Arkadaşlar Bugn Kuzenımle İstanbul Başaksehir Trafina Dogru Gidiyoduk Arabayı Kuzenım Kullanıyodu ama Araç Benım Adıma Kayıtlı Benım Yanı Bunaldık Emniyet Şeridine Saptık Emniyetten Yapiştirdik Gdiyoduk :D birden Trafik Polisi Cikti :) Dolayısıylada Ceza Yazdı 72 TL Ama Söle Bi Skıntı Var Kuzenımın Ehliyet Bilgilerini Yazdı İmzalattı Ama Benım Plakada Yazıyo Ceza Kagıdında Şimdi Bu Cezayı Kuzenımın Ehliyetinin Uzerınemı Yazıldı Yoksa Plakayamı ? Bi Bilgilendirme Geçermısınız :) Yanı Banamı Patladı Kuzenemı
Sürücü geçicidir,plaka kalıcı. O yüzden rusat sahibi öder cezayı.
Yarı yarıya ödeyin. O emniyet şeridine girdiği halde sizde uyarmadıysanız ceza ortaktır.
ben odicem yanı bana patladı anladım :) teşekürler
hocam ceza sürücüye yazıldıysa yani ehliyet bilgilerine cezayı o öder. eskiden cezayı aracın dosyasına koyarlardı şimdi tc nosundan koyuyorlar o yüzden sizin ödemenize gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: postacitr
hocam ceza sürücüye yazıldıysa yani ehliyet bilgilerine cezayı o öder. eskiden cezayı aracın dosyasına koyarlardı şimdi tc nosundan koyuyorlar o yüzden sizin ödemenize gerek yok.
Abi yanlışın var,ruhsat sahibine yazılır ceza.
quote:
Orijinalden alıntı: SSamet.
Yarı yarıya ödeyin. O emniyet şeridine girdiği halde sizde uyarmadıysanız ceza ortaktır.