Bildirim
trafik sigortası en ucuz 2092 tl çıkıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon8888
merhaba , geçen sene ilk kez araç aldım. 450 tl ye sigorta yaptırmıştım. çok küçük bir kaza sonucu hasarsızlığım bozuldu , en ucuz 2092 tl çıkıyor. daha az paraya yaptırabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Geçmiş olsun.
Bilgileri iletebilirseniz bakarım lakin bu fiyatlara aracı aile içinde devretmenizi de öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolf
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon8888
merhaba , geçen sene ilk kez araç aldım. 450 tl ye sigorta yaptırmıştım. çok küçük bir kaza sonucu hasarsızlığım bozuldu , en ucuz 2092 tl çıkıyor. daha az paraya yaptırabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Geçmiş olsun.
Bilgileri iletebilirseniz bakarım lakin bu fiyatlara aracı aile içinde devretmenizi de öneririm.
Merhaba;
Sigortanızı henüz yaptırmadıysanız, bilgileri verirseniz bende bir teklif verebilirim.
Bilgilerinize -
sigortacımısınız hocam özelden pm atarmısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X