Şimdi Ara

tr ye geçtm ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Daha once trden weste gecip id değistirdiysen eski id ile dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Daha once trden weste gecip id değistirdiysen eski id ile dene

eski id'im e ait bi hesap daha açtım

misal eski nickim turkiye1 ise onu aktardıktan sonra tekrar turkiye1 diye hesap aldım
  • Beyler westte b1 52 puandım TR ye gecınce TR deki daha önceki ligim B3 e attı nasıl cozebılrım bunu? tıcket attım ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Ruthless

quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Daha once trden weste gecip id değistirdiysen eski id ile dene

eski id'im e ait bi hesap daha açtım

misal eski nickim turkiye1 ise onu aktardıktan sonra tekrar turkiye1 diye hesap aldım

benim bildiğim sistem yasaklıyo bunu bende acc weste gecirdim id degisti ama eski id ile yenı acc acamıyorum suanda en son denedıgımde bu sekıldeydı eve gıdınce denerim gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Beyler westte b1 52 puandım TR ye gecınce TR deki daha önceki ligim B3 e attı nasıl cozebılrım bunu? tıcket attım ama bakalım

Ticketlik durum yok hesabinin kopyasi kalir serverda olur da geri donmek istersen nickini başkasi almasin vs. Diye w-l yukselttiysen fazlaca lp gelir 10-15 macta tekrar b1 e cikarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

Beyler westte b1 52 puandım TR ye gecınce TR deki daha önceki ligim B3 e attı nasıl cozebılrım bunu? tıcket attım ama bakalım

Ticketlik durum yok hesabinin kopyasi kalir serverda olur da geri donmek istersen nickini başkasi almasin vs. Diye w-l yukselttiysen fazlaca lp gelir 10-15 macta tekrar b1 e cikarsin

Neden ugrasayım ki bir daha?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

Neden ugrasayım ki bir daha?

liginin düşmesi normal birşey. bunu göze alarak geçmeliydin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.