Uzun yıllar sonra şampiyonluk yaşadık uzun yıllar sonra da başka bir olay yaşamayız inşallah bu sezon.... Birçok oyuncu halı saha seviyesinde. Geçen yıllar iyi oynayanlar da körelmiş bu sene.. Takımdan kim giderse kardır. İyi olan kimse yok. Ama çok geç kalında zamanında para ederken gönderilecektiler. Baniya kim abi ya kim nasıl izleyip aldı gerçekten bu adam bir futbolcu mu top futbolcunun ayağına bu kadar mı yakışmaz bu kadar mı ters gelir resmen sokaktan adam getirmişler futbolla alakası yok. 2 metre top süremiyor 2 metre koşunca hemen sakatlandı. İşimiz çok zor gerçekten ne olacak bilemiyorum. |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (11. sayfa)
-
-
Trabzonspor yönetimi bu gece ivedilikle istifa etmelidir istifa da bir erdemdir
Transfer konusunda bu kadar aciz bir yonetim olamaz
Trabzonspor mevcut kadrosuyla kume düşme adayidir
Hocanin hicbir kabahati olmamakla birlikte yönetim hocayi da alip gitmelidir
Yerine fatih tekke getirilip
Sag bek mehmet
Forvet enis ile devam
Takima pivot forvet 8 no 6 no kanat ve lider stoper getirilmelidir
İyi futbol kaliteli oyuncularla oynanır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstifa kelimeleri yersiz ve gereksiz. Küme düşme muhabbetleri ile saçmalığın daniskası. Bu takımın forması bu ligde ilk 4'e oynar. Rahat olun.
Çok kötü bir dönemden geçtiğimiz aşikar ama bu devran böyle gitmeyecektir. Ama transfer ama oyun gelişimi ama kadro dışı kararları ile kısa zaman içerisinde toparlarız diye ümit ediyorum.
17 sene bizi evimizde mağlup eden Rize'yi de tebrik etmek gerekiyor. İyi oynadılar.
-
Transferde sinifta kalmisiz
Rakipler arşa cikmis kalite farki boy boy
Burda gelmis atli kovboy riv riv riv
Bu rahatlik bu gevşeklik bu şükürcü zihniyet bizi bu noktaya getirdi
bu devran böyle gitmesin de arkadaş ne zaman şampiyonluğa oynasak veya şampiyon olsak takım bir anda dağılıyor.
2011'de selçuk,egemen,jaja,yattara gitti. ertesi sezon yerleri doldurulamadı.
2020'de sörloth,sosa,novak gitti, ertesi sezon yerleri doldurulamadı.
2022'de nwakaeme,cornelius,hugo,hamsik,peres gitti. ertesi sezon yerleri doldurulamadı.
ayrıca 2003,2004,2008,2010,2019,2021 hepsinin ortak özelliği yönetim, teknik kadro, camia hepsi kenetlenmişti. herkeste heyecan vardı.
şimdi o heyecan daha ilk haftalarda bile yok.
transfer yasağı olan, kadrosunu genişletemeyen çağdaş atan'lı kayseriye bakın, bir de 2 sezon öncesinin şampiyon takımına bakın.
hani istanbul taraftarı derlerdi ya 4 büyük yok 3 büyük var. ben artık kabul ediyorum bu lafı. büyük takım dediğin üstüne koyarak gider. 1 şampiyonluğun üzerine yatmaz.
bu gidişle sonumuz bursaspor gibi olmaz inşallah.
-
Kasımpaşa - Trabzonspor 25 tl
Enis ve Mehmet Can ışık saçıyor.
-
Yeniden Trabzonspor'da.
-
Cezam bitti döndüm rezil bir transfer sezonu geciriyoruz
YONETIM İSTİFA!!!
Hayırlı olsun. Müthiş transfer.
-
Pepe mendy iyi isimler eyvallah da bize hala 8 numara ve pivot forvet lazim oyle hemen gaza gelmeyin derim ayrica visca basaksehire gidebilir bu durumda pepe sag acik oynar iyi olur onachu ve 8 gelirse o iste o zaman kalbim yerinden cikacak gibi atmaya başlar o zaman yonetim istifa sözümü geri alirim...
Toma Basic gündemde ama kontenjan sebebiyle zor gözüküyormuş. Muhtemelen yatacak 8 işi.
-
Siz de calim attiniz malum kulube.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 8 Eylül 2023; 1:5:38 > -
Hocam biz saha da atılan çalıma bakarız gerisi çok bizi ilgilendirmez. Gidip maddi olarak yarışma şansımız yok fazla, açılınca zora giriyoruz
Piyasaya araplar girince maddi olarak tum takimlarimiz toplansa gene yarisamayiz zaten.
Birkac sene once 80 milyon bonservis verilmis bu adama. Kiralik da olsa getirmek iyi is.
-
İyi iş ama büyük risk. Sakatlık sıkıntısı var adamın. Bu yüzden 1 yıl opsiyonlu 1 yıllık sözleşme olacak deniyor. Umarım sorun çıkarmaz.
-
Pepe cok buyuk bir isim cok buyuk basari ama
Onuachu 2.01 boyundaki dev güçlü forvet eğer gelirse ki bugün uçağı planlaniyormus işte o zaman herkes trabzonspor un maclarini izler güçlü dev forvetlerin bu ligde neler yaptığını herkes bilir
Haydi be trabzonsporum geç kaldın transferde ama inşallah turnayı gözünden vuracaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X