Şimdi Ara

Trafik Cezası Hakkında Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugn Kuzenımle İstanbul Başaksehir Trafina Dogru Gidiyoduk Arabayı Kuzenım Kullanıyodu ama Araç Benım Adıma Kayıtlı Benım Yanı Bunaldık Emniyet Şeridine Saptık Emniyetten Yapiştirdik Gdiyoduk :D birden Trafik Polisi Cikti :) Dolayısıylada Ceza Yazdı 72 TL Ama Söle Bi Skıntı Var Kuzenımın Ehliyet Bilgilerini Yazdı İmzalattı Ama Benım Plakada Yazıyo Ceza Kagıdında Şimdi Bu Cezayı Kuzenımın Ehliyetinin Uzerınemı Yazıldı Yoksa Plakayamı ? Bi Bilgilendirme Geçermısınız :) Yanı Banamı Patladı Kuzenemı

• Sürücü geçicidir,plaka kalıcı.
    O yüzden rusat sahibi öder cezayı.
  • Yarı yarıya ödeyin. O emniyet şeridine girdiği halde sizde uyarmadıysanız ceza ortaktır.
  • ben odicem yanı bana patladı anladım :) teşekürler
  • hocam ceza sürücüye yazıldıysa yani ehliyet bilgilerine cezayı o öder. eskiden cezayı aracın dosyasına koyarlardı şimdi tc nosundan koyuyorlar
    o yüzden sizin ödemenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacitr

hocam ceza sürücüye yazıldıysa yani ehliyet bilgilerine cezayı o öder. eskiden cezayı aracın dosyasına koyarlardı şimdi tc nosundan koyuyorlar
    o yüzden sizin ödemenize gerek yok.

Abi yanlışın var,ruhsat sahibine yazılır ceza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Yarı yarıya ödeyin. O emniyet şeridine girdiği halde sizde uyarmadıysanız ceza ortaktır.

En temizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceza arabanın plakasına yazılır.
    ama ceza puanı sürcüye.
  • serkan hocam yıllardır b işi yapıyorum ceza ehliyet sahibinin olur tc sine işlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

ceza arabanın plakasına yazılır.
    ama ceza puanı sürcüye.

doğrudur
    mesela mobeede araç sizin başkası kullanıyo cezyı araba yiyor araç sahibi öder

alım ve satım işlemi yapamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

ceza arabanın plakasına yazılır.
    ama ceza puanı sürcüye.

doğrudur
    mesela mobeede araç sizin başkası kullanıyo cezyı araba yiyor araç sahibi öder

alım ve satım işlemi yapamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.