Şimdi Ara

TRAFİK KAZAMI ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Aradan 1.5 sene sonra konuyu hortlattım kusura bakmayın.

Şuanda hiç bir sağlık problemim yok arkadaşlar sadece psikolojik her an kaza yapacakmış gibi hissediyorum. Bana çarpan şahış öğrendiğim kadarıyla hapisten kaçaktı zaten bana vurduktan 1 sene sonra adamı bulup geri almışlar içeri Normalde aynı gün olması gereken şey ama neyse o konuya girmicem :D
    Ameliyatı yapan doktoru tebrik ediyorum adam o kadar güzel yapmış ki heyet raporu vermediler :D en son özelden alabildim. Mahkeme günü belirlendi şubatın bilmem kaçında duruşma olacak.

Kaza olalı 1.5 sene oldu ben işgörememezlik dışında hala trafik sigortasından para alamadım canımı çok sıkmaya başladı. Sonuçta biri size trafikte çarpıp kaçıyor ayagınız kırılıyor ameliyat oluyorsunuz ve bu size hak olarak belirtilmiş ama bu kadar uzun sürmesi çok sıkıyor beni.

Arkadaşlar merhaba, ben burger king de kurye olarak çalışıyordum. 40 gün önce bir kaza geçirdim kaval kemiğim kırılmıştı. Olayı kısaca anlatayım. Önümdeki aracı soldan sollamak yerine sağdan sollamak istedim. Tamam normalde yasak ama hepimiz her türlü aradan geçtiğimizi biliyoruz. Ancak benim sağdan geçme amacım farklı. bulunduğum yol tek şeritti ve şerit genişlemeye başladı sağdan yol en az 2 şerit kadar büyüktü benden ondan faydalanarak aracın sağından geçmeye çalışırken bu sefer araçta sağa yanaştı ve bana çarptı. Çarpmanın etkisiyle beni yoldan kaldırıma attı 1. talihsizlik kaldırım ve yol birleşik 2. talihsizlik kaldırıma attığı an önüme ağaç çıktı ve direkt ağaca çarptım. Kafamda kask vardı, kafamı ve göğüsümü ağaca vurdum. O kaza anında tek hissettiğim göğüsüm ağrıyordu ve birden durduğum için afalladım. ambulans diye bağırdım çünkü kafamda kurdum ya kaburgam kırıldı, çatladı ya da sırtımda kırık var diye düşündüm. Tek şansım olan yoldan geçen 112 çalışanı hemen yardıma koştu. O sırada ayağım kırık ama ben hissetmiyorum. Çocuğun biri geldi abi ayağın diyip bağırınca durumu fark ettim ki ayağım L şeklinde o an moralimi bozmak istemedim adamla konuşmaya başladım. Nasıl düzelecek diye sordum. Ambulans geldi hastaneye gittim. Beyler Kırığın acısı hastanede belli oluyormuş adamlar tutup oynatınca çok acı çektim. 5 gün boyunca ayağımı alçı gibi birşeyle sargılayıp bekletip ameliyat oldum. 23 tane dikişim var 9 diz kapağında 4 tane onun hemen sağ 5 cm altında bilekte 5 tane kaval kemiği üstünde 5 tane de bilekte var. Ayağımı alçıya almadılar.

Edit: Yazmayı unutmuşum bana çarpan araç olay yerinden kaçtı arkadaşlar. Adamdan şikayetçi ve davacı oldum. Bir avukat ile adamın peşini bırakmıcaz.
    Önemli kısım burası arkadaşlar;

Kaval kemiğim + bileğim kırıldı ameliyat oldum 1 ay oldu (ayağımd alçı yoktur) 1 aydır değnekle yürüyordum kontrolde yavaş yavaş basmamı söyledi şu an değneksiz 5 10 dakika bazen tökezleyerek yürüyorum ama zorlanıyorum. Ne kadar sürede eskisi gibi olurum? Bu şekilde 1 ay 2 ay devam ederse bu şekilde çalışamam. Bu ayın sonunda benim raporum bitiyor. Raporum bittikten sonra bana rapor vermemezlik yapmaz demi doktor?

