Sağlık olsun. bjk de berabere kaldı zaten hala avantajlıyız 3.lük için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
❤️💙Trabzonspor 2023/24 Sezonu [Ana Konu] ❤️💙 #3. (58. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Beşiktaş ile üçüncülük yarışında şöyle bişey oluyor
DPLSK (@deplasske) on Xtwitter
DPLSK (@deplasske) on Xhttps://twitter.com/deplasske/status/1779207777153585192?t=CUXDMVq4-dzGpYfUdsyAmA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İlahi adalet diyoruz buna.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trezegeut sakatlığı kötü oldu fakat haftaya onachu geliyor.
4 ü üst üste olmak üzere 5 yenilgi aldık öncesinde fark 4 tü hala 4. Bjk nin maçları daha zor ven asıl kasımpaşa dan daha çok çekiniyordum onlarda sahasında konya ya yenildi. Başak ta şu an yeniliyor. Kısacası herkes bize çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak oynadığımız oyuna bakınca bizim de hiçbir maçımız kolay değil.
-
Matthaios Tsahouridis bu akşam gülen taraf olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 18 Nisan 2024; 21:55:51 > -
Olmasın. Yani bilmiyorum ülke içinde rekabet zıtlık kavga olur da Avrupa maçlarında hiç bu huyu benimseyemiyorum. Özellikle yunan kulüplerine acayip zıtım. İnsanından da nefret ediyorum
Saygı duyuyorum ama tam tersini düşünüyorum. Sonuçta bu futbol, savaşta değiliz. Vatan millet Sakarya’ya gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum şu anda keyif boğay
Aynen öyle valla pamuk gibi uyudum sabaha kadar ahahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu Uğurcan kendine de bize de zarar vermeye devam ediyor. Kaleci konusunda nesil değiştirme zamanı geldi de geçiyor.
Sorma sinir etti beni. Adamlar pozisyon bulamazken alın atın da oyuna heyecan gelsin dedi.
Son 10 dakika kulakları bol bol çınlamıştır.
Aksi gibi hakemin son 10 dakika maçı daha da kötü yönetmesi neydi peki :D taç oluyor onlara veriyor korner oluyor aur veriyor :D
Neyse ki hem galibiyet hemde bizim için bjk den daha tehlikeli Rize nin yenilmesi iyi oldu. Rize ile 2 li avantaj onlarda o yüzden 4 değil 3 puan avsraj vardı.
Uy aha heyyyyyy heyyyyy
Skfhkgjkklkkk
Beter olun beter 2011 den sevgiler ...
Fener, Trabzon'dan helallik almadığı müddetçe şampiyon olamaz. Bizim işimize geliyor o ayrı bir konu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fb onca kendi lehine kararlar verilmesine rağmen senelerce şampiyon olamayınca iyice kudurdu.
Bizim gibi onca hakkı yenip şampiyon olamasaydı kim bilir neler yapardı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X