç çıkıyor...Fiyat konusunda....

http://m.akakce.com/p/?984950

Kablosuz sinyali aslında gayet iyi...sizin ihtiyaçlarınızı umarım karşılar....Kolay gelsin....

Cihazı bgn aldım istanbul bilişimden gelince deneyimimi paylasacagım arkadaslar teşekkür ederim sizlere
  • Merhaba arkadaslar,
    Bu cihaz ile evimde hem avea jet modem hem de TTNET adls interneti ayni anda kullanabilir miyim ?
    Su an tplinkin baska bir kablosuz adsl modemini kullaniyorum. O modemde sadece ttnet adls hizmeti yer aliyor. Bense asil amacim hem ttnet adls hemde avea jet modemi kablosuz olarak dagitıp istediğimi seçerek internete çıkmak istiyorum. Mesela bir adet laptop bir adet akıllı telefon olsun. Her ikiside wifi olarak bağlansın ama laptop bağlantıda avea jet, akıllı telefonda TTnet adsl hizmetini kullanarak internete çıkış yapsın.
    Bunlari yapip yapamayacagini gercekten cok merak ediyorum.
    Bunlarin disinda usb uzerinden baglayacagim harici disk pc ye direk baglanmis bir disk gibi gorev yapabiliyor mu ? Ben ozgurce diledigim dosyayi kopyalamak yada erismek istiyorum. Yani sadece dosyalara pc deki media playerdan ulasip kisitli isler yapacaksam bana gore degil.
    Son olarakta hdd ye her kullanicinin kendi sifresiyle erismesi mumkun mu ?
    Diyelim hdd icinde A ve B dosyalari mevcut. Ben kendi sifremle girdigimde A ve B klasorlerine erisip tum yetkiyle islem yapayim ancak baska bir kullanici sadece B klasoruna erisebilsin tum yetkilere sahip olsun. En son bir kullanicida sadece B klasorune erissin ama sadece okuma yapabilsin. Bunlara kota sınırlaması yapmama şu an için gerek yok ancak belki ileride lazım olur. Çok soru sordum ama bu modemden beklentim yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 1 Şubat 2014; 22:36:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem geldi arkadaslar gerek malzeme kalitesi gerek ise ara yüz gercekten cok güzel herkeze tavsiye ediyorum basaramadım tek bir konu var oda yazıcı ekleme :( yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

quote:

Orijinalden alıntı: zaytaz6161

Bir hafta kadar önce td w8970 modemi aldım. Biraz zorlansam da kurulumu gerçekleştirdim. Fakat halen daha çözemediğim, bana göre, sıkıntılar mevcut.
    Usb bölümünden hdd paylaşımında yönetici ve misafir olarak dosya erişimi,
    paylaştığım bu hdd başka bir bilgisayardan ftp üzerinden nasıl ulaşacağımı,
    aynı ağ üzerinden dosyalara başka bir bilgisayardan girmek istediğim de kullanıcı adı ve şifresinin tüm değiştirme çabalarıma
    rağmen modemin belirlediği kullanıcı adı ve şifresi olarak devam etmesi...
    Bu tür sorunları bir türlü çözemedim. Yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardımlarını esirgemesin....

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi

Son üçünü yapamadım, hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaytaz6161 -- 7 Şubat 2014; 20:56:11 >

• tp-link w8980 de yazıcı kurulumu nasıl oluyor arkadaslar?
  • eran E kullanıcısına yanıt
    Gerekli bilgilendirme için mesaj yoluyla iletişim bilginizi bildiriniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Arkadaşlar ben de aranıza dün katıldım. Dün akşam hemen kurulumu gerçekleştirdim, pc'de hız hemen farkedildi. Fakat telefonlarda (Note 2 ve S4) halen Youtube'dan video izlerken eski modemdeki takılmaları yaşıyorum. Almadan önce modemi çok araştırdım ve özellikle video izlemede takılma yaşamamak için tercih ettim diyebilirim. Bu konuda yapmam gereken herhangi bir ayar vs var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2 gün önce bende bu modemdem sipariş verdim. Yarın öbür gün elimde olur. Bantgenişliği ataması beni cezbetti. Evde kardeşimle sorun yaşıyoruz. Bununla sorunu aşacağımı umuyorum. Bant genişliği kısıtlamasını kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyoruz.
  • 3 hafta önce modemimi W8970 ten W8980 e update ettim.Merak ettiğim konu dahili anten ile harici antenlerden hangileri 5ghz hangileri 2.4ghz ye sinyal veriyor.Küçük çaplı araştırmam dahili olanların 5 olduğuna işaret ediyor ama Tp link yetkilisi arkadaş bu konuya ışık tutarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZUGATOLI

quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

8980'in "birden fazla SSID kablosuz ağ yayını yapma" özelliği varmıdır acaba, nasıl kullanabilirim. (TP-Link 8970 ile 8980 modelleri arasında çok bir fark olmadığını düşündüğümden bu konuda sordum)

Başka bir marka modemin örnek resimi

Tplink TDW-8980 kullan maktayim 2.4gh ve 5gh.dualban destegi var aynianda kullana biliniyor fakat nedense 5gh.pc laptop gormuyo ceptelefonu gorduguhalde sorun pc demi biturlu bulamadim.Not dun itibariyle modem kilitlendi power,adsl.lanisigi yani0 kaliyo resette atilmiyo servis yolu gorundu.

bahsettiğimiz modem 8970 değildi zaten. 5 ghz desteği 8980 de var...