15 aralık güncelleme: Arkadaşlar aranızda benim suçlu olduğumu söyleyenler olmuş motor kullanmamın yasaklanmasını istemişsiniz, bunlara sadece gülüyorum :) Şuan eskisi gibi yürüyebiliyorum motor kullanabiliyorum çalışmaya başladım 1.5 ay önce sadece biraz sızlama var onun dışında bir sıkıntı yok teşekkür ederim.

Olayın devam sürecinde öğrendiklerim şunlar; bana çarpan aracın ruhsat sahibi zaten hapiste çıktı araç bana çarptıktan sonra terk edilmiş kullanan kişi şuan hala belli değil kim olduğu araştırılıyor ülke şartlarını biliyorsunuz ki maalesef işlemler aşırı yavaş sürüyor. Kazada %70 80 arası ben haklı çıktım zaten.

Sadece şunu söylemek istiyorum insanların yaşadığı kazalarda travmalarda yok hata sende yok sen suçluyun demeniz çok çocuksu. Bu yaşadığım olay sıradan bir düşme çarpma olayı değil imkanım olsaydı kaza videosunu koyacağım buraya ama maalesef elimde video yok savcılıkta var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haisesasaki -- 31 Aralık 2019; 5:53:40 >

• Geçmiş olsun,arabanin plakası,rengi modeli falan bellimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun bende benzer şekilde birini ezecektim.

arabada giderken birden hızla motosiklet solumdan hemen dibimden geçtiğini gördüm nerdeyse sol aynaya sürtüyordu.karşıdaki şerittede araba vardı.yani motosiklet bu yola aynı anda iki araba ve ben sığarım düşüncesiyle beni sollamaya çalıştı ama yol dardı çok yakınımdan geçti. onu orda gördüğüm an istemsiz olarak hafiften sağ yaptım sürtmesin diye. ardından 10saniye geçmedi sağ arkadan bir motosiklet geldi önüme durdu ve bağırmaya başladı.yalnız olay yurtdışında oluyor.adam hızlı konuşuyor bağırıyor. solumda burdan sağımda ordan sıkıştırıyorsuz der gibi işaret yaptım arabanın içinden. motosikletli çocuk anlamadı daha da çıldırdı hayır sen benim üstüme sürdün diyor.neyse ben cevap vermedim olay büyümeden atlatıldı.sadece senin yaşadığın olayla az da olsa benzerliği var diye anlattım. en güzeli 1.motosiklet iptal 2.araçlara fazla yaklaşmamak. sonuçta yolda çukur olur birden farkedip sağa kaçabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 15 Ağustos 2018; 2:26:18 >

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Kaza anında biri herşeyi görmüş adamın araç rengi cinsi plakasını herşeyini vermiş sağolsun :)
  • haisesasaki H kullanıcısına yanıt
    İyi bari yaptığı yanına kalmaz.Sizde işin peşini bırakmayın,konuyu fav a attim sonucu bekliyorum.Tekrar gecmis olsun.

• Geçmiş olsun dediğiniz kırıklar ile en az 6 ay iyileşmesini bekleyeceksiniz malesef..
  • Doktor kontrolünde devam edebilirsin olduğun konumdan farklı bir konuma, mesela servis veya arka bölümde olursan yaparsın ama hemen motor belki zorlar. Raporu yeniletirsin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen sağdan niye geçmeye çalışıyorsun anlamadım bide şikayetçi olacakmış

• Türkiyede motor kullanımının yasaklanması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 kazanırsın diyemem kafamda çok soru işareti var. Davada çok acıtasyon yapman lazım. Doktor raporu motosiklet süremez diye vermiyor. Rapor bittikten sonra duruma bakılır gerekirse rapor uzatılır. 6 ay sürer tam anlamıyla eski haline gelmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaçması onun için sıkıntılı cezai müedesi var ama , hatalı sizseniz tazminat kısmından haksız çıkabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.