< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (13013. sayfa)
-
-
o ilanda amazon gönderiyor şeklindeydi ve önden vergi alıyordu. Satın almayı denesem ne olurdu bilmiyorum ama amazon paketlerinin çoğu geçiyor gibi.
-
3 kasımda aldığım ürünün fiyatı düştü para iadesi yapılır ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon asla geçmez boşuna alma Bırak telefonu geçen ürünler bile 150 EURO yu geçerse dolu prosedür çıkıyor ek ücret mali müşavir falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Kasım 2023; 19:29:15 > -
bu ürünü sipariş vermeyi düşünüyoruz arkadaşlar gümrükte bir sıkıntı cıkarmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 29 Kasım 2023; 17:48:36 > -
glocalzone uygulamasını inceleyin geri amerikadan seyehat edenler biraz az ama olsun
-
150 euro yu geçmiyorsa takılmaması lazım geçiyorsa uğraşırsın gümrük mali müşavir falan bir de varsa hızlı kargoyu seçin deniyor daha sorunsuz geçiyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Kasım 2023; 2:42:20 > -
kargo parası hariç oluyor değilmi hocam? 111 euro sadece kargo istiyor. acaba gümrüge takılırmı ona göre sipariş vermek istiyoruz birde para dilimini değiştirdiğimiz zaman fiyatlarda oynama oluyor .
-
Açıkçası hiç limiti aşan siparişim olmadı yanlış bilgi vermek istemem ama kargo hariç diyenler okumuştum tavsiyem alt linkteki amazon tr konusuna yaz çünkü bu konuyu açanda bıraktı yazmıyor AMAZON USA dan alırsan para birimini kartı eklerken de sayfada da usd yap
-
Merhaba 160 dolar tutarında bir alışveriş yapmak istiyorum diyelim 147 Euro ya denk geliyo herhangi bir sıkıntı çıkar mı
Hocam bu ürünün türkiyeye gönderimi varmı acaba yarın alacagımda
-
Yok maalesef
-
Sıkıntı olmaması lazım
-
Tamam teşekkür ederim.
ingilterede akrabalarım var onlara yollasam onlar bana yollaya bilirmi ups yada dhl ile
-
Aynı olay olur sonuçta yine gümrükten geçecek. Şu olur onlar alıp tr ye tatile falan gelirken bavulda getirebilirler
-
Hocam gümrügü gectim benim dedigim şekilde gelirmi vergisi cıkacak büyük bir şekilde anca akrabalarım düşük yazarlar öyle olur
-
Valla tr den sipariş verip adres İngiltere olur mu hiç yapmadığım için bilgim yok açıkçası olursa ve onlar yollarken vergi düşerse iyi o zaman dene istersen
-
amazon deki adrese onların adresini yazacagım onlarda bana yollarken kücük oldugu icin 50 dolar vb yazar öyle yollar gelir kendi sitesi hiç yollamıyor en mantıklı bu yöntem almanyada yaşan birisini bulsam alacagım...
-
Anladım da sen tr den siparişi vereceksin yani ikametgah adresin Türkiye o yüzden İngiltere adresi ekleyince yada başka ülke olarak değiştirince sipariş o adrese oluyor mu bilemem umarım oluyordur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X