Şimdi Ara

Trafik kavgasında nasıl bir strateji izlemeli? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
9.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç ay önce basit bir yol verme meselesi nedeniyle 4 maganda bir tanıdığın araçla yolunu kesiyor, ellerinde sopa ile hastanelik ediyorlar. tanıdığın yaninda 10 yaşında kızı varken, kız çığlık çığlığa ağlarken bunu yapıyorlar.
    sorsan hepsi delikanlı hepsi erkek ama
    4'e 1 ve sopa ile saldırmaktan üstelik küçük kızının yanında bunu yapmaktan çekinmeyen insanlıktan çıkmış yaratıklar.
    16.yüzyılda yaşasan, malkoçoğlu gibi biri olsan hadlerini bildir derim ama artık devir değişti. caydırıcı cezası bile yok bu yapılanın. la havle çek, allahım sabır ver de ve git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga öyle bir şey ki dayak atsanız da yeseniz de keyfiniz kaçar. Başkasını dövdüğü için keyif alan insan normal değildir zaten. Kavgaya mahal vermemek en önemlisi, daha sonra arabayla güvenli bir yere gitmek, gidilemiyorsa arabada beklemek yeterli. Tamam etraf psikopat kaynıyor ama bazen biz de onları tahrik ediyoruz. Babamda çok görüyorum onu, makas atan adama ışıklarda hesap sormaya çalışıyor vs. Bir vatandaş olarak bizim görevimiz ilgili birimlere şikayet etmekten başka bir şey değil. Bunun haricinde bizim hiç hatamız olmadığı durumlarda da yukarıdaki yazdıklarımı uygulayın. Kavga etmek güç kuvvetle alakalı bir şey değildir, tamamen pratik ve o psikolojiyle karşıya saldırmakla alakalı. Cüssenize güvenip de kimseyi hafife almayın.

• Altınızda 1.5 tonluk metal var, inmeyin arabadan basın geçin. İzmirde genelde otobanı kullanmama rağmen bazen denk geliyorlar, araç kameram var önde ve arkada ona rağmen önüme kırmalar, garip garip hareketler yapmalar. Makas atacağını hissettiğim zaman aralığı hemen kapatıyorum geçemiyor trafik canavarları. İnanın ego tatmini amacı ile arabanın içine bakıp gözüne yedirirse kavga çıkaranlar var, camlara film yaptırın çok düşüyor oran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Go way diyerek maganda savuşturma tactics 1
    Sendemi tuvnerasin ?

• bir motosikletli olarak 10 kere falan ayna kırmışımdır.aynayı kırıyor aralardan uzuyorum

yanımdan silme geçenler
    sağ şeritten yol isteyenler
    çakarla arkadan taciz edenler
    sıkıştıranlar

eğer trafikte siyah bir kawasaki ninja görürseniz bunu yapmayın ona koçum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 8 Ağustos 2019; 16:46:41 >
  • Trafikte devamlı araç kullanıp da kuralları bilmeyen o kadar çok maganda var ki...
    Misal; dönel kavşak...Dışarıdan gelen içeridekinin çıkıp gitmesini beklemeli ama gel de anlat bizim magandalara...
    Onun için trafikte haklı olsam bile adam korna çaldığında,bağırıp çağırdığında,yan yana geldiğimizde hatalı karşı taraf olsa bile "eyvallah,kusura bakma" şeklinde el kaldırıp yoluma devam ediyorum...Siz de öyle yapın...Çünkü bu hareketi yaptığınızda karşıdaki ne kadar sinirli olursa olsun anında yumuşuyor...
  • Ben elektrikli bisiklet ile ağız dalaşı yaptım. Elektrikli bisiklet arkadan kaydı ve aracıma vurdu. Adam suç bendeymiş gibi bana dalaşmaya başladı. En son biraz küfürleştik. Ben arabadan aşşağı inmedim. Lavuk bisikletine koşup içinden 20 cm lik bir ekmek bıçağı çıkardı ve arabama doğru koşmaya başladı. Şöför camından silahı uzatmamla bisikletini de bırakıp kaçması bir oldu. Biraz bekledim gelir diye ama gelmeyince bastım gittim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

bir motosikletli olarak 10 kere falan ayna kırmışımdır.aynayı kırıyor aralardan uzuyorum

yanımdan silme geçenler
    sağ şeritten yol isteyenler
    çakarla arkadan taciz edenler
    sıkıştıranlar

eğer trafikte siyah bir kawasaki ninja görürseniz bunu yapmayın ona koçum
    Plaka neydi hocam. Yolda görürsem selam vereyim en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Plaka neydi hocam. Yolda görürsem selam vereyim en azından

