< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 7 Ağustos 2019; 0:30:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 7 Ağustos 2019; 0:30:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla priest olmadan dalmam. Buff olmadan yatariz .
Bu nasil baslik ya inmeyin kardesim asagi deli misiniz ??? 25 TL ye av ruhsati aliniyor 5 dakikada. Bu ulkede deli olmayan yok hic beklemediginiz adamdan neler cikar. |
Yumruk atıp kavga etmek, tüm çözümler bittiğinde kullanılacak en son yöntem olmalı. En ufak anlaşmazlıkta kavga etmek başarı değil, aksine susmak ve barışçıl olmak başarı . Şahsen birkaç defa trafikte kavga ettiğim oldu ancak şu an o anlar aklıma geldikçe hakikaten utanıyorum.
|
sen bence vurdulu kırdılı dizileri biraz azalt hayal alemlerinde fazla gezmeye başlamışsın.
Sokakta tek bir sefer bile kavga tecrübesi olan adam kalkıpta önce biber gazı sıktım sonra dövdüm sonrada bagaja kitledim gittim diye bir cümle kursa milletin ona ağzıyla gülmeyeceğini bilir zaten. Konu sahibi arkadaş sende nefsi işler için orda burda kimseyle dalaşma. 2 kere vurayım çekileyim o bana bişey yapamasın, yok azıcık daha vurup evime döneyim falan işlerini geçiceksin. Kavga başladığı anda kafanda yazılı senaryoyu fiiliyata dökebilmen için en az 3-4 yıllık profesyonel dövüşçü olman lazım. Yoksa salgılanan adrenalinin etkisiyle kendini bulacağın hallere kendin bile hayret edebilirsin. Adrenalini salgılarım ortalığı dağıtırım kafasında da çok insan gördüm. Sanıyoki kendi hormonları çalışırken karşıdaki adamın hormonları armut toplayacak. Hayatım boyunca tinerciler dahil tek başıma onlarca kavgaya girdim. Allah yardım etti bir şey olmadı. Şimdiki aklım olsa yapmazdım. Sana son bir tavsiye vereyim: ÖNCE GÖZ KARARIR SONRA YÜZ KIZARIR. Kısacası bir anlık öfkeyle hareket edersen ömür boyu pişman olacağın hallere düşebilirsin. Allah muhafaza. Komançilik yapmaya gerek yok, manevi değerlerine veya ailene saldırı olmadıkça he he deyip geçeceksin. |
birkaç ay önce basit bir yol verme meselesi nedeniyle 4 maganda bir tanıdığın araçla yolunu kesiyor, ellerinde sopa ile hastanelik ediyorlar. tanıdığın yaninda 10 yaşında kızı varken, kız çığlık çığlığa ağlarken bunu yapıyorlar.
sorsan hepsi delikanlı hepsi erkek ama 4'e 1 ve sopa ile saldırmaktan üstelik küçük kızının yanında bunu yapmaktan çekinmeyen insanlıktan çıkmış yaratıklar. 16.yüzyılda yaşasan, malkoçoğlu gibi biri olsan hadlerini bildir derim ama artık devir değişti. caydırıcı cezası bile yok bu yapılanın. la havle çek, allahım sabır ver de ve git. |
yumruğuna güvensen karşıda bıçak, silah olma ihtimali var
bıçağına güvensen karşıda silah olma ihtimali var en temizi biber gazı alacaksın, magandaya sıkacaksın dersen ki ruhsatlı silah alırım sıkarım, kanıtla dur. kurusıkıyı olsa boş taşıman lazım. anlamı yok en temizi biber gazı sık devam et |
S sonyz10c demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Burda can sudan ucuz
Kimseyle dalaşamaya gerek yok, he diyin geçin, basın gidin |
Buff olmadan yatarız kısmında öldüm kaç dakikadır gülüyorum ofiste ya İş yapmadığım anlaşıldı sizin yüzünüzden
Geçen gün keçiörende bir motorcuyla bmwci kavga ettiler. Bmwci tam çakal arabasıda çakal kasa zaten. motorcu indi vurdu yumruğu kıpkırmızı etti çocuğun yüzünü. bmwcide arabada 2 kız olunca gururuna mı yeediremedi naptıysa motorcu motoruna binip giderken hızlanıp arkadan çarpıp devirdi adamı kaçtı gitti sonra. biz motorcuya yardım falan ettik. hala bırakın yaklaayacam peşinde. Gözü dönmüş . Manyak ülke yemin ederim Ankarası daha manyak. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 7 Ağustos 2019; 0:38:27 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|