Şimdi Ara

TR' nin Elması West'in Goldu diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu diyen arkadaşlar ya westte oynamamış yada sadece westin max. gold-plat5 elosunda oynamış kişilerdir. Westte sadece flame yok arkadaşlar. Yetenek seviyesi olarak d5 e kadar birebir aynı. Buraya diamond plat eloda kazandığım onlarca maç ss i atardım inanılmaz kda lı da yine ego diye sallayacak aveller olmasın diye atmıyorum. Sadece belirtmek istediğim olay bu ve insan gıcık oluyor. Adam trde plattan çıkamıyor tr challengerı leş diyor TR de leş dediği yerin bile çook çok altında oynuyor. Aslında kendi kendine hakaret ediyor da farkında değil.

Westin bu arada TR'den daha kanser olduğunu söylebilirim.(en azından kendim için) Resmen aptala dönmüşler. Yazı yazıyorsun cevap vermiyor soru soruyorsun cevap vermiyor. Hiçbiri konuşmuyor. Bunlarda bokunu çıkarmış :D

Eğer geçmek için can atan oo wost wost diyen arkadaşlarımız varsa TR de min. diamond2-3 seviyesine ulaşmadan geçmelerini tavsiye etmem. He geçeceklerse de şunu bilsinler sadece 0-2 olduğunuzda birisi küfür etmeyebilir. Sözlü dalaşa girmeyebilir. Sizi çok umursamayabilir. Onun dışında yetenek farkı veya takım konusunda örneğin troll vb. olmadığını düşünen varsa yanılır. Tabi bu söylediğim olay d4 e kadar geçerli. D4 ve sonrasında west ile TR arasında bir farkın olduğunu inkar edemem.

• Ya gerçekten o kadar haklisinki Tr de master elolarda bulundum şuan sınav yılı için ara verdim ama ara vermeden önce weste bi car acmıştım içinde 20 hero varken rank atip 4 5 gün içinde plat 1 olmuştum yaklaşık sadece jhin adc kalmazsa ormanda jax yi oyniyarak . Oynanış olarak tr nin platininda aynisiydi . Ama fark şu : Tr de chat kullanımı yüzünden 10 maçtan 3 ünü kaybetmeniz çok mümkün ama westte chatin kullanımı oyun içi iletişim dışına çıkmıyor . Bu yüzden chat sebebiyle lose almiyosunuz onun dışında elo farkı hikaye .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben trde support main dia oyuncusuyum ama smurf karakterlerimden mid ve jungle oynuyorum&trainliyorum.

tr serverındaki smurfümde %90 winrate ile plat3 oldum ama westteki smurfümde %60 winrate ile(ki orda oynadığım şampiyonları önceden trde trainlemiştim) ona rağmen %60 winratein üzerine çıkamadım ve plat5-4den çıkamıyorum

gördüğüm farklılıkları söylemek gerekirse.

Chat kullanımı yok.1v1 lanede ölüp junglera flame atan saçma sapan lanerlar,botta 2v2 kaybedip ona buna küfür eden aptal preler YOK.herkes oyuna odaklanabiliyor ve kontrollü oynuyor bu yüzden oyunda insanlar PK atmıyor veya csgo oynarmış gibi "10 kill almışım 5 kere ölmüşüm o zaman süper oynamışım" kafasında değiller farm ortalamaları tr severına göre yüksek plat eloda 10dkda 80-90cs ortalamasının altında kalan çok nadir mid lane denk geliyor belki sadece bana böyle denk gelmiştir bilemem ama trdeki gibi dk 30da çantasında 3 pot taşıyan 20dkda 110 farm yapan insanlar yok.

Junglerlar aha şunun canı az gidem kill alam da drakthar bitirem kafasında değiller.kill için herald,infernal salmıyorlar.drake varsa bota yakın oynuyorlar herald varsa heralda yakın oynuyorlar ve objektif alıp kule yıkmaya oynuyorlar herkes doğru şeyin bu olduğunu bildiği için ona göre oynuyor ve sonuç olarak ortada bir takım oyunu oluşuyor.yani trnin high elosundan bile baron varken bottaki adcyi tek görüp onu teklemeye giden sonra da karşı takımın baron almasına sebep olan saçma sapan junglerlar westin gold-plat elosunda bile yok varsa da nadir.TR'de 8/10'sa west'te 3/10'dur.

