Şimdi Ara

❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
3
Favori
21.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başkan acele etmeyip son dakikaya kadar sabırlı kalıp en doğru transferleri en uygun maliyete yapacağız gibi bir safsata sunmuştu ama aldığımız oyunculara bakınca çokta öyle beklenecek tipler değil gibi. Madem böyle ucuz adam alacaktık zamanında alsaydık. En azından hoca ile beraber bir kamp dönemi geçirselerdi.

Allah sonumuzu hayır etsin. Zor bir sezon bizleri bekliyor. Tek güvencem Bjelica tedrisatından geçen ve geçecek oyuncular. Başka da ümidim yok valla bu sezon.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Walla hocam takım oyunu oynarsak herşey olur. Geçen sene çok sakatlık ve formsuzluk yaşadık yoksa takım yine iyiydi. Özellikle uğurcan bakesetas kötüydü ler.

Bu sene için uğurcan iyi başladı bakesetas fena değil. Ortaya alınan yunan iyi gibi trezeget kendini bulur sağ kanat için canini yi denesinler. Top kullanmayı bilen kaliteli bir orta saha ve pivot forvet le takım iş görür. Yeterki takım oyunu oynasınlar.

Ayrıca ben sadece şampiyonluk başarıdır tezinede katılmıyorum. Önemli olan sürdürülebilen yapı. Gerekirse hiç oyuncu almasınlar şu borcu bitirmeye çalışsınlar asıl o belimizi çok büküyor.

O şans geçen sene gelmişti azaltacağına artırdık borcu. Gerekirse 2 yıl 3.4. Olalım ama şu borcun en az yarısını kapatalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ekonomi ve bütçe olarak şu an diğer kulüplerin yanına yaklaşamayız bile. Az parayla çok iş yapacak futbolcuyu daha çok isterim. Yıldız yıldız diyoruz da yıldız olarak gelenlerin geneli fos çıkıyor.

Bankalar birliği anlaşması cidden çok sıkıntıya sokuyor kulübü. Tamam, borçların faizini ortadan kaldırdık ama geri ödemesi çok ağır. Ertuğrul başkan şu an tamamen buna odaklanmış ve epey uğraşıyor.

&#10084;&#65039;&#128153;Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] &#10084;&#65039;&#128153; #3.

Gerekirse hiç oyuncu alınmasın, kendi yağımızda kavrulup 5-6. bitirelim ligi ama şu borç işi bi ortadan kalksın. Dövizin her yıl kat kat arttığı ülkede borçlu olmak çok sıkıntı.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Değil bu kadro, tümü amatör ligden toplanan futbolculardan oluşan kadro olsun yine arkasındayız kulübün. Fener ve Galatasarayın kurduğu kadroların kalitesinden haberdarız.

Süper ligde transfer sürecini bizden verimli geçiren 4-5 kulüp de sayılabilir ama mevcut ekonomik durum ve geçen sezonun yanlış planlanmasının neticesi bu, yapacak bir şey yok. Şimdi sövsek kime ne yararımız olacak ki?

Çok daha iyi kadrolarla çok daha kötü futbol oynamaktansa en azından zevk alabileceğimiz futbolu oynasak bize yeter.

• siopis neden fesh etti

• adv11 kullanıcısına yanıt

Ailevi sebep yazılmış ama değil bence. 1.75M maaş istemiş.

10 sene domine mi dzeko 47'ye kadar oynayacak herhalde :D sen önce bu seneyi domine et de 10 seneyi sonra düşünürüz.

• tod grubumuzda TS için yerimiz var, ilgilenen arkadaş var ise özel mesaj gönderebilir.

Her sene 1 şampiyon çıkıyor ve bu sene sonu gs-fb dışında bir takım şampiyon olursa işte o zaman görürüz kim nereyi ne kadar süre domine ediyor &#10084;&#65039;&#128153;Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] &#10084;&#65039;&#128153; #3. 

konuşsun bakalım şampiyon olamayan takım iyi bir batışa geçer çok harcadı ikiside &#10084;&#65039;&#128153;Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] &#10084;&#65039;&#128153; #3. 

Özgüvenleri de bir enteresan hocam. Şaşırıyorum vallahi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tipik fbliler 15. hafta sonrasında cengiz ünderi de yanına alıp megafonla gezer başkanları &#10084;&#65039;&#128153;Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] &#10084;&#65039;&#128153; #3. 

Sadece fb değil gs tayfada da uçacaz kaçacaz havaları var. Enteresan bir şekilde geri kalan tüm takımları yok sayıyorlar ama o meşhur sözü unutuyorlar.

Biz hiç bir çanta dolusu paranın iyi futbol oynadığını görmedik. Bana göre bu senenin favorisi sizsiniz.

• ligin en iyi hocası bizde ama kadro kalitesi ve derinlik olarak sarışınlardan gerideyiz net

ayrıca bu vurdumduymaz yönetimle çok zor

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    Bizim maçtaki hakem başarısızdı: Doğru, Necip ikinci sarıyı görmeliydi. Bunu Beşiktaş başlığında da yazdım. Buraya gelip yazmam mı gerekiyordu?
    Şenol Hoca o kartı görmeden önce Necip'i kenara almalıydı. Hakem de Hoca gibi seyretti.

Beşiktaş'ın Aboubakar'ı var. Ne Icardi ne Dzeko yaklaşamaz Aboubakar'a. Ben bu yılın favorisini Beşiktaş olarak görüyordum geçen sezon. Oynanan oyun olarak Adana Demir ile birlikte en güzel futbolu oynuyordu. 2-3 mevkiiye doğru takviye yapılsa tek atar giderdi ama transfer konusunda çok pasif kaldı.

Ama yine de bu kadroyla süpriz yaparsa şaşırmam.

• &#10084;&#65039;&#128153;Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] &#10084;&#65039;&#128153; #3.
  • Mierzejewski kullanıcısına yanıt

Gazamız mübarek olsun.

Kaptanın son maçı olabilir. Efsane bir performans bekliyorum.

• Hadi hamsidaşlar bu akşam sizdeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.