Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (13011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Amazon.de için normal ptt ile iade yaptım süreci burdan anlatıcam. Laptop kutusu ağırlığı 2.9kg, turpex 1900 tl, ptt normal kargo 488tl fiyat çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon tr den alınan yurtdışı ürünü ayda 5 olan yurtdışından ürün getirme kotasına dahil mi bilen var mı?

• Amazon.com'dan alışveriş yaparken dolar ile ödemeyi seçip vadesiz hesabımı da bir banka kartına bağlayıp direkt dolar üzerinden alışveriş yapmam mümkün mü ?

• Amazon.com dan 120 dolar civarında ssd alsam sıkıntı çıkar mı?

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından gelen ürünler dahil diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışı iade için , Ptt deki mallar şu faturayı iade edilen ülkedeki gümrüğe vermemişler benim kargo iade oldu. Kutunun üstünde kopyası vardı halbuki onu da kabul etmemişler. Birde dönüşte burdaki gümrüğe takılırsa tam olacak.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 11 Mart 2023; 10:27:32 >
  • Amazon.de sitesinde satışta görünen bir ürün adresi Türkiye adres yapınca satışta yok gibi görünüyor. Türkiye'ye gönderilmiyor gibi bir mesajda çıkmıyor. Bu tarz ürünleri almanın bir yolu var mı?

Bu arada yakın zamanda Almanya'dan TR ye gelecek varsa yazabilir mi?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A29ZB63_47 -- 19 Haziran 2024; 11:55:54 >
  • amazon.de siparişlerim 7-8 günde teslim edilirken, amazon.com siparişim tam 10 gündür daha amerikadan çıkamadı. bana mı denk geldi yoksa hep böyle rezil mi usa amazon ? prime alsak hızlanıyor mu süreç arkadaşlar

• mct2002 kullanıcısına yanıt

Prime sadece bulunduğu ülke için geçerli. Amerikadan genelde 10-20 gün sürebiliyor

• Selam bu 150 euro gümrük limiti olayına kargo vergi dahil mi sadece ürün bedeli mi tecrübe eden var mı acaba? amazon.com'dan bir şey alacağım 162 dolar tutuyor toplam, vergi kargo dahil fiyatından mı değerlendiriliyor gümrük limitine takılması?

• mct2002 kullanıcısına yanıt

bu amazon.com usa harbiden bela bir siteymiş bayram değil seyran değil normal zamanda sipariş verdim 16 gündür daha amerikayı çıkamadı. mart 15-16 sında sipariş veren başka arkadaş var mı sizde nedir durum ?

• Merhaba, gümrük sınırı olan 150 euro'ya kargo bedeli dahil mi acaba? 147 euroluk bir ürün almak istiyorum başka bir siteden ancak kargo bedeli ile 170 euro'yu bulmakta sipariş bedeli.

• banka kartını bilmiyorum ama kredi kartı ile mümkün fakat kart ayarlarını da döviz olarak ayarlamanız gerekiyor. vadesi geldiğinde tl alışverişlerinizi tl ile döviz alışverişlerinizi hangi döviz ile yaptıysanız onla yapmanız isteniyor. (euro ve dolar)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar satıcı Amazon Export Sales LLC olan ürünlerde gümrük sınırı 50 dolar mı

ödemeyi dolar üzerinden mi try üzerinden mi yapmak daha avantajlı dolar kuru 19,40 yazıyor fakat tutarı fiyata bölünce kur 20,32 olarak çıkıyor.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • Amazon TR'den yurt dışı satıcılı ürünlerde aynı siparişte üç farklı ürün alsak gümrükten geçer mi? Toplam fiyat 650 TL. İki tane Noctua satıcılı ürün, bir tane başka satıcıdan bir ürün ama hepsinin göndericisi Amazon şeklinde. Bazı ürünlerde 2 taneden fazla alınca gümrükte sorun çıkıyordu, acaba o sadece aynı üründen çoklu alımda mı oluyordu yoksa genel olarak siparişte ikiden fazla ürün varsa mı sorun oluyor emin olamadım.

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

Yorumu takipteyim. Amazon İtalya'dan aldığım PSU bozulmuştu, Amazon'a iade yolladım onlar ellerine geçmeden yenisini yollamışlardı. Ben 1,5 aydır yeni PSU'yu kullanıyordum ki bir baktım Amazon değişim ürününün parasını çekmiş 2800 TL civarı. Meğer benim PTT ile yolladığım ürün İtalyan gümrüğünden geçmemiş, Amazon da eline geçmediği için parayı kesmiş. Amazon'a yazdım gönderici firma ile iletişime geçin, inceleme başlatın, şikayet açın diyor. PTT'ye inceleme başlattım, ürün Milano gümrüğünde alıcının gidip teslim almasını bekliyor dendi ama gidip alan yok. Resmen 2800 TL ücretim içeride kaldı elim kolum da bağlı, Amazon yardımcı olmuyor.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Benimki 1 hafta sonra tekrar ptt ile teslim edildi. 176₺ ücret çıktı. Ptt gidip bi belge dolduruluyormuş adını unuttum PTT canlı desteğe yazınca söyler.

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

Reklamasyon muydu hocam acaba belgenin adı? Şu an resmen o para gitti modundayım, 170-200 TL ücrete razıyım iade olursa çok iyi olacak.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Aynen hocam reklamasyondu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.