Şimdi Ara

TRAFİK MECERALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 ay önce İstanbulda Honda VFR ile sol şeritte gazlarken önümde Land Rover vardı,sollıycam adam izin vermiyo ben bastıkça adamda kornaya basıyo,yok sol şeritte adam 90la gidiyo sağ şerittekiler bile 110la gidiyo,neyse sağ şeride geçeyim dedim geçtim oda sağ şeritte neyse adam resmen sıkıştıryo en sonunda emniyet şeridini ihlal ederek ve 2-3 makas atarak ve sonra land rover önüne geçtim orta parmak çıkararak gaz verdim ne güseldi...

Bide ist-ankara yolunda benzinim bitmişti yolda kaldım sadece bayan sürücüler durdu onlardan aldığım benzinle 300km gittim,neden erkek sürücüler düşman gibi bakıyo motorculara anlamadım

• maalesef dostum öyle.dün bende az kalsın gsx-r la mok gibi yapışıodum kamyonete.
    adamı sollarken birden önüme geçti lavuk.hızımda allahtan yüksek deildi yoksa ölmüştüm

ama ben genellikle araba sollamadan önce önümdeki aracın sol dikiz ayansına bakarım.adam arkasına bakıormu beni görüormu diye.bakıorsa işaret veririm öyle sollarım.dün nedense salaklığıma geldi biraz

• http://forum.donanimhaber.com/m_1491984/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara trafik özeti video
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.