Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
26.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hem modmei aldım birde pointi aldım indirimli olarak 1 ci kata takıyorum pointide bahcede kullanıyorum böylelikle aities hiç cekmedi birde baglantı hızını 75 üzerine cıkmıyor tp likte 150 hızına cıkıyor baglantılardan durum inbaresinden gördüm neyse bana müsade saygılar.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    ben ince hesaptan sipariş verdim ama 150 tl altında alışveriş yaparsan kargo ödüyorsun
  • arkadaşlar merhaba aynı modemden bende aldım wps düğmesini anlamadım birde bu modem 1 aydır hat kesiliyor ttnetden ekip geldi ayak altındaki kaploların ezilmesinden dediler ne kadar doğru olabilir yardım edermisiniz.
  • benim telefon hattımdan ıp adresini alamıyormuş halbuki önceki modemim hala kullanılabiliyor ve halada kullanıyorum "TP link müşteri hizmetleri" öyle söylemişti ama router olarak kullanılabiliyor test ettik; bende 14 gün iade sürecim dolmadan iade ettim

şu anda Archer C2 cihazını aldım eski modemime bağladım iyi oldu etrafımda 5gHz kanalı kullanan olmayınca rahat internet deneyimi oluyor; tavsiyem eğer iade günün geçmediyse ucuz kablolu bir modem e sende cihazını bağla veya eski modemine rahatça 5gHz frekanstan kullanmanın keyfini sür hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

benim telefon hattımdan ıp adresini alamıyormuş halbuki önceki modemim hala kullanılabiliyor ve halada kullanıyorum "TP link müşteri hizmetleri" öyle söylemişti ama router olarak kullanılabiliyor test ettik; bende 14 gün iade sürecim dolmadan iade ettim

şu anda Archer C2 cihazını aldım eski modemime bağladım iyi oldu etrafımda 5gHz kanalı kullanan olmayınca rahat internet deneyimi oluyor; tavsiyem eğer iade günün geçmediyse ucuz kablolu bir modem e sende cihazını bağla veya eski modemine rahatça 5gHz frekanstan kullanmanın keyfini sür hocam

İLGİNÇ BENDE MONTE SAMSUNG NASIL CEKİYOR ALIYOR SEN TELEFONUNU RESETLEMEN GEREKİRDİ BENCE BEN ÖYLE YAPTIM DÜZELDİ BÖYLE SEY OLMAZ YANİ İP ADRESİNİ NASIL ALAMIYOR MODEMLE ALAKALI DEGİL ÖYLE OLSA BENDE CALIŞMAZDIM ONAYLARDIM BENDE BU YÜZDEN SUANA KADAR NE VAR NE YOKSA HEPSİ SAGLIKLI SEKİLDE ÇALISIYOR SAYGILAR

• harbibirii kullanıcısına yanıt
    hatta en son firmware güncellemesine de yapmıştım tp link müşteri hizmetlerini aramadan önce sağolsunlar 1 saat boyunca yardım etmeye sorunu bulmaya çalıştılar ama hattımla alakalı bir problem olabilir dediler hat zayıflaması bende çok kötü durumda ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, tabi öyle olsa bile eski modemim neden hala hiç kopmadan bağlanabiliyor o soru işareti ve adsl2+
  • quote:

hatta en son firmware güncellemesine de yapmıştım tp link müşteri hizmetlerini aramadan önce sağolsunlar 1 saat boyunca yardım etmeye sorunu bulmaya çalıştılar ama hattımla alakalı bir problem olabilir dediler hat zayıflaması bende çok kötü durumda ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, tabi öyle olsa bile eski modemim neden hala hiç kopmadan bağlanabiliyor o soru işareti ve adsl2+

kablosuz telefon varmı baglantılar paralel olunca düşme oluyor bende öyle oldu hadi bunda yok diyelim kabloları temas varmı baska cihazlarla ona bakmanız gerekir valla bende saat gibi calısıyor 6 aydır sorun cıkmadı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: harbibirii

quote:

kablosuz telefon varmı baglantılar paralel olunca düşme oluyor bende öyle oldu hadi bunda yok diyelim kabloları temas varmı baska cihazlarla ona bakmanız gerekir valla bende saat gibi calısıyor 6 aydır sorun cıkmadı daha

şans demekten başka sözüm yok; şu an eski modemime bağlı archer C2 kullanıyorum o da cayır cayır tabiri caizse nazar değmesin !

