Şimdi Ara

TP-Link W8960N Resimli İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
40.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 5 aydır kullanıyorum dediğin gibi ısınıyor ama ben hiç kopma yaşamadım benimkide sabah 10 dan gece 1- 2 ye kadar açık kopma yaşıyorsan telefon hattından olabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: Symbol

Arkadaşlar bende td-w8960n aldım bir tane. Önceki modemim Airties RT-206 ydı. 4 Port modeme ihtiyacım olduğu için aldım. Yalnız 8960, Airties RT-206 dan daha fazla ısınıyor. Isınmadan dolayı kopma ya da herhangi bir problem yaşayan oldu mu? 7/24 açık olacak modem bende. Bir arıza olur mu?
  • Merhabalar Herkese,

Ben de bu modemden satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Modemi dün akşam kurmak nasip oldu; sorunsuz bir şekilde kurdum, firmware güncelledim ve gayet memnunum. Yalnız aklıma takılan ufak bir şey var, sizlere onu danışmak istedim.

Bundan önceki wireless modemim U.S. Robotics'in bi modeliydi (hatırlamıyorum hangisi olduğunu), siyah ve yine çift antenli bir modemdi. Arada sırada internette kopmalar yaşıyordum o modemle, modem üzerindeki ışıklardan biri kırmızı oluyordu, kapatıp açmam gerekiyordu aleti falan filan. Neyse ki şimdilik TP-Link tıkır tıkır çalışmakta, hiçbir sorunum yok.

Aklıma takılan şey ise şu: Neden bilmiyorum ama, sanki TP-Link modemle internetim çok az yavaşlamış gibi. Browsing hızı özellikle. Sanki sayfalar daha yavaş açılıyormuş gibi. Bilmiyorum dediğim gibi, belki sadece kuruntudur. Ama merak ettim, acaba ayarlarını mı doğru yapamadım diye. 300Mbps ile bağlıyım modeme, ve sinyal gücüm de full. Modemde ne gibi ayarlar yapılması gerektiği konusunda beni bilgilendirebilecek biri çıkar mı acaba?

Onun dışında, modemin kurulumu basit (CD'den kurmadım) ve internetten kopmalar yaşamadım. Herkese tavsiye ederim. Hız konusundaki sorunum da ya benden kaynaklı ya da ufak bir ayardan kaynaklıdır büyük ihtimalle, güvenle alabilirsiniz yani

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: oandic

Merhabalar Herkese,

Ben de bu modemden satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Modemi dün akşam kurmak nasip oldu; sorunsuz bir şekilde kurdum, firmware güncelledim ve gayet memnunum. Yalnız aklıma takılan ufak bir şey var, sizlere onu danışmak istedim.

Bundan önceki wireless modemim U.S. Robotics'in bi modeliydi (hatırlamıyorum hangisi olduğunu), siyah ve yine çift antenli bir modemdi. Arada sırada internette kopmalar yaşıyordum o modemle, modem üzerindeki ışıklardan biri kırmızı oluyordu, kapatıp açmam gerekiyordu aleti falan filan. Neyse ki şimdilik TP-Link tıkır tıkır çalışmakta, hiçbir sorunum yok.

Aklıma takılan şey ise şu: Neden bilmiyorum ama, sanki TP-Link modemle internetim çok az yavaşlamış gibi. Browsing hızı özellikle. Sanki sayfalar daha yavaş açılıyormuş gibi. Bilmiyorum dediğim gibi, belki sadece kuruntudur. Ama merak ettim, acaba ayarlarını mı doğru yapamadım diye. 300Mbps ile bağlıyım modeme, ve sinyal gücüm de full. Modemde ne gibi ayarlar yapılması gerektiği konusunda beni bilgilendirebilecek biri çıkar mı acaba?

Onun dışında, modemin kurulumu basit (CD'den kurmadım) ve internetten kopmalar yaşamadım. Herkese tavsiye ederim. Hız konusundaki sorunum da ya benden kaynaklı ya da ufak bir ayardan kaynaklıdır büyük ihtimalle, güvenle alabilirsiniz yani

Şimdiden teşekkürler.

sana zahmet olmassa cd siz nasıl kurdun anlatırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

quote:

Orijinalden alıntı: oandic

Merhabalar Herkese,

Şimdiden teşekkürler.

sana zahmet olmassa cd siz nasıl kurdun anlatırmısın

192.168.1.1 ile web arayüzüne girip (admin-admin) Quick Setup menüsünü aç.Buradaki ayarları kendi kullanıcı ayarlarına göre yapıp next'e bastığında kablosuz ayarların gelir.Eeee bunlarıda halledip modemi yeniden başlat.O kadar.Yalnız benim ve birçok arkadaşın düştüğü hata(bence).yaptığımız bu ayarların bir arayüzde görülememesi.Sonunda buldum ki Advance setup altında WAN service'yi açtığımızda çıkan menüde ki sağda edit'e bas, sonra next'e bas....ayarlarımız burada saklı.bende moden bozuk sandım,ama sonunda buldum.

• Bu modem masaustu bilgisayarla kablolu olarak kullnaımda iyimidir deneyen varmı?
  • Bu ürünü USB wireless alıcısı ve virüs programı hediyeli olarak hızlıal dan aldım az önce. Fiyatı 117 TL.

Gelince hemen kurup düşüncelerimi yazarım.
  • Arkadaşlar bende dün itibari ile bu modemi kullanmaya başladım. Bir kaç sorum var.
    1. SNR Margin, Line Attenuation gibi değerlere tam olarak nerden bakılıyor.
    2. Modem şifresini nasıl değiştirebilirim.
  • Bende modemi hızlı kurulumdan kurdum, şimdilik tek bir sorunum var.