Bireysel yetenek konusuna değinmek gerekirse her şey tuşlara basıp combo yapmak değildir street fighter oynamıyoruz.trde mesela şu adamı gözlerimle gördüm kendisi diamond 1 elo adc, düzgün düzgün laning yapıyoruz birden karşı adc'nin üzerine atladı karşı adc flash atınca minionların arasında kalıp öldü ve yazdığı şey şu "adamın flashı varmış" karşısında laning yapan adamın summonerını takip etmeden oyun yapmaya çalışıp spastik gibi öldü ve bu insan trnin master challengerlarıyla aynı eloda oynayabiliyor TR'nin en üst noktası sen böyle bi adamı westte göremezsin.

uzun lafın kısası westteki insanlar lol oynuyor csgo oynamıyor.

sen trde flash ignite atıp kill alırsın kill aldığın adam junglerına söver o da "sana gang yok" der.o noktadan sonra sen o lanei ebesinin nikahına kadar pushlayıp orda oynasan bile gank yemezsin kill için malca harcadığın spelller yanına kalır snowball olursun ama westte öyle bişey yapıp üstüne bide lane pushlarsan 1/0 başladığın laneden 3/7 çıkarsın çünkü westte tabiri caiz ise sinekten yağ çıkarıyorlar o yüzden bana göre westin platı/goldu tr'nin low diamondından kesinlikle daha üstün dk 27den önce baron yapmaya korkan insanlar var TR'de

• Çok doğru diyorlar. TR'de plat başladım ve şu an elmasın. West'te gold başladım ve oynamadım ama oynasam plat 1-2'de takılacağımı düşünüyorum.
  • tr nin her elosunda oynadım, boş yapıyorsun. westin goldu tr nin diamondı. adamlar çatır çatır boost yapıyorlar tr de. %80ide wintrade. closer memcükle trade atar drogoxd smurfleriyle trade atar...

800 lp adamın 92/22 wr si var böyle bi saçmalık nerede var ya? adam banda yemiyor xD
  • en azindan west oynamayi öğretiyor. chate değil mape bakmayi öğretiyor. ölünce başkasına suç atmayıp kendine bakınca oyunun gelişiyor. nedir bu tr ile euw yi fark yokmuş gibi gösterme çabası anlamıyorum. tamam çok fazla yetenek farki yok ama oyun seviyesi bi tık daha yüksek. 20 dk da 50 kill olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • west oyun kalitesi olarak her türlü trnin çok üstünde, bunu kimse inkar edemez bronzuna da kadar fark var, ha belki west gold=tr dia değildir ama west gold=tr plat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • westde de kötü oyuncu var mı var ama westde oynamak zevkli oyun oynayabiliyorsun tr serverine geçmiştim ücretsizken oyun atasım gelmiyordu weste geri döndüm bariz fark var hem oyununuz gelişiyor hem de küfürle vs uğraşmıyorsunuz.
  • Yetenek seviyesi d5e kadar aynı falan demişsin mümkünatı yok,tr d5i westte maksimum plat5i görebilir oda ıkına ıkına falandır,genele vuruyorum istisnalar olucaktır ama genel durum böyle
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    Fiora ile kapışalım mı
  • tr Serveri ilk açıldığında kaliteliydi Bilen bilir o zaman bile west ile denk değildi ama baya yakındı

şuan daha rezil durumda olduğunu düşünüyorum yanından bile geçemez yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West plat3-4 seviyesindeydim TR de yerleştirmeden sonra 10 oyunda çifter çifter lig atlayarak diamond 4 e çıktım bıraktım. Boş yapılmış.

