Şimdi Ara

TP-Link W8960N Resimli İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
40.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TP-Link TD-8961ND diye bi modeli çıkmış... bilgisi olan varmı acaba...
  • Bu modemden uzak durun arkadaşlar... Her şeyi problem bu modemin.

En sonunda bu modemi camdan aşağıya fırlatacağım. 5 yıllık sadece wap şifreleme yapabilen airties modemim bile bundan çok ama çok daha az sorun çıkartıyordu.

Çalışırken sorun yok, nasıl anlatsam bilemiyorum. Sürekli kullanıyorsanız ve sürekli modem devrede ise neredeyse hiç sorun çıkartmıyor. Ama bi 15-20 dakika kullanmayın, yeniden devreye alması neredeyse imkansız. Kapatıp açarak ancak devreye alabiliyorum.

En kısa zamanda kendime N tipi yeni bir modem alacağım. Ama TP link mi? Uzak dursun bende...

Aldığıma alacağıma bin değil, yüzbin pişmanım...

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bu modemden uzak durun arkadaşlar... Her şeyi problem bu modemin.

En sonunda bu modemi camdan aşağıya fırlatacağım. 5 yıllık sadece wap şifreleme yapabilen airties modemim bile bundan çok ama çok daha az sorun çıkartıyordu.

Çalışırken sorun yok, nasıl anlatsam bilemiyorum. Sürekli kullanıyorsanız ve sürekli modem devrede ise neredeyse hiç sorun çıkartmıyor. Ama bi 15-20 dakika kullanmayın, yeniden devreye alması neredeyse imkansız. Kapatıp açarak ancak devreye alabiliyorum.

En kısa zamanda kendime N tipi yeni bir modem alacağım. Ama TP link mi? Uzak dursun bende...

ADSL ayarlarında bağlantı tipi ayarı vardır, iki ayar vardır biri sürekli açık tutar, diğeri de belirtilen süreden sonra PPP bağlantıyı düşürür, bilgisayardan internet isteği geldiğinde yine bağlanmaya çalışır bağlanır, bu yüzden gecikme olur. Normalde olması gereken sürekli açık tutmasıdır(nailed connection). Bu ayara bakabilir misiniz sizde nasıl ayarlı?

• Benim modemin kablosuzdaki kopması hala giderilemedi.Üstelik son updateyi yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fixx

quote:

ADSL ayarlarında bağlantı tipi ayarı vardır, iki ayar vardır biri sürekli açık tutar, diğeri de belirtilen süreden sonra PPP bağlantıyı düşürür, bilgisayardan internet isteği geldiğinde yine bağlanmaya çalışır bağlanır, bu yüzden gecikme olur. Normalde olması gereken sürekli açık tutmasıdır(nailed connection). Bu ayara bakabilir misiniz sizde nasıl ayarlı?

Tam olarak bu ayar menüde nerededir? Ben karıştırdım ama bulamadım (192.168.1.1 den girerek)...

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak bu ayar menüde nerededir? Ben karıştırdım ama bulamadım (192.168.1.1 den girerek)...

Şimdiden teşekkürler...

Advanced setup>WAN service>Edit>Next> Dial on Demand'ın seçili olmaması gerekiyor.

@Denonitros:
    Farklı kanalları denediniz mi? Başka bir kablosuz bağlanan cihaz denediniz mi? Servise göndermeyi denediniz mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler...

Advanced setup>WAN service>Edit>Next> Dial on Demand'ın seçili olmaması gerekiyor.

Şimdi kontrol ettim, seçili değil zaten... :-(

• aynı bağlantı için dlink 500t modem hat zayıflama değeri için 40 db derken w8960n 51 db diyor yüksek hızlı bağlantı kullanmayı düşünenler bu duruma dikkat etsin.
  • Tp-Link TD-W8960N modemim var 1 yıldan fazla oldu alalı neredeyse hiç kullanmadım ttnet adsl mi iptal ettirip uydunete geçtim uydunet için netmasterin tek portlu cx150 model kablonet modemi var. Bu modem ile birlikte kablosuz olarak kullanmak için tp-link 8960 ımı kullanmak istiyorum bu cihaz bunun için uygun mu ya da ayalanabilir mi? Yapılabiliyorsa nasıl olacak?
    Not:B u mesajı başka konuya yazmıştım ama sanırım asıl yeri burası.
  • Selam arkadaşlar.Bende bu modemden satın aldım yanında birde usb adaptör aldım kurulum vs hiçbir sorun yok çok güzel çalışıyor
    ama ben bu modeme masa üstümden kablosuz ulaşmak istiyorum.modemi evin ortasına koyacam herhangi bir ayar yapmam gerekiyormu
    acaba.
  • Arkadaşlar Ben Bişi Sorcam Benim Evde iki tane Laptop Var Biri Lenovo Y560a Diğeri İse acer 5736Z Bizim KOmşuda Tp-link w8960 n modem var biz ondan bağlanıyoz internete fakat acer dan 300 mpbs gösteriyo benden 150 mpbs lenovonun wireless krtı intel wifi 1000 bide lenovodan biraz daha yavaş bağlanıyo Onun Nedeni Nedir 2 diş bağlanıyo komşunu wirelessi bide bende bide bi kablolu modem var şu anki netim benim 2 mp 32 mp sınır sıza geçmeyi düşünyorum kablosuz bu modem 32 mb ti tamamen kullanabilirmiyim yeni şu fiber optik ttnet çıktı ya ondan diorum kablolu net laptoplar la zor oluyo mecburi kblosuz alcam bu modem de ucuz muş bunu almayı düşünüyorum.
    Cevaplarınız İçin şimdiden Teşekkürler
  • Arkadaşlar Cihaza Yeni Yazılım Çıktı

