Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
26.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w8970 modelini aldım ancak karşı binadaki abimin evinden sadece bir odasından 2 kademe çekiyor. Modem camın kenarında ve abimin evi ile aramızda 30 mt ya var yada yok hatta dahada yakındır. Neden acaba bukadar düşük gücü ayrıca antenler 5 dBi yüksek gücü olması lazımken.. Nasıl halledebiliriz ?
  • wifi alıcınızın marka ve modeli nedir?Çalışma prensibi gereği sadece modemin çok güçlü sinyal vermesi yetmiyor alıcının da kuvvetli olması gerek
  • bu modemden almayı düşünüyorum.
    biz interneti ortak kullanıyoruz. kullanıcıların internet hızlarını bu modemde ayarlamak mümkünmüdür acaba.
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım,kimse cevap vermemiş.Tesadüf gördüm sorunu.Bu modemi bende kullanıyorum ve kullanıcının ip adresini sabitleyip hızını ayarlıyabiliyorsun.
  • Evet trafik limitleme olayı var, bu modemin en çok sevdiğim özelliklerinden biri.

İsterseniz ip adresine isterseniz mac adresine göre trafik limitlemesi yapılabiliyor, ayrıca toplam internet hızınada limit koyabiliyorsunuz.

Mesela ben misafir geldiğinde, direk modem arayüzünde misarifin bilgisayarının ipini görüyorum hemen şak 1 mbite limitliyorum hızı, acı çekmemiş oluyoruz, yavaş derse 1 mbit daha veriyorum çaktırmadan
  • ben TP- link w8980 modelini aldım modemi girişe ve yükseğe astım yan komşumla beraber kullanayım diye modemle yan komşumun smart tvsini arasında 2 tane duvar var ve 1 diş yada bazen 2 diş çekiyor. Bende evin içinde modemle aramda 5 mt olmasına rağmen çep telefonum 1 diş çekiyor arkadaşlar burda 4 kat aşağıya çekiyor diyor ben nerde yanlış yapıyorum
     TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi

• Merhabalar, N600 Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem RouterTD-W8980 modelini almayı düşünüyorum
    arkadaşlar bu cihaza cat5 kablodan gelen interneti verip (cat5 kablo dediğim fiber internet) bu modeme bağlayacağım adsl interneti de kullanabilirmiyim

pc de sadece ağ geçidini değiştirerek bunu yapabilir miyim modemin arayüzü buna müsait mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Merhabalar, N600 Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem RouterTD-W8980 modelini almayı düşünüyorum
    arkadaşlar bu cihaza cat5 kablodan gelen interneti verip (cat5 kablo dediğim fiber internet) bu modeme bağlayacağım adsl interneti de kullanabilirmiyim

pc de sadece ağ geçidini değiştirerek bunu yapabilir miyim modemin arayüzü buna müsait mi?

modem arayüzünde router veya modem olarak kullanabilirsin ikiside müsait
  • Bir hafta kadar önce td w8970 modemi aldım. Biraz zorlansam da kurulumu gerçekleştirdim. Fakat halen daha çözemediğim, bana göre, sıkıntılar mevcut.
    Usb bölümünden hdd paylaşımında yönetici ve misafir olarak dosya erişimi,
    paylaştığım bu hdd başka bir bilgisayardan ftp üzerinden nasıl ulaşacağımı,
    aynı ağ üzerinden dosyalara başka bir bilgisayardan girmek istediğim de kullanıcı adı ve şifresinin tüm değiştirme çabalarıma
    rağmen modemin belirlediği kullanıcı adı ve şifresi olarak devam etmesi...
    Bu tür sorunları bir türlü çözemedim. Yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardımlarını esirgemesin....
  • Bende üst modeli var w8980 bağlantı hızı berbat 2.4ghz de 5yıllık eski modem bile daha iyiydi diğer 5ghzlik band da günümüzdrki çoğu aygıt desteklemiyor bu yüzdende işe yaramıyor tavsiye etmem üst modeli gerek yok bende w8970 alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modemi alali 2 hafta oldu ama sorunlar cikarmaya basladi. Durduk yere internet kesiliyor, pcde baglanti var gozukuyor, modemin butun isiklari yaniyor ama pcden modem arayuzune bilw girmuyor