• az önce 8970 aldım 155 tl'ye webdenal.com'dan. umarım çekim gücü tatmin eder
  • tivibu bağlatısı olmadı.. napacaz?
  • ilk olarak avea modeminizin tplink 8970 'in desteklediği usbler listesinde bulunması lazım.
    burdaki listeden kontrol edin,3gmodem arayuzu olmayanusbler genelde destekleniyor.http://www.tp-link.com.tr/support/3g-comp-list/?model=TD-W8968

ikinci olarak 3G adsl ikisini aynı anda kullanamazsınız.aralarında geçis yapmalarını sağlayamazsınız.modemin operasyon modunda 3 seçenek var
    1:adsl modu
    2:ap modu
    3:3g router modu
    bu modları ayrı ayrı kullanabilirsiniz.
  • Bu modemden kullanuyorum ve üzerinde gelen yazılım 15042013 tarihli.

Daha önce TP-Link 8901G modelini kullanıyordum ve Linksys SPA-3000 voip cihazım sorunsuz çalışıyordu.
    Bu cihaza geçtiğimde ise Voip cihazı ilgili Voip servisine bağlanamıyor. Bunun için ilgili 5060 portunu hem Virtual Server hem de Port Triggering de ekledim.
    ALG settings ten SIP ALG yi disable ettim ve buna benzer bir kaç ayar denememe rağmen çözüm bulamadım.

1- Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?

2- Sitesinde ise 28082013 ve 08052014 tarihli iki yeni Firmware dosyası çıkmış.
    Bunları deneyenler oldu mu acaba ?
  • Selamlar arkadaşlar.

Bu modemi 1 seneden fazla kullanıyordum ilk başlarda herşey güzeldi ancak son 1 aydır çok problem yaşadım.

Kablosuz bağlantı gün içinde 1-2 kez komple kopuyor modemin dibindeki bilgisayar bile bağlanmıyor, kablosuz geri geliyor bu seferde dhcp ip vermiyor cihazlara modemi resetlemeden düzelmiyor.

Modem kendi içinde zaman zaman satüre oluyor, modeme lokalden ping çekiyorum pingin sabit 1 olması gerekirken pingler 200 ile 1000 arası gidiyor geliyor bu da interneti felaket şekilde yavaşlatıyor.

Cihaza bağladığım kablosuz ap lerdede yine zaman zaman dhcp ip dağıtım problemleri yaşamaya başladım modem resetlemeden düzelmiyor.

Yeni firmware çıkmış haziran ayında sanırım onu yükledim bir umut düzelir diye ama pek birşey değişmedi, mecburen zyxel 660 f1 modem aldım tüm sorunlarım çözüldü, zaman bulabilirsem garantiye yollayacağım tp-linki.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne yaptın modemin sorununu çözebildin mi? Servis nasıl ilgileniyormu? Bende bu modemden alacam cavaplarını yardımlarını bekliyorum. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Kardeş ne yaptın modemin sorununu çözebildin mi? Servis nasıl ilgileniyormu? Bende bu modemden alacam cavaplarını yardımlarını bekliyorum. İyi günler.

kabloyu kablosuz tarafa baglamısım dalgınlıyımdan eski yerine takıncqa düzeldi şimdilik sorun yok 3 aydır kullanıyorum ürünü tavsiye ederim aiterse göre cekim iyi belirtmek isterim 152 civarında aldım indirim yapmışlar en uygun fiyat bu site alabilirsinizhttp://www.webdenal.com/tp-link-td-w8970_584967.html?ref=akakce&ref2=113&v=1.25.5

• modemin fiyatı bazı satış sitelerinde gayet ucuzlamış durumda, aklıma takılan asus marka bir modem var "DSL-N16U" arasında ne gibi bir fark var yani şöyle sorayım tp link i değil de asus u almaya değer ne fark var bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

modemin fiyatı bazı satış sitelerinde gayet ucuzlamış durumda, aklıma takılan asus marka bir modem var "DSL-N16U" arasında ne gibi bir fark var yani şöyle sorayım tp link i değil de asus u almaya değer ne fark var bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam hangi sitelerde gördün?
  • tp-link 8970 alın webden al gizemli harbi biri yorumumda var gercek oldugunu anlaın diye bosuna asus almayın cekim kalitesi tp linke göre düşük 4 adet alıp baska markalarla aitiers asus içinde gecerli sonra iade ettim tecrübe olarak keyfiniz bilir bi dahada bu konuda yazmıyorum saygılar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.