Bildirim
Trafik Kazası Yaptım Emniyet Kemerinin Önemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük geçmiş olsun. Emniyet kemerinin önemini defalarca vurgulamaya gerek yok, kısacası hayat kurtarıyor. -
Hocam cok gecmis olsun emniyet kemerinin gercekten onemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lgnazzio
Büyük geçmiş olsun. Emniyet kemerinin önemini defalarca vurgulamaya gerek yok, kısacası hayat kurtarıyor.
Saol yerimde olsan daha fazla vurgularsın :) -
Bizim insanımız ölmeden anlamıyor degerini
Sen yine erken kavramissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
erken ama geç anladık değerini :)quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Sen yine erken kavramissin -
Emniyet kemerini takmayanlara ders olur insallahquote:
Sen yine erken kavramissin
Geçmis olsun hocam -
Allah beterlerinden korusun... büyük geçmiş olsun. bende emniyet kemeri konusunda takıntılıyımdır. arabayı çalıştırmadan emniyet kemerimi takarım. adı üzerinde emniyet...quote:
Sen yine erken kavramissin -
geçmiş olsun , sağlık gibi bir varlık yok dünyada insanlar bunu anlamıyor maalesef . bizim arkadaş aracıyla 3 takla attı aracın dağılmadık yeri kalmadı emniyet kemeri sayesinde dizinde hiç derinliği olmayan 2 cm sıyrıkla çıktı aracın içinden. bir yara bandıyla halledildi , kemer olmasaydı ölmüştü çok net .quote:
Orijinalden alıntı: TekGecelikÜye
Emniyet kemerini takmayanlara ders olur insallah
Geçmis olsun hocam
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 7 Eylül 2013; 13:53:24 >
-
Herkeze iyi dilekleri için tşk ederim insan birşeyin değerini kaybettikten sonra anlıyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
geçmiş olsun , sağlık gibi bir varlık yok dünyada insanlar bunu anlamıyor maalesef . bizim arkadaş aracıyla 3 takla attı aracın dağılmadık yeri kalmadı emniyet kemeri sayesinde dizinde hiç derinliği olmayan 2 cm sıyrıkla çıktı aracın içinden. bir yara bandıyla halledildi , kemer olmasaydı ölmüştü çok net .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 7 Eylül 2013; 14:29:13 > -
Hocam cok geçmiş olsun. ben kendimi alıştırdım 50 mt bile gidecek olsam kemeri takıyorum koltuga oturunca kemeri takasım geliyo.. ki öylede olması gerekiyor..quote:
Orijinalden alıntı: Brujeria35
Herkeze iyi dilekleri için tşk ederim insan birşeyin değerini kaybettikten sonra anlıyor zaten.
Alıntıları Göster -
Geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: CeVaLieR
Hocam cok geçmiş olsun. ben kendimi alıştırdım 50 mt bile gidecek olsam kemeri takıyorum koltuga oturunca kemeri takasım geliyo.. ki öylede olması gerekiyor..
Alıntıları Göster -
geçmiş olsun ...quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
en azından öğrenmişsiniz ... maalesef "rahatsız ediyor beni... emniyet kemerini takmasam seni ilgilendirmez ... vb" düşüncelere sahip olan insanlar var ... -
Geçmiş olsun, alışkanlık haline getirmek lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci
geçmiş olsun ...
en azından öğrenmişsiniz ... maalesef "rahatsız ediyor beni... emniyet kemerini takmasam seni ilgilendirmez ... vb" düşüncelere sahip olan insanlar var ...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero-Hour
geçmiş olsun ...
en azından öğrenmişsiniz ... maalesef "rahatsız ediyor beni... emniyet kemerini takmasam seni ilgilendirmez ... vb" düşüncelere sahip olan insanlar var ...
öyle diyecek birine kafamıı gösteririm ozaman anLar :) -
Herkeze iyi dilekleri için tşk ederim 1 adet foto daha ekledim elime geçtikçe paylaşacamquote:
Orijinalden alıntı: Brujeria35quote:
Orijinalden alıntı: Zero-Hour
geçmiş olsun ...
öyle diyecek birine kafamıı gösteririm ozaman anLar :)
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsun, ben de bu aralar yalancı toka takmaya başladım acilen bu alışkanlığa son vermem lazım. :Squote:
Orijinalden alıntı: Brujeria35
Herkeze iyi dilekleri için tşk ederim 1 adet foto daha ekledim elime geçtikçe paylaşacam
Alıntıları Göster -
Geçmiş olsun.. eee o kemeri boşuna koymamışlar oraya ama insanlara laf anlatmak zor...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadasım gecmııs olsun Izmırlısın heralde bende Izmıırlıyım Fahrettın Altayda oturuyorum, bende cok gecmıs olsun bayagı bır buyuk kaza olmus oraları cok kalbalık oluyoor o yol zaten hep ole bızımde buro Gıdadsa Yenısehırde yapabılecegım bırseyolur ıse yardım cı olurum cok geçmıs olsunquote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Geçmiş olsun.. eee o kemeri boşuna koymamışlar oraya ama insanlara laf anlatmak zor... -
Öncelikle geçmiş olsun. Emniyet kemerinin önemini anlamak için illa başımıza böyle bir olay gelmesi gerekmiyor. Ne demiş atalarımız, "Bir musibet, bin nasihatten iyidir" Herkes böyle şanslı olmayabilir.quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Geçmiş olsun.. eee o kemeri boşuna koymamışlar oraya ama insanlara laf anlatmak zor...
Benzer içerikler
- volvo c30 alınır mı
- en uzun ömürlü araba motoru
- lassa greenways yorum
- makina mühendisleri odası araç şase numarası fiyat
- opet mi castrol mu
- fiat ami
- nissan x-trail e-power fiyat
- renault clio 2022 fiyat listesi
- uçan araba fiyatları
- 1.3 tce kaç silindir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X