Şimdi Ara

Trafik Cezası Acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Gece Saat 00:45 Sıralarında Evimin Yakınında Bi Yolda Polislerin Durduğunu Gördüm Yeşil Yanmıştı Ve Acil Eve Yetimem Gerekti Bende Hızlanarak Yeşilden Geçmek İstediğim İçin Gaza Yüklendim Fakat Yolun Diğer Tarafında Arama Yapılıyormuş Görmedim Hızımı Net Olarak Hatırlamıyorum Büyük İhtimal 40-70 Arasında Bişeydi Önümdeki Araç U Dönüşü Almak İçin Sinyalini Yakmıştı Bana Dur İşareti Yaptılar Görmedim Diye Şüpheleniyorum Ayda 4 Kez Ceza Yemekten Bıktım Arama Yapılan Şeritten Değilde Diğer Şeritten Araç Durdurma Veya Plakaya Ceza Yazma Gibi Bi Durum Olurmu Onu Öğrenmek İstiyorum Bu Sadece İçimi Rahatlatmak İçin Yazmış Olduğum Mesajdır Lütfen Kusura Bakmayın Resimsiz Eve Ceza Gelirmi Gelirse Yine Sermayeyi Polisleremi Yatırcaz Bıktım Ceza Ödemekten Asıl Ceza Yazılmışsa Zaten 10 Gün'e Kadar Belli Olur Zaten Dediğim Gibi Sadece İçimi Rahatlatmak Amacım Tşkler Yapacağınız Yorumlar İçin

• Sanmam ugrasmazlar. Polis yakaladigina ceza yazar (yuzde 90 haklilar) kacani kovalamaz. En azindan ben bir alkol cevirmesinde bunu gordum. Polis dur dedi basti gitti polislerin yanindan dedim ee ne yapicaksiniz adam durmadi, alkolluyse zaten durur kendiliginden dedi guldu :)

Ayda 3-4 ceza yiyorsaniz ya tekrar ehliyet kursuna yazilin ya da bir sure arac surmeyin zaten ceza puanindan ehliyetiniz gidecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Sanmam ugrasmazlar. Polis yakaladigina ceza yazar (yuzde 90 haklilar) kacani kovalamaz. En azindan ben bir alkol cevirmesinde bunu gordum. Polis dur dedi basti gitti polislerin yanindan dedim ee ne yapicaksiniz adam durmadi, alkolluyse zaten durur kendiliginden dedi guldu :)

Ayda 3-4 ceza yiyorsaniz ya tekrar ehliyet kursuna yazilin ya da bir sure arac surmeyin zaten ceza puanindan ehliyetiniz gidecek :)

Tşk Ederim Yaptığınız Yorum En Azından İçimi Rahatlattı Diyebilirim :) Buda Sanırım Alkol Muayenesi Yapıyorlardı Kaçtım Bende Hatta Panikleyip 250 m İleride Kırmızı Işıkta Geçip Evime Girdim İnş Dediğiniz Gibidir

Ayda 3-4 Kez Ceza Yemem Benden Dolayı Değil Çoğu Kez Radardan Ben Emniyet Kemersiz Araç Başına Geçmem Ama Pedere Laf Anlatamıyoruz Araçlarda Benim Üzerime Olunca Bana Geliyor Ceza Puanım Daha 0 Çok Şükür Bir Kez Kamyonet Olarak Geçen Aracımla 70 Km Hız Sınırı Yazan Bir Yerden 58 İle Geçtim Diye Yazıldı Onuda Paşa Paşa Ödedim

• Buna benzer bir olay yaşamıştım ceza falan gelmedi.
    Kırmızı ışıkta geçtim tam o sırada karşı yönden polis aracı geliyordu. frene basıp durdum ama yolun üzerinde değil lambaların 2 metre ilerisindeyim.
    polis geç dedi bana ve o sırada eline kağıt kalem aldı. dedim yedik cezayı şimdi. polis plakamı aldı sanırım ve bastı gitti.
    3 ay oldu ceza falan gelmedi. ceza yazılınca 1 hafta içinde geliyor.
  • Yıllar oldu ehliyet aldım alalı ve 13 yaşımdan beri direksiyona geçerim. Hayatımda bir kez hız yüzünden ceza yedim. 70 km lik yolda 80 km ile radara girmişim.

Bunun dışında bir polis çeviripte hemşehrim ver bakalım ehliyeti ruhsatı demedi yahu.
  • Demekki Sizin Yaşadığınız Şehirde İlçede Polis Yok Çünkü Ben Bu Yaşıma Kadar Görmedim İllaki Birşeyden Durdurup Sorguluyorlar Polis İlla Her Durdurduğunda Ceza Yazacak Değil
  • ANKARA MERKEZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Trafik Cezası İtiraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hizli ve öfkelide bu kadar ceza yemiyor adamlar siz nasil basariyorsunuz ayda 3-4 ceza yemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsK_

quote:

Orijinalden alıntı: farks

Sanmam ugrasmazlar. Polis yakaladigina ceza yazar (yuzde 90 haklilar) kacani kovalamaz. En azindan ben bir alkol cevirmesinde bunu gordum. Polis dur dedi basti gitti polislerin yanindan dedim ee ne yapicaksiniz adam durmadi, alkolluyse zaten durur kendiliginden dedi guldu :)

Tşk Ederim Yaptığınız Yorum En Azından İçimi Rahatlattı Diyebilirim :) Buda Sanırım Alkol Muayenesi Yapıyorlardı Kaçtım Bende Hatta Panikleyip 250 m İleride Kırmızı Işıkta Geçip Evime Girdim İnş Dediğiniz Gibidir

Onuda Paşa Paşa Ödedim

Alkollü müydünüz.

• Hayır Alkollü Araç Kullanmam Daha Doğrusu Alkol Kullanmam

Ayda 3-4 Kez Ceza Yemem Benle Alakası Yok Bence Fahri Trafik Müşavirleri Yazıyor Biraz Atak Kullanmayı Severim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.