Şimdi Ara

trafik kazası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abim bir trafik kazası geçirmiş. İlk kazası. Resimde biraz anlatmaya çalıştım. A aracı bizim araç abim yeşil ışık yanarken b aracı ile okların birleştiği yerde çarpışmışlar. karşıdan gelen araba dönel adanın orda hiç beklememiş direk geçmiş. Bizim arabanın solundan onun arabasının sağ ön tarafından çarpışma olmuş. Diğer araç kamyonet olduğundan onda pek bi hasar yok ama bizim araba baya hasar var. Kim haklı çıkar ya da yüzde kaç çıakr tahmini bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Bizim sigortacı biz haklıyız diyor karşının sigortacısı yüzde elli çıkar demiş. Tutulan tutanakta karşı taraf kavşakta dönerken geçiş üstünülüğünü uymamak işaretlenmiş.Çok şükür abimde birşey yok öenmli olan bu. Şimdiden teşekkürler.

• Geçmiş olsun. Kavsak içinde ışıksız yerlerde dönell ada icinde ki arac önceliklidir evet ama burada abinizin gectigi yerse yesil isik var demissiniz. O zaman diger tarafta da ışık olmasi ve çarpan araca da kirmizi yanmis olmasi gerekir ki abiniz gecisini tamamlayabilsin. Bu durum eger böyleyse abiniz %100 haklidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    Adam karşıdan geliyor ilk etapta geçtiği ışık yeşil ama dönel adanın oraya geldiğinde kırmızıya düşüyor ama işte beklemiyor. Yaşlı bir adam zaten karşıdaki kişi ilk etapta anlatamadık olayı bir süre kabullenemedi suçu bize atmaya çalıştı ama sigortacısı geldi öyle ikna oldu. Cvp için teşekkür ederim.
  • ışıklı doner ada kaşvaklarda ada için de de ışık olur... şahıs kırmızıyı gormemiş...
  • Karşı taraf tam kusurlu bulundu artık arabanın tamir olmasını beklicez yorumlarınız için çok tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.