• Dün geldi modem. Tahmin ettiğim gibi V1 çıktı. V3 yapamıyoruz donanım versiyonu olduğu için. CD'den kurulum yapamadım ben de web arayüzüyle kurdum. Hemen usb'den disk bağladım, pc'den film atayım içine dedim; 1MB hız ile aktardı. Niye böyle düşük anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Dün geldi modem. Tahmin ettiğim gibi V1 çıktı. V3 yapamıyoruz donanım versiyonu olduğu için. CD'den kurulum yapamadım ben de web arayüzüyle kurdum. Hemen usb'den disk bağladım, pc'den film atayım içine dedim; 1MB hız ile aktardı. Niye böyle düşük anlamadım?

netten yaptım kuulumu gerek yoktu cd ye ben izliyorum ama ugrastıırıyor ingilizce oldugu için ben usb takınca özel id var ona tıklıyorum cıkıyor ve izliyorum hangi video varsa kullanma klavuzunu oku derim bende okumadan deneyerek yapamadım sonr ayaptım :) kolay oluyor ondna sonra bu arada zaten v1 versiyonu v3 baska modem versiyonu takılı kalmayınız buna derim v1 son güncellemesinide yaptım ben kablo takılırken ama bu sekilde gdiyor güncellemeler siz kullanma klavuzunu okuyun link yazıyorsun yada id çalıştır komusuna yada programlar olan ara kısmına cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 5 Aralık 2014; 14:53:46 >

• harbibirii kullanıcısına yanıt
    çabuk kurulum kılavuzundawww.tp-link.com/app/usb linki varmış. Bakayım
  • arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi cok aciil,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayata28

arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi cok aciil,

müşteri hizmetleri 24 saaat acık onları arasan yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 7 Aralık 2014; 20:21:46 >
  • son 1 haftadır sürekli internette kopma yaşıyorum modemin internet ışığı sönüyor modemim TD-W8970 modemi resetleyip yeniden kursamda aynı
    TTNEt müşteri temsilcileri modem kaynaklı sorun olduğunu söylüyor bilgisi olan varmı
  • puntozng67 kullanıcısına yanıt
    eğer firmware güncellemesi yapmadıysan bir de güncelleme yaptıktan sonra kopma olup olmadığını buraya yazarsın
  • modeme bağladığım harddiske bazen pc'deki video ve resimleri kopyalıyorum; ama aktarma hızı çok yavaş. saniyede 1 megabyte. (1 MB)

Nerde 300 Mb/s aktarım hızı?
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    300 mb/s aktarım hızı olsa o fiyata satılmazdı emin ol :) + daha son kullanıcıya 300 mb/s lik aktarım hızı olan wifi modemler üretilmedi hocam; o senin dediğin 300 mbps yani teoride 30 mb/s aktarım hızı vaadediyor
  • quote:

300 mb/s aktarım hızı olsa o fiyata satılmazdı emin ol :) + daha son kullanıcıya 300 mb/s lik aktarım hızı olan wifi modemler üretilmedi hocam; o senin dediğin 300 mbps yani teoride 30 mb/s aktarım hızı vaadediyor

Biz aynı cihazdan bahsediyoruz değil mi? Şu: http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W8970#fea

300Mbps saniyede 37,5 MB(megabyte) yapmıyor mu? Hadi 10 olsun 20 olsun. Niye 1 MB

gpedit.msc dosyalarını da indirdim grup ilkesinden bahsedilen ayarları yapıp lan hızı sınırlamasını da kaldırayım diye. Ama şu gpedit.msc'yi bir türlü system32 klasörü içiden bulup çalıştıramadım. Bunlar ayrı konular neyse:)

• barsoy kullanıcısına yanıt
    evet aynı modemden konuşuyoruz usb veri aktarım hızına denk bir hızı var son firmware ı yükleyip denesen belki sonuç olumlu yönde değişir
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi yaptım snr marjin değeri modem girişinde 17.5 db ama modemde 11 db görünüyor
    6.5 db lik değer kaybı var bunun için cihazı servise yolladım inceleyecekler sonucu paylaşırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.