Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SATILDI!! KIRIK PS4 SLIM 9.0 + 512SSD + 2KOL + BEDAVA OYUN MAĞAZASI FİYAT DÜŞTÜ!!!
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Bu lafa istisnaen 9 versiyonda bile yeni oyun çalışmaz. Backport dosyası indirmeniz gerekir.
-
hocam hangi oyun icin backporta ihtiyac duyuyor 9.0? rica etsem bana örnek verebilir misiniz?
Malesef örnek veremem. Çünkü her geçen gün konsolların kırılması biraz daha zorlaşıyor. 9 versiyon kırılalı 2 sene geçti fakat hala yeni çıkan OFW'ler kırılamadı. Yani 2 seneden beri çıkan bütün oyunlar ve eski oyunların yeni pachlerini yüklemek istersen backport yapman lazım. 2 sene öncesinin oyunları için gerek yok. Çünkü 9 ve altı versiyon isteniyor.
-
hocam bilgi eksikliğiniz var düzeltmek isterim. halihazırda dump edilen tüm oyunlar 9.0'da çalışacak şekilde dump ediliyor, yani 9.0 backportlu şekilde. 9.0 dan daha düşük bir sürüme yükleme yapmak isterseniz, ek bir backport dosyasına ihtiyacınız varken 9.0 için böyle bir ihtiyaç yok. ki backport etseniz bile bazen düşük sürümlerde yeni oyunlar çalışmıyorlar.
bahsettiğiniz ofw makinedeki işletim sistemi, evet haklısınız o kırılmadı ve ps3 dönemi gibi cfw yok, fakat bunun şuanki oyun çalıştırma metodu ile bir ilgiside yok. bahsettiğiniz cfw olması durumunda işletim sistemi üzerinde drm bypass edilerek dump olan olmayan her oyun çalışıyor, şuan ki oyun oynatma yöntemi iste hen yani homebrew enabler yöntemi. gerçekten satın alınan oyunlar, belli başlı kişiler tarafından dump ediliyor ve biz hen ile developer menüsüne eriştiğimiz için pkg yükkleyerek dump edilen oyunu biz dump etmişiz/yada oyun geliştirmişiz gibi oynuyoruz. farkındaysanız bu nedenle fiziksel yayınlanmayan oyunların dumpu da yok.
iyi forumlar dilerim :)
Evet hocam. Ancak tüm online oyunları değil malum Playstation da online oynamak için psn ihtiyacınız var, malum psn için de son sürüm sistem yazılımı kullanmanız gerekir. PlayStation 4 ve 5 ne yazikki cfw düzeyinde kırılmış değillder, bu da bazı alt sürümlerini hen ile kırılabilmesi demek. Alt sürüm olduğunuzda da maalesef psn bağlantısı kuramazsınız, kurmanız için son sürüm olmanız gerekir. Son sürüm olursanızda konsolu kırıp ücretsiz oyun oynayamazsınız. Ve maalesef henüz downgrade, en azından son kullanıcı için, mevcut değil.
bu durumda sadece psn gerektirmeyen, lan yada psn bypass edilmiş oyunları online oynayabilirsiniz. Minecraft, fortnite vs.
ancak Playstation 9.0 sürümünü multi oyun için alacaksınız almanızı önermem. Bu makinelerin ana odağı kopya oyun oynatmak. Multi-player ana odağınız ise son yazılım güncellemesini almış PlayStation 4 leri neredeyse yarı fiyatına alablirsiniz, ancak oynamak istediğiniz tüm oyunlar için para ve ps+ abonesi olmanız gerektiğini de unutmayın.
iyi forumlar :)
-
iskenderunluyum almak isterdim fakat fiyat tuzlu yine de iyi cihaz iyi forumlar hocam:)
-
son oluru nedir elimde kırık olmayan ps4 de var takas düşünür müsün
-
satıldı, fiyat referansı olması acisindan 12,500 try. herkese iyi forumlar.