Şimdi Ara

TR serverının durumu hk. (QQ içermez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta içi akşam 9'dan sonra TR serverında oynadığım oyunların Westtekilerden bile iyi geçtiğini fark ettim geçenlerde. İnsanlar süper oynamıyorlar (e normal, ben de süper oynamıyorum), ama insanları TRden soğutan tavırları, davranışları ne zamandır görmüyorum. Son oyunumda kırmızımı invade eden Shaco'yla smite kapışmaya karar verdim, smite'ım cooldowndaydı ve bu tercih yüzünden oyunu verdim, verdim evet, verdik değil, ve buna rağmen insanlar küfür bile etmediler. "Olur öyle şey" diyip geçtiler. Hafta sonu yine liseli falan var, ama eskisi kadar değil. Ya da bana denk gelmiyor, ya da denk geliyor ama liselilik yapmıyorlar. Her oyunda jungler ve support var (level 17, buna rağmen. junglerlar smite atmayı beceremiyor, ama olsun. denemeleri bile yeter), kimse "şu rolü oynamam" çekmiyor. Main rolü olmasa bile alıp oynuyor.

Uzun lafın kısası: TR serverında oynamadığım 6 ay içinde ne olmuş ortama, bilmiyorum, ama çok da iyi olmuş, çok da güzel olmuş. Tağam mağ

• Teamwork OP videosundan sonra bir gelişme var
  • Lys yaklaştı , giremiyoruz knk :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz öyle sanın

• Küfürleri kaldır hocam

• Diamond'lar her oyun birbirine sövüyor feedleyip feedleyip
  • West plat diamond ligine gelde goruselim oyunlar cok zevkli saat falan farketmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    US PSN ve TR PSN Farkı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafta içi aksam 9 dan sonramı yapma kardeşim en berbat oldugu saatler ya gece 2-3 gibi saglam adamlar geliyor en azından flamer olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür eden falan olursa takmamaya çalışıp genelde uyarmaya çalışıyorum. Bırakın adam küfretsin size siz ona tatlı dille yaklaşın en azından kesiyorlar küfürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skush

Lys yaklaştı , giremiyoruz knk :D

hıahahaha
  • plat bilinçli ya birisi sövünce kimse onu iplemiyor flame olunca aynı şekilde takmıyor kimse adamı sonra kendi kendine hizaya geliyor toxicler tr kötü degil ya kim ne derse desin :D

• Hovost H kullanıcısına yanıt
    Zaten Dotadan gelmisin bosver LoL filan dotada ruslar haric hersey guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 29 Mayıs 2014; 13:20:30 >
  • Oyunun türkiyeye gelişi neredeyse 2 sene olacak, artık bir şeyler yoluna girmeye başlamış demek.
  • Trde orta liglerde daha güzel maçlar dönüyor, herkes yükselmeye çalıştığı için flame yapmayım, kavga çıkmasın, hadi bu maçı çeviririz modunda oynuyorlar. Bronze ve diamond ligler oldukça zevksiz.(Bronze bir hesap aldım eğlenirim diye hala blizt-amumu-malp banlıyorlar yıl olmuş 2014) Diamond oyunlardada oyun gg 20 ff modu var, döndürmeye yeltenmiyor bile kimse oyüzden küfür etmekten flame yapmaktan çekinmiyorlar.
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Amumu , Blitz , Leona instaban.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Amumu , Blitz , Leona instaban.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun Lafın Kısası:ULK
  • Tr serverinin hali; Arkadaşın Dia 5 hesabını 350 liraya sattık 10 yaşındaki çocuk aldı

http://www.lolking.net/summoner/tr/307477#matches
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

Uzun Lafın Kısası:ULK

• Oyunda kazanmamız için hiç küfür etmeyen herkese iyi davranan adam oyun sonu chatte hiç duymadığım küfürler etmişti. Belli olmuyor kimin ne yapacağı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.