• Tr challenger olmuş birisiyim, westte de peakim d2 ama master mmrda oynadım arada çok fark var.. West d5 adam tr de beynini kullanırsa rahatça master olur zaten master olan chall da olur tr de basit.
  • doğru diyorsun. trnin elması westin silverıdır

• Benim bildiğim elmastan sonra tıkanmalar başlıyor o da master ve challenger elonun sınırlı sayıda oyuncu almasından dolayı. Çünkü diğer liglerden de challenger olan adamlar geliyor dolayısıyla o kadar fazla oyuncu arasında iyisi kötüsü çok fazla ayrışıyor sınırlı sayıda oyuncu alma olayıda eklenince elmas 1-2 civarı bir yığılma var onun altında ligler genelde aynı. Ben düşük eloda oynuyorum yüksek elo yayıncılardan izlediğim kadarıyla durum bu

• TR en kötü yanları chat , oluyor hep başkası suçlu lan TR support oynuyorum bizim top lane oluyor bana sövüyor lan ne alaka oyuncuya bir kez biseyde demedim..

Adam görünce basesine kadar kovalıyorlar , cok basit yiyorlar , Dodge nedir bilmiyorlar , atıyorum toplane CC tank hero almış kesemeyecegi adamla trade giriyor hatta ölene kadar pvp yapıyorlar lan saygı duy işte adama sen team fightlarda iş yapican farmla otur assa

Eskiden west iyiydi şuanda bir fark yok , bunda en büyük etken oyunun oyuncu kalitesi yerlerde , hani telefona android oyun yuklersinizde öyle oynar çıkarsınız ya LoL öyle oldu adam giriyor ranked trolleyip feedleyip çıkıyor sonra bu sadece bir oyun diyor bakıyorsun maç historysine 15 gün önce oyunu girmiş iki oyun atıp çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: overthinker

tr nin her elosunda oynadım, boş yapıyorsun. westin goldu tr nin diamondı. adamlar çatır çatır boost yapıyorlar tr de. %80ide wintrade. closer memcükle trade atar drogoxd smurfleriyle trade atar...

800 lp adamın 92/22 wr si var böyle bi saçmalık nerede var ya? adam banda yemiyor xD
    Sonunda closerin nası rank 1 olduğunu bilen biri çıktı. Adam oyuna bi giriyor 6-7 tane Clo$r tagli oyuncu. Bir de 4 kişi queue giriyorlar sonra rank 1im morık graves alıyorum her el aynı pathingi yapıyorum iki sene sonra peanuttan iyiyim moruk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Martial -- 23 Eylül 2018; 18:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Martial

Sonunda closerin nası rank 1 olduğunu bilen biri çıktı. Adam oyuna bi giriyor 6-7 tane Clo$r tagli oyuncu. Bir de 4 kişi queue giriyorlar sonra rank 1im morık graves alıyorum her el aynı pathingi yapıyorum iki sene sonra peanuttan iyiyim moruk.

Alıntıları Göster
    ulan 1 kere outjungle etse hiçbirşey demeyeceğim, kaldı ki ben top lanerım. ama bu 5 iq lu arkadaşımız graves nidalee alıp dümdüz orman dönerek her oyunu kazanıyor ?_? onların fakerı varsa bizimde allahımız var meselesi mi bu aceba?

sadece memcük olsa neyse harbiden dediğin gibi 4-5 kişi que girip denk gelenlerle trade atıyorlar. bu heriflerin cezalandırılacağı falanda yok. bu oyunun high elosu için konuşalım:

Türk sunucusu tamamen ülkenin içinde bulunduğu durum gibi. hiçbirşey kimsenin umrunda değil. kimin arkadaşı var dostu çok, kullanıyor bunu abi oturuyo ben wt atam rank 1 kasam pro olam ???

bunu westte bile yapıyor adam ya işin komik kısmı bu westte 500 lp yi falan harbiden oynayarak kastığını düşünen insanlarda var. bu herifi bide bebek reisleri falan tanıyan varsa gidin bakın nasıl işler dönüyor. türk değil miyiz her yerde aynıyız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.