Artık Modem üzerinden Hem QoS (Hız önceliklendirme) Hemde Hız Limitleme (Hızı Paylaştırma) Fonksiyonu geldi...

Ürün sahibi kişiler ve alacak kişiler için 10 Numara özellik

http://www.tp-link.com/tr/support/download.asp?a=1&m=TD-W8960N

TP-Link W8960N Resimli İnceleme

• bende bu modeli sorun çıkardığı için bir köşeye attım..
    surf yaparken surf biranda duruyor 30-2dk sonrasında devam ediyordu ancak eğer arkada yaptığınız bir download varsa ona hiçbirşey olmuyor sorunsuz devam ediyordu..
    belki bir çözümü vardır?
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Hocam ya sizin cihazda yada ayarlarınızda bir problem var olmaması gereken bir sorun

Nasıl bağlı hattınız? Kablolumu,Kablosuz olarakmı?

Olası çözüm olarak
    > SPI Firewall kapatın (olmazsa bi altdakine)
    > Wan ayarları yaparken MTU size boyutunu 576 ya olarak kaydedin (olmazsa bi altdakini deneyin)
    > Yeni yazılımı kurabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Hocam ya sizin cihazda yada ayarlarınızda bir problem var olmaması gereken bir sorun

Nasıl bağlı hattınız? Kablolumu,Kablosuz olarakmı?

Olası çözüm olarak
    > SPI Firewall kapatın (olmazsa bi altdakine)
    > Wan ayarları yaparken MTU size boyutunu 576 ya olarak kaydedin (olmazsa bi altdakini deneyin)
    > Yeni yazılımı kurabilirsiniz..

kablolu bağlı,yarın kurup deneyeyim seçenekleri uygulayarak..
    yeni cıkan yazılımı kurdum

eğer bu sorunu yaşamasam alet çok iyi wireless gücü falan,hiç download yaparken de tıkanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 3 Temmuz 2011; 22:32:38 >

• quote:

Arkadaşlar Cihaza Yeni Yazılım Çıktı

Artık Modem üzerinden Hem QoS (Hız önceliklendirme) Hemde Hız Limitleme (Hızı Paylaştırma) Fonksiyonu geldi...

Ürün sahibi kişiler ve alacak kişiler için 10 Numara özellik

http://www.tp-link.com/tr/support/download.asp?a=1&m=TD-W8960N

TP-Link W8960N Resimli İnceleme

iyi güzel ama sürüm notlarında For TD-W8960N V1/V2/V3 hardware version,can not be downgraded to the previous version. yazıyor bundan benin anladığım yanlışım varsa birisi doğrusunu söylesin eski firmware versiyonlarına geri dönüş yapamayacaksınız, bu firmware de eski firmwarelerde olmayan bir sorun çıkarsa eski firmware e dönmeye çalışırsak yapamayacağız, nedenini anlamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 4 Temmuz 2011; 1:32:58 >

• @karmaşık
    aynen öyle
  • Şuan kullandığım 3 adet modemide güncelleme yaptım,sorunsuz çalışmakta tüm fonksiyonları (hız limitleme,qos,vpn,wireless vs..)

Ek olarak mutlaka bir yolunu bulurlar geri dönüş için

Ek : Konu hakkında takip için bakabilirsiniz ,http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1723403

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 4 Temmuz 2011; 1:35:12 >
  • quote:

Şuan kullandığım 3 adet modemide güncelleme yaptım,sorunsuz çalışmakta tüm fonksiyonları (hız limitleme,qos,vpn,wireless vs..)

Ek olarak mutlaka bir yolunu bulurlar geri dönüş için

Ek : Konu hakkında takip için bakabilirsiniz ,http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1723403

umarım benim sorunda hallolurda rahatça kullanırım modemi
    yoksa rt211 e geri dönüş yapıcam

• hız testi yaptım ayarlayıp
    3.62 lerde tıkantı tplink ama rt211 4.11 i gördü bu nedemek oluyor anlamadım simdi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.