İyi günler aynı gün içinde, aynı yerde, 47 dk arayla park yapma yasağı ihlali sebebi ile (346 önü ve Maltepe camii önü açıklamalı) 2 ayrı ceza tutanağı tutulmuş. Daha sonrada aracım otoparka çekilmiş. Ve ben otoparktan alırken 346 önü diye belirtilen ceza tutanağını ödediğim halde bana tebliği 7 gün sonra gerçekleşen bu ceza makbuzlarını ödemem gerekiyormu? Ve cezası tutulan ihlal, aynı yer ve aynı saat içinde olması ikinci cezanın iptalini gerektirmezmi? Hukukla ilgili arkadaşların cevabını acil bekliyorum. İyi akşamlar
farketmez eğer hatalı park var ise istersen 10 dakika içinde bile yaparsın.
örneğin bir dakika içinde iki trafik ışığındanda kırmızıda geçsen senden bir kez mi ceza alınmalı?nasıl bir mantık yürütüyorsunuz anlamam
nasıl tutulur oyle sey mı olur ozmn her devrıye gezen trafık polıse cezanın ustune 5dk arayla patlatsınlar cezayı yanlıs anlamadıysam sen geldıgınde araba otoparka cekılmıstı ve 2 ceza yenmıstı .Kuralları bılmıorum ama ust uste ceza gelmesı cok sacma bır tane odersın
Yasaya göre 15 dk imis ama cezalar 16 dk arayla kesilmiş çok uyanıklar çooookkk.