Öncelikle herkese kolay gelsin arkadaşlar benim sorunum şu 2 3 ay önce tp-link w8960n modemini aldım teknosadan modem kurulumunu yaptım fakat telefondan wifi e bağlandığımda inanılmaz bir internet yavaşlaması oluyor hem pc de hemde telefonda telfondan örnek veriyorum video izliyorsam pc de aktif değilsem izleye biliyorum fakat pc de birşey aratıyorsam video donmaya ve pc deki internet gitgel yapmaya başlıyor sorunun ne olduğunu bulamadım tp linki aradım onlar anlamadılar türknet kulanıyorum internet hizmeti olarak onlarda birşey anlamayıp internetimin tamamen gitmesine kadar sebebiyet olduğu durumlar oldu bende wifi kulanmıyarak sorunu çözdüm fakat mobil kulanım kotamı aştığım için wifi kulanmam gerekiyor bana destek ola bilicek arkadaşlarım varmı ne yapmalıyım kaskosu var değişimemi yolayayım yoksa başka bir ürün değişimimi talep edeyim bilemedim tam hizmet alamiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
+++++++++++ HELP ME +++++++++++++++++++
bakın wifi açtığımda yeni açılan sayfa böyle olmakta lütfen bilgili biri yardım ede bilirmi
Hayırlı olsun en sorunlu modeli almısşın buraya yazıyorsun Almadan önce gelcektin buraya Forumda 2 - 3 tane konusu var, modeme saldırı oluyor ve erişilemyor, teknik servis açıklaması bu Sonra bağlantı kopuyor geliyor... Çözüm modem değiştireceksin bizim denemediğimiz yöntem kalmadı
hocam kaskoda yaptırdım ayriyeten garantisi de var 110 tl ye almıştım şimdi ne yapmamı önerirsin kırıyim mi bu modemi bu modemi ne ile değiştireyim bilgi verirmisin.
Airties veya cisco veya Zyxel modemlere bakabilirsin.