Aslında sorun mu onu da bilmiyorum.

Herşey çok iyi çalışıyor, hız güzel, download güzel, wireless güzel...

Ancak ping alamıyorum. speedtest.net ten hız testi yapmak istiyorum, ancak ping alamadığı için testi tamamlayamıyor.

Bu sorunla karşılaşan var mı? Neden olabilir, ayarlardan neyi eksik yapmış olabilirim?
  • bu modemle j donwloader da yeniden bağlan betiği yapıp kullanan varmı varsa bana yollayabilirmi veya anlata bilirmi
  • bendeki bu

[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET / HTTP/1.1
    Host: %%%routerip%%%
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET / HTTP/1.1
    Authorization: Basic %%%basicauth%%%
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /top.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /info.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menu.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menuTree.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menuTitle.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menuBcm.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /backupsettings.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /resetrouter.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /rebootinfo.cgi?sessionKey=1909407468 HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /main.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /top.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menu.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /info.html HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menuTree.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menuBcm.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /menuTitle.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

• beyler bende hızlı aldan kampanyalı aldım Wireless mükemmel çalışıyor karşı binadaki arkadaş bile 3 dişte giriyor rahatlıkla sonsuz macera oyununu oynuyoruz anlamadığım bir nokta var lan bağlantısı oyunda sürekli takıldığı halde Wireless te takılma yok anlamadım gitti güncellemeleride yaptımdeğişmedi sonuç
  • arkadaslar bu modemı almayı dusunuyorum ama kablo kullanarak baglanıcam wıreless olarak kullanmıcam lazım oldugunda wıreless acıcam
    kablolu baglantılardakı performansını bılen arkadaslar bı kac yorum yazabılırler mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar bu modemı almayı dusunuyorum ama kablo kullanarak baglanıcam wıreless olarak kullanmıcam lazım oldugunda wıreless acıcam
    kablolu baglantılardakı performansını bılen arkadaslar bı kac yorum yazabılırler mı ?

modemi senin kullanmak istediğin gibi kullanıyorum. pc ye kabloyla bağlı, wirelessi telefonda kullanıyorum sadece. performans olarak hiç bir eksisi yok. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er.turan

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar bu modemı almayı dusunuyorum ama kablo kullanarak baglanıcam wıreless olarak kullanmıcam lazım oldugunda wıreless acıcam

modemi senin kullanmak istediğin gibi kullanıyorum. pc ye kabloyla bağlı, wirelessi telefonda kullanıyorum sadece. performans olarak hiç bir eksisi yok. tavsiye ederim.

yorumun ıçın cok tesekkur ederım
  • Bende dün aldım bu modemi, kurulumu yaptım.Evin en uzak iki köşesinden, aradaki duvarlar vs. rağmen PS3'e %77 çekim kuvveti var.Ben şu an için çok beğendim.Akşam eve gittiğimde de yazılımı kontrol edip gerek varsa son güncellemeyi yüklemeyi düşünüyorum.Isınma konusunda kontrol yapmadığım için yorumda bulunmayacağım ama ben 24 saat açık bıraktığımdan ısınsa bile normal karşılarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Bende dün aldım bu modemi, kurulumu yaptım.Evin en uzak iki köşesinden, aradaki duvarlar vs. rağmen PS3'e %77 çekim kuvveti var.Ben şu an için çok beğendim.Akşam eve gittiğimde de yazılımı kontrol edip gerek varsa son güncellemeyi yüklemeyi düşünüyorum.Isınma konusunda kontrol yapmadığım için yorumda bulunmayacağım ama ben 24 saat açık bıraktığımdan ısınsa bile normal karşılarım.

Cekim sorunu niye bende var anlamadim

Hocam herkes son yazılımın yüklenmesinden bahsetmiş.Sizin cihazınızda ait son yazılım mevcut mu ? Eğer değilse update yapın ve tekrar kontrol edin.Eğer sorun devam ederse zannederim teknik yardım almanız gerekiyor.Benim aldığım kutunun üzerinde belli süre içerisinde yaşanan sorunlarda birebir değişim yazıyordu.

Ayrıca nerede okuduğum aklımda değil ama telsiz telefonların bazı durumlarda wireless gücünü azalttığı gibi birşeyler okumuştum.Eğer sizde telsiz telefon kullanıyorsanız ve okuduğum bilgi doğruysa bir ihtimal sebebi bu olabilir yaşadığınız sorurun.

• veri kayıpları öyle çok değil değil mi. Jailbreak yaparken sorun çıkarır mı?
  • wirelesi laptopta kullanırken bazen kablolu bağlantı da internet var gözükür iken wireless kullanan laptopta yok gözüküyor bu sorunu yaşayan oldu mu, bu sorunun çözümü var mı? not:en son çıkan firmware yüklü
  • Ben aletin yazılımını güncelleyip ip değişimi yaptıktan sonra ne PS3 bağlantı kurabiliyor, ne laptop, ne de iphone.Laptop'ta wireless bağlantı listesinde en sonda ve yanında çarpı işaretiyle listeleniyor ağ ismim.Bağlantının üzerine geldiğimde sinyal seviyesi mükemmel yazıyor ama bağlantı kurulamıyor.Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen var mı acaba ?
  • bu alet zyxel p-660 hw t1 v3 ten iyi midir ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.