< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (57. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ona bakarsan Osterwolde ve Osayi bir mac ceza aldi. Batshuayi ve MHY gormezden gelindi, Irfancanda. Ingilterede bu olay olsa Futbol hayatlari bitmisti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ingilterede bu olay olursa mi ? Ingilterede böyle bir olay olmaz çünkü yaptırımı çok gecmis zamanlarda ckk yasandigi icin cezasi arttirildi. Saha kenarinda 2 3 adet sarı yelekli görürsün. Turkiyede yaptırımı arttırirsan zaten kimse giremez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaydan sonra yasa degistirmek sadece bizim Ulkeye ozel. FB ye yapilan ayricaliga gore, TS ye sadece 1 veya 2 mac saha kapatma cezasi gelmeliydi. Adaletsizlik yaparken bile esit davranamiyor beceriksizler. Onca ayricaliga ragmen ne agladiniz be!
Aksam size 3 lü cektirecez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen önce kendi aldığın cezayı yorumla.
-
Bu fb ne yapmaya çalışıyor ? Bunca yıl hep kararlar onların lehine verildi. Futbolda basket oynadılar, içerde faul yapıp dışarda dediler, destek eli kavramı onların lehine çıktı vs vs saymakla bitmez ama yetmedi be yetmedi bu takıma bu kadar lehte karar pes hala da ağlıyorlar yazık bu ülke futboluna verdiğiniz zarar. O kadar insan maça gidecek bekliyor ayıp yazık. Çıkıp yapın her gün mü maça çıkıyonuz sorun nedir yahu !
-
4 kupa idi önce 3 şimdi 2 ye indi. Bakalım 1 ve 0 a ne zaman iner.
Hak yiyenin yanında kalmaz dedik yarına kalır yanına kalmaz.
Hadi inşallah yavaş yavaş süre alır. Özellikle kupa maçına saklasınlar orda lazımlar bize.
Valla hantal diyodum koşamıyor diyodum ama bu adama hayvan gibi ihtiyaç var ya. Bunun yerine seneye Petkovic gelirse yanar buralar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir önceki hafta antrenmanda da vardı ama kadroda yoktu. Bu haftada olmaz bence. Kırık hemen öyle 1-2 haftada iyileşmez diye düşünüyorum.
-
ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xtwitter
İstanbul, Ayasofya:https://twitter.com/haskologlu/status/1778360914065887473Başka zaman olsa gelip burada terör estirilirdi arapzone diye. Bu sezon takım kötü olunca kimse umursamıyor tabi.
-
Bu işler böyle maalesef Trabzon çekilmez bir şehir onlar için.
Demiştim yanına kalmaz diye. Ostorvolde denilen yerde savunmasız yatan kişiye tekme atan şahıs tekme attığı ayağından sakatlanıp çıktı.
-
İlahi adalet dün akşam olimpiyakos maçında yaşandı anlayana ...
güzel oynuyoruz, gelecek sene şu futbola bir kaç futbolcu takviyesiyle şampiyonluğa oynarız.
Yoldayım, maça bakamadım ama muhtemelen kısır ataklarla bitirdik maçı.
Önemli değil bi oyun kurucu ve doğru forvet ile çok şey değişir takımda.
Herkese iyi bayramlar diliyorum :)
maşallah dediğim 45 dk idare edemedi. 2.yarıyı izlemedim yenilmişiz.
Trezeget sakatlanıp çıkmış. Çok değişiklik yaptı sadece 1 futbolcu değişti ama bütün ileri 4 ün yerleri değişti. Umut bozoğu aldı berbattı. Visca sola geçti kayboldu. Pepe sağda hiç görünmedi
İlk yarı mükemmele takın oynadık gol atmayı beceremedik. Adamlar 3 defa geldi 3 ündede çok net geldi. Yazık oldu.
Ama oyun bence ilerisi için gayet Ümit verdi. Böyle yol kazaları oluyor işte Alanya maçı gibi yol kazası geçirdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X