Bildirim
Tr'de ki Eşleştirme Sistemi !
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tr west farkli da ben mi bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi anlamda riot ın matchmaking sistemi aşırı kötü.Sadece win rate e göre eşleştirme yapıyorlardır Allah bilir.Hayır her oyun bizim takıma bi plat karşı takıma 4 plat falan gidiyor.Hani dersin ki bizim takımdaki goldların plat elosu var eyvallah da her maç mı bu plat elolu goldlar embeil çıkıyor? . Hiç beğenmiyorum sistemleri hiç.Bize bi plat geliyor feeder karşıya bi plat gidiyor bizim ki onu feedlio adam plat napim bahanesinin ardına falan sığınıyor :D .
Ama her neyse şu feeder spastik laftan anlamaz troll bebeleri temizlesinlerde şu serverdan isterlerse 5 diamondla 5 goldu eşleştirsinler. -
Plat, gold, unranked girdiğiniz için arada çok fazla elo farkı olunca böyle şeylere sık rastlanıyor.. Dün 17 level, gold, silver, silver girdik. 5. gelen bronzmuş. karşısı plat gold karışıktı mesela.. -
aynısı benim başımada geliyor, sürekli üst üste maç kazanırsan hiç dereceli oynamamış adamları senin takıma atıyor ve sonuç tabikide Bozgun bu kadar olmamalı.Eğer kişi iyiyse aynı ligdeki oyuncuları atasın çıksın üst lige niye böyle yapılıyor anlamadım. -
iyi sizde yine plat gold vamış. bizde hiç 30 lvl yoken geliyor o diamondlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 27 Kasım 2013; 17:01:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
iyi sizde yine plat gold vamı. bizde hiç 30 lvl yoken gelior o diamondlar
Plat olan benim gold ve unranked olan arkadaşlarım. Unrank olan arkadaşım aslında Diamond smurf kasıyo ama onunla bi alakası yok yani. -
oyun 7. dkda falan mı bitti dostum
Cidden saçma olmuş bu eşleştirme -
Bronze hariç her lig var işte ne güzel -
rezil bir eşleştirme
oyunun sistemiyle uğraşacaklarına bu aptallıkları düzeltsinler. -
Foruma konu aç ticket yolla ciddiyim sistemin komple değişmesi gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
oyun 7. dkda falan mı bitti dostum
Cidden saçma olmuş bu eşleştirme
Hayır aksine baya baya iyi oynadık ta ki 1 kişi afk olana kadar hatta baya inandık o çıkana dek. Yani kolay lokma olmadık :) -
derecelide de böyle oluyor bugunlerde full unranked bronz gelıyor takıma galibiyet yüzü görmuyorum -
OHA LAN ÇELINCIR VAR -
normal ve dereceli eşleştirmesi farklı elolardan baz alınıyor. üstüne oyuncu sayısının azlığı binince normal böyle bir eşleştirme
dereceli puanının normali de etkilemesi lazım kesinlikle, yoksa bu manzaraların sonu gelmez -
bu baktığın site hangi site oluyor? -
Renekton'un Ranked W/L...
My eyes...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence saçma değil. Eşleştirme w l ye göre yapılıyor. Ee arkadaşun smurfmış bide sen duo girince kim bilir kaç maç kazandınız. Böyle olunca normal bence. -
MMR sistemini öğrenemediniz gitti arkadaş... -
anttan biri de var la
Benzer içerikler
- pre ne demek
- troll duo isimleri
- undefined hatası
- muhteşem twisted fate değeri
- lol troll nickler
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X