• MErhaba arkadaşlar,
    Gold'dan almıştım modemi, HDD ve VINN ile kullanıyordum.
    1 gün kadar açık kaldıktan sonra kilitleniyordu. Teknik servise gönderdim modemi ve 2 hafta bekledikten sonra, yenisi ile değiştirdiler.
    Yeni üründe de kilitlenme sorunu var. Bunu da servise göndermeyi düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaytaz6161

Bir hafta kadar önce td w8970 modemi aldım. Biraz zorlansam da kurulumu gerçekleştirdim. Fakat halen daha çözemediğim, bana göre, sıkıntılar mevcut.
    Usb bölümünden hdd paylaşımında yönetici ve misafir olarak dosya erişimi,
    paylaştığım bu hdd başka bir bilgisayardan ftp üzerinden nasıl ulaşacağımı,
    aynı ağ üzerinden dosyalara başka bir bilgisayardan girmek istediğim de kullanıcı adı ve şifresinin tüm değiştirme çabalarıma
    rağmen modemin belirlediği kullanıcı adı ve şifresi olarak devam etmesi...
    Bu tür sorunları bir türlü çözemedim. Yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardımlarını esirgemesin....

TP-Link TD-W8970 Ürün İncelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: saytun

erhabalar bende yakın zamnda modem almayı düşünütyorum bende şuan tplinkin w8151n modeli var ve 3bilgisayar aynı anda wifidan girince internet kopuyor kimse giremez oluyor. bu modeli o sorunu çözmesi için almak istiyorum. kullanan arkadaşlara sorum 3kişi+smart tv bağlandığında internette kopma yaşanır mı bu modelde?

hayır yaşamazsınız içiniz rahat olsun modem hız konusunda çok iyi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: btd_1923

Soran arkadaşlara iletmek isterim iş sebebiyle sık takip edemiyorum sayfayı. TD-W8970 de 3g desteği var sadece desteklenen bir usb 3g dongle kullanmak gerekiyor.5ghz desteğine gelince kullandığınız notebookta wireless kartının 802.11 b/g/n/ac destekli olması gerek ac ibaresi bulunmayanlar dual band hızı desteklemiyor yeni nesil bir çok akıllı telefonda bu destek mevcuttur.

TD-W8970 modelinde 5 GHz desteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım. Öncelikli amacım Qos idi. Bu amacıma ulaştım fakat cihazda multi ssid desteği olmadığını bilmiyordum. en basit cihazlarda bile bu özellik var. Tp linki kınıyorum bu konuda.
    Bir kaç sorum var yanıtlayan olursa sevinirim. Ben Usbye hdd taktım ve dosyalarıma gerek ftp gerek mediaplayerdan medialarıma erişebiliyorum. Sorun şu;
    internete giren misafirler benim paylaştığım hdd yi görmemeli, gerek ftp gerek medialarıma erişememesi gerekiyor. Bunu nasıl yaparım?
    evimde 2 laptop 2 tel var. ben tüm cihazlarımdan erişebiliyorum. Eminim az kurcalayan misafirimde erişimi sağlar. Yardım lütfen.

• arkadaslar merhaba bende bu cihazı fazla anlamamakla beraber yakından takip etmekteyim elimde suan 2009 model tp link w8101g modem var
    evimde 2 notebook 2 tablet 1 masa ustu ve 2 cep tlf u bide gelince kuzenler baglanıcak

arkadaslar 8970 düşünüyorum nasıldır tavsiye edermisiniz
    -elimdeki modem ile bunun arasındakı fark ne olur
    -almısken biraz iyi olsun dusuncesındeyım hdd ve yazıcı baglıyabilirim rahat olur benim için
    -ileriki zamanda tivibu alacağız görünmekte
    -evim standart 3 artı 1 125 metre kare
    -evin heryerınde cekermı rahatca evimizin odaları genel olarak evin ortasında modem genelde ortada olacak
    -ttnet 8 mbit kullanmaktayım

sıkıntılarım suan mevcut olanlar
    -modem odadan cıktınmı kopmalar soz konusu lakın fark edilmiyor nette gezerken
    -sinyal sürekli zayıf modemin yanında iken bile yüzde 80 verim alabiliyorum
    -diger odalarda 54 mbit lik hızım 11 e kadar dusmekte programlarla teyıtledıgım
    -bir yan odadan tablet yada tlf artık cekmez oldu
    -web sitelerindede acılma zayıfladı kabloda bir problem yok

