Şimdi Ara

TR den alınma 2. el iphone 3gs 16 gb hakkında bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun 2. el İphone 3gs 16 gb aldım.telefon vodafone dan alınma.bende vodafone hattı ile kullanıyorum.telefon TR malı. faturası falan herşeyi var.daha 18 ay garantisi de devam ediyo.telefonu aldıktan sonra başka bi dukkana gittim kılıf almaya.adam bana dediki bu cihazı bilgisayara bağlama.iTunes guncellemek isteyecektir.Guncellediği zaman da telefonun kilitlenir dedi.Telefonun versiyonu şu anda 4.2.1. bu bilgi doğrumudur?

• Cihaziniz gercektende vodafone'dan yani TR'den alindiysa tabiki yanlis. Ayrica cihazin uzerinde jb var mi ? Ve cihaz 4.2.1 ise zaaten olamaz cunku daha 4.2.1 icin unlock yok ve cihaz zaten son versiyonda.. Benim tavsiyem o telefoncuya bir daha gitmeyin :) birseyden anladigi yokmus.
  • eğer telefon turkiyeden alındiyse itunese bağladığınızda sorun olmaz
    sorun diye kastetdikleri yurt dişindan alınmış ve sadece alındığı hat ile çalışan telefonlarda güncelleme sonrası yapılması gereken bb kırma işlemini beklemek zorunda kalmaktır ki sizin böyle bi durumda kalma ihtimaliniz yok cihaz tr çıkışlıysa sorun yoktur yani yurt dışıda olsa i tunes un güncelleme istegini iptal ederseniz bi sıkıntı olmaz

bende şuan 3gs almayı düşünüyorumda nekadara ve nerden aldığınızı yazarsanız sevinirim
  • ben izmirde bi telefoncudan aldım 3gs 16 gb beyaz renk 18 ay daha garantisi var 850ye aldım
  • ne ucuz ne pahalı tam ayarında bi alışveriş olmuş güle güle kullanın
  • Cihazın faturası varsa faturadaki imei ile cihazdaki imei numarasını kontrol edin eğer tutuyorsa cihaz yurtiçi demek o zamanda hiç bir problem olmaz
  • teşekkurler arkadaşlar :) gayet memnunum şimdilik bi sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pC_moNSteR

ben izmirde bi telefoncudan aldım 3gs 16 gb beyaz renk 18 ay daha garantisi var 850ye aldım

izmir telefoncudan bu fıyata tr malı 3gs hemde beyaz 18 ay garantılı urun almak bence cok ıyı ınanamadım okurken aldıgınız yerde aynı duzeyde cıhaz varsa bende hemen alabılırım ...ayrıca tr cıhazlarında ı tunes uzerınden ıstedıgın sekılde oynayabılırsın hıcbır sıkıntı olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.