Şimdi Ara

TR GEÇIŞ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik lol oynamaya başlıyalı 1 sene oluyor.6 aydan beri forumu takip ediyorum.Sayenizde baya oyun bilgimi geliştirdim.
    Sorunuza gelirsek:Tr serverı geçişlerde bizi oto. yada beles bilet verilmeyince TR serverında yeni account açdık.Bu benim zeki arkadaş ise kedisine aynı ID sayip acco. acmış. ve TR serverına geciş bileti bedava olunca ben eski accountmu TRym atabildim.Arkadas aynı ıd ile acdığı için geçemiyor.Acaba support bu konuda ne yapabilir?Bunları yapma yetkisi var mı?
    1-Yeni accountu silebilir mi?
    2-Arkadas eastde yeniyi weste attım.Eskisini Trye atabilir mi?
    3-ID değiştirme var mı?
    SIZE BÖYLE DURUM OLDU MU?Supporta yolladıttım mesajı ama geç cevaplıcak gibime geliyor.Sizce ne yapılabilir?
    EDIT:Mobildeyim yazım hatası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORAMMUSGO -- 12 Aralık 2012; 21:06:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesabın manuel aktarılırken seviyen, şampiyonların, kostümlerin, rünlerin, ekstra rün sayfaların,iade kredilerin, IP'n ve RP'n (transfer için gereken 2600RP hariç) olduğu gibi geçecek. Fakat rün sayfanı ve kabiliyet ağacını yeniden düzenlemen gerekecek. Şu anki oynanmış oyun sayını (galibiyetlerin de dahil olmak üzere), arkadaş listeni, önerdiğin arkadaşlar listeni, dereceli ELO'nu ve kullanmadığın öneri hediyelerini maalesef kaybedeceksin. Ayrıca takdir sisteminde topladığın puanlar da sıfırlanacaktır.

Eğer yukarıdaki koşullar senin için uygunsa, lütfen Türkiye sunucusunda yeni bir hesap oluştur, bu hesaba giriş yapıp Sihirdar ismini seç ve mağazaya uğra. Bu adımları tamamladıktan sonra bana aşağıdaki bilgileri ulaştırırsan yardımcı olmaya devam edebilirim:

- Avrupa sunucusundaki hesabının kullanıcı adı:
    - Avrupa sunucusundaki hesabının sihirdar adı:
    - Avrupa sunucusundaki hesabını kayıt ettiğin e-posta adresi:
    - (EUNE veya EUW) Oynamakta olduğun Avrupa Sunucusu:
    - Türkiye Sunucusundaki hesabının kullanıcı adı:
    - Türkiye Sunucusundaki hesabının sihirdar adı:
    - Türkiye Sunucusundaki hesabının e-posta adresi:

kısacası: geçirmek istediğin hesaba 2600 rp alacaksın, sonra supporta bu bilgileri ticket yoluyla göndereceksin, onlarda geçirecek.
    edit: bunu bana Jhonnie (League of Legends Player Support | Riot Games Support) gönderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 12 Aralık 2012; 23:39:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.