Alıntıları Göster
    34 a*k 31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 8 Ağustos 2019; 17:59:9 >
  • quote:

34 a*k 31

Alıntıları Göster
    Tamam hocam yolda bu plakalı bir ninja görürsem mutlaka selam veririm. Sizde beni tanımış olursunuz.
  • Sen haklısın deyip uzaklaşacaksın hemen. Arabada 1 litrelik şişede tuz ruhu taşıyan var ya inanabiliyor musun? Sopa falan değil psikopat herif tuz ruhu atacak suratına kavgada. Bu kendini korumak falan değil.bildiğin karşıdakine işkence yapmak şerefsizlik adilik bu. Bi de sırıta sırıta övünüyor. Trafikteki adamlar bunlar işte. Geçen ivedikte biri korna çalarak el kol yapıyor bana. Dönüşte sağda yol vermemiştim herife. Kusura bakma deyip yoluma devam ettim bağırıp duruyodu.

• quote:

Tamam hocam yolda bu plakalı bir ninja görürsem mutlaka selam veririm. Sizde beni tanımış olursunuz.

Alıntıları Göster
    sagi mi kirayim solu mu aslan parcasi

• quote:

sagi mi kirayim solu mu aslan parcasi

Alıntıları Göster
    Allah izin verirse karşılaşırsak o zaman karar veririz canımın içi.
  • quote:

Allah izin verirse karşılaşırsak o zaman karar veririz canımın içi.

Alıntıları Göster
    sallama geldi mi padisah egilir hello kity

• quote:

sallama geldi mi padisah egilir hello kity

Alıntıları Göster
    Hayırlısı be gülüm
  • son zamanlarda miller silah deyip duruyor ,yahu kafayı mı yediniz ,silah insanın dostu değil düşmanıdır
    dayanamayıp ateşlersin adamın kötü bir yerine denk gelip ölür ve ondan sonra hapiste sürünürsünüz

magandaya bağırıp çağırsan ,yumruk atıp dövmeye kalksan ne olacak ,o tipler zaten dayak arsızı tiplerdir
    yüzüne tükürsen yağmur yağıyor der

peki bir şey yapmayalım iyice azsınlar mı dersen ,iyi de biz kişisel olarak maganda terbiyecisi miyiz ?
    onlara engel olma görevi emniyet güçlerine ait ama onlar yapmıyorsa ne diyelim ?

zamanında sopayla kovaladığım oldu ama o zamanın magandası bile şimdikinden iyiydi :)
    polis yakaladığında canlarına okuyordu ,o nedenle fazla direnmiyorlardı
  • Cahil ile ağız dalaşına girilmez haklıyken haksız olursun... Trafikte arabadan inilmez... Gerisi yok... İnmeyeceksin... Hele ki kaybedecek çok şeyin varsa... Çocukların babasız büyüsün istemiyorsan İnmeyeceksin bu kadar...

• 2-3 araba bir yere giderken bu arkadaşlara her seferinde gereken ders veriliyor, laftan anlamıyorlar nasıl olsa.
  • insan canının hiç olduğu bir memlekette yaşıyoruz,
    niye baktın diye adam vuruluyor bu memlekette, bu yüzden hiç girmeyeceksin o toplara. he diyip geçiceksin mecbur.
    istanbulda yaşıyorum, trafikte de genelde çok gergin birisiyim,
    bağırış çağırış illaki oluyor ama kavga etmeyi hiç beceredebilecek birisi değilim,
    bir defa adamın birisi sağından (e5 de köprü istikametinde)geçtim diye 6 7 km peşime takıldı en son önüme kırdı yolumu kesti,
    aşağı inip üzerime geldi, bende arabamdaki beyzbol sopasını çıkarttım ne var lan filan atar yaptım,
    gelse büyük bir ihtimal benim elimdeki sopayla beni döverdi fakat çekindi.
    caydırıcılığını kullanmak için beyzbol sopası ve biber gazı mutlaka bulunduruyorum aracımda ama kavga için duracak birisi değilim.
  • İlk vuran kazanır.
    Bagajınızda bulunduracağınız baseball sopasını alnının çatısına geçirin olay bitecektir.

Şaka tabi, sakin olun, ciğeri beş para etmez mavuklar içi değmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.