hepinize tek tek teşekkür ederim

• Bu modemi işyerimde ve evde kullanıyorum...İnternetin kopması gibi hiç bir sorun henüz yaşamadım. (Piyasaya ilk çıktığında almıştım) Kablosuz bağlantısında Draft-N desteği iyi çalışıyor. Ofiste 7 pc ve Nas HDD ler kablo ile bağlı ayrıca 5 akıllı telefon kablosuz ile devamlı bağlı çalışıyor....7/24 açık çalışıyor...Evimde TV-PS3-Vu+-POPCORN-NAS HDD kablo ile PC -Tabletler - 3 Telefon kablosuz bağlantı da kullanılıyor...Ofiste kablosuz çekiminde
    sorun yaşamadım evimde modemin konumlandigi yerden dolayı arka cephede yaşadığım sorunu Zyxel 4615 ile çözdüm....Kablosuz bağlantı da kanal ayarı önemli ben çevremde 6. kanalın kullanılmadığı fark ettim ve ona ayarladım...Gigabit Portları iyi calısiyor...USB ağ paylaşımı ve yazıcı paylaşımını evimde aktif olarak kullanıyorum...Draft-N 300 için işlemcilerin bunu desteklemesi gerekir...Cihaz B/G de 54 Mbps destekler geriye dönük...300 için ayrıca RX - TX İstemciler vardır....Vaio notebook bende RX de çalışıyor 144 Mbps ile bağlanır pc 300 ile bağlanıyor. ...tabletler 72 Mbps de çalışıyor....(Note 10.1)...Fiyat konusunda araştırma yapın Bimeks ve webdenal ,gold bazen indirim yapıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: mngb

Bu modemi işyerimde ve evde kullanıyorum...İnternetin kopması gibi hiç bir sorun henüz yaşamadım. (Piyasaya ilk çıktığında almıştım) Kablosuz bağlantısında Draft-N desteği iyi çalışıyor. Ofiste 7 pc ve Nas HDD ler kablo ile bağlı ayrıca 5 akıllı telefon kablosuz ile devamlı bağlı çalışıyor....7/24 açık çalışıyor...Evimde TV-PS3-Vu+-POPCORN-NAS HDD kablo ile PC -Tabletler - 3 Telefon kablosuz bağlantı da kullanılıyor...Ofiste kablosuz çekiminde
    sorun yaşamadım evimde modemin konumlandigi yerden dolayı arka cephede yaşadığım sorunu Zyxel 4615 ile çözdüm....Kablosuz bağlantı da kanal ayarı önemli ben çevremde 6. kanalın kullanılmadığı fark ettim ve ona ayarladım...Gigabit Portları iyi calısiyor...USB ağ paylaşımı ve yazıcı paylaşımını evimde aktif olarak kullanıyorum...Draft-N 300 için işlemcilerin bunu desteklemesi gerekir...Cihaz B/G de 54 Mbps destekler geriye dönük...300 için ayrıca RX - TX İstemciler vardır....Vaio notebook bende RX de çalışıyor 144 Mbps ile bağlanır pc 300 ile bağlanıyor. ...tabletler 72 Mbps de çalışıyor....(Note 10.1)...Fiyat konusunda araştırma yapın Bimeks ve webdenal ,gold bazen indirim yapıyor....

Bende sizin söylediğiniz kadar cihaz ile kullanacagım cıhazı evde 5 yıllık bir modemim var cok ağamlı bir modem değil onun yerıne alıcam wifi cekim alanın benim tek antenli modeme göre daha iyi olacağını kanaatindeyım site olarak istanbul bilişimde 162 tl ye satılmakta daha ucuz bir yer var ise orayıda tercih edebilirim teşekkürler

• byefsane32 kullanıcısına yanıt
    Evet...Akakce de öyle bir sonuç çıkıyor...Fiyat konusunda....

http://m.akakce.com/p/?984950

Kablosuz sinyali aslında gayet iyi...sizin ihtiyaçlarınızı umarım karşılar....Kolay